Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (154)
Raspunsuri - Pagina 19
Simo27 spune:
vad ca se calma..off!i-am pus suzeta salvatoare
..
Clau,iti spuneam sa nu iei deloc algocalmin...mie cand mi-au bagat pe vena la urgenta mi-au zis sa nu mai alaptez 24 de ore,sa nu treaca in lapte
...si asa a trebuit sa cumpar lapte praf si sa-i dau o zi..si apoi , iar cand am avut a doua criza!eu m-am muls dar a fost groaznic si ptr mine si ptr el...care cauta in disperare sanul!dar ,bine ca a trecut si nu am pierdut laptele!deci,nu lua deloc!
no,ca a incetat si furtuna...mai devreme credeam ca ne ia casa si o muta in padure
,ca nu-i departe
Nicoleta,votez pentru Mugurel-Floricel![]()
![]()
![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
elara spune:
Multumesc mult de raspunsuri. 
Apropo de bebe constipat: Maria(underqueen), parca tu spuneai ca nu ai reusit cu glicerina. Incearca si cu varful de la termometru uns cu ceva gras ( de ex. crema de galbenele). Il introduci usor si uneori e suficienta aceasta stimulare ca bebe sa faca caca.
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
clauclau spune:
Simo, multumesc de sfat! 
Si bine ca a trecut furtuna si ati ramas in oras! ![]()
![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
Simo27 spune:
Ariel,am vazut si eu poze cu Elefantelul Marinar

-superb!!!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
natynic spune:
Nicoleta, parca ziceai ca stai in Racadau...pai zice la tv ca acolo venira iar ursii, sa stii ca aia alunga barza! ![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Nicoleta spune:
Naty, eu chiar vad ursii de la balcon, la tomberoane (din toamna nu i.am mai vazut, inca...), norocul cu barza este ca ursii vin noaptea... berzele pot veni si ziua, oare cat sa le mai explic??
Nicoleta
39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
Doamne-Doamne, te rugam din suflet sa ni-l trimiti pe Matei mai curand.
Nicoleta spune:
A, si aici a fost furtuna, credeam ca vantul imi ia rufele de pe balcon!! In rest... a venit copilul sa ne cheme sa vedem :D. Si Matei nimic...
Nicoleta
natynic spune:
Ei, si tu, Nicoleta! Pai ce, Matei e fraier sa iasa din burtica pe furtuna?!
iar cu ursii...aoleu, bine ca Stefanut e inca mic, dar daca ar fi la varsta de bantuit strazile...sau vin NUMAI noaptea?
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Nicoleta spune:
Naty, vin si mai spre seara, astia de pe la noi au inchis tomberoanele in niste custi... asa ca uneori poti intalni ursi si la gunoaiele din centru, de pe langa Star (magazinul ala din Centrul Vechi), plimbandu-se pe strada... ca le e foame si lor, si nu pot uita aceste obiceiuri.
Insa cred ca Simo are ursi pe langa curte, daca nu cumva o vor fi si vizitat-o. Ca ea sta la curte... si pe langa Zoo, din cate povestea... Cum e Simo? Va apara Grivei de ursi?
Nicoleta
Nicoleta spune:
Cat despre Matei daca e fraier sau nu... Ma gandeam ca, daca ma sperii suficient de mult, poate poate... si ma uitam pe geam sa ma sperii
... Si da, Matei nu e asa de fraier
sa vina pe furtuna, si mama lui e destul de curajoasa, nu se sperie ea de putin vant cu ploaie...
Nicoleta