buna
mi s-a ars aspiratorul, pacat, ca tare bine aspira....ramanea luna covorul, fara nici o scama, par, etc. Nu mai gasesc tot din asta ca era adus din alte tari, asa ca ....
trebuie sa-mi cumpar altul. Am nevoie de un sfat, sa-mi iau unul cu apa? sau fara? de care sa-mi iau si sa fiu multumita? Trebuie sa aspire excelent, ca nu suport scamele, parul, firimiturile si nici mirosul neplacut ce ramane dupa unele aspiratoare, plus ca parca unele fac si praf...sa o fi o parere
merci
lia
si daca ar fi sa pot si spala covorul ar fi suuuuper, stand la bloc e greu sa-l spal. La spalatoria de masini m-am saturat sa-l duc ca unii isi fac treaba nasol si il aduc plin de nisip inapoi, de exemplu. in dosul blocului nu-l pot spala, asa ca oare functia de spalare e chiar eficienta la aspiratoare sau nu? o marca miu-ar fi de ajutor sa-mi recomandati pe PM daca in direct nu e posbil
astept nerabdatoare raspunsuri ca sa ma apuc de curatenia de Paste:)
Se tot discuta subiectul, noi avem un aspirator cu filtrare prin apa si care si spala covorul. Tora e multumita. Am dat pe el 400-500lei, e slovac, gasesti pa supermarket-uri (sunt mai multe marci, dar parca-s gemene).
E cam greoi la manevrare, dar merge.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
ce fel de aspirator ti-ai luat , cu filtrare prin apa, care si spala????????????????
esti multumita?
daca se poate si marca..ar fi super. trebuie sa cumpar si eu la inceputul lunii