cum sa-l fac sa inteleaga

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

quote:
Originally posted by anyella
,ma culc) baga "cornu" in perna si dormi Ajutati-ma va rog!

Cam asta e ajutorul in situatia de fata

Aniela
[/quote]
Anyella ,esti de belea!
Viomary,nu ii mai sufla atit in fund ,sa nu-si ia zborul.Mai usor cu telefoanele ca-i imbogatiti pe astia cu telefonia mobila. Ia mai lasa-l si nu-l mai astepta cu clatitele flambate si vezi si tu cum e cu psihologia inversata.Adica daca vine nu te gaseste acasa,cu mincarea mai subtirel, numai pentru copil,adica gris,lapte cu orez,o supa dietetica...mai fa si tu pe obosita,bolnava,etc.Ce-i atita pune-te masa stringe-te masa?Sau are vreun handicap?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

scuza-ma, dar sotul tau este un badaran.cel putin la faza asta.
din experienta mea de viata, cu badaranii nu ai nicio sansa. pe termen lung...n-ai ce sa educi la ei, sau ce sa discuti cu ei...n-ai de ce sa speri in reabilitarea lor.
"parerea mea"..:)

regret pt tine...mie personal imi lasa impresia ca el te inseala.

dc vrei sa stai sa induri si mai esti capabila sa speri la ceva, adopta atitudinea pasiva si bunatatea.vorba buna.

oamenii normali raspund la bunatate cu bunatate...!

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Si eu cred ca te insala!!!!

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viomary spune:

Nu stiu ce sa zic cu inselatul asta (al lui ,normal)ma gandesc ca ar fi primit telefoane sau ar avea msj.in tel. eu cred ca mai repede ma considera un bun personal pe care nu-i dispus sa-l imparta .....nu pot vb cu el, daca incep discutia o tine pe a lui sus si tare si nu am loc sa zic nimic si apoi ori tre sa plece la munca ori merge la culcare se eschiveaza si nu vb cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

E clar ca are ceva de ascuns.

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Nu-l mai suna. Probabil nu vrea sa fie deranjat. Vine tarziu si tu la ora aia dormi? Atat timp cat nu te trezeshte sa-i pui sa manance.... ce te agitzi? Daca lui nu-i pasa, de ce tzi-ar pasa tzie? Daca mi-ar face mie asha sotzul meu... cred ca i-ash da mesaj si asha scrie ceva gen:
"Vrei sa mananci mancare facuta de mine asta seara? Scrie-mi ce, daca am - fac. Pun masa la 9 seara, o ridic la 9.30 si ce ramane arunc. Pupici, Scuza-ma ca te deranjez. Ma duc sa ma f.., pardon, culc."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viomary spune:

noideea-m-ai facut sa rad ,dupa mult timp ai reusit sa ma bine-dispui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Cica nu-i prost ala care cere, ci ala care da. Scuza-ma, te rog...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Cea mai buna aparare e atacul! Nu-i permite sa te jigneasca si pune-l la punct pina nu escaladeaza la violenta verbala sau chiar fizica. Daca ii permiti sa abereze o sa creada ca are chiar dreptul sa o faca. Daca nu te inseala (desi cam asa pare, daca nu s-a purtat asa mereu) inseamna ca are frustrari si le varsa pe tine. E alegerea ta daca ii permiti sa fie mitocan sau il pui la punct pentru ca nu esti copil sa nu poti iesi dintr-o situatie abuziva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Si eu inclin sa cred ca mai are o relatie si mai cred ca si tu banuiesti din moment ce deja l-ai verificat.

ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA
SUNT TUNS SI FREZAT :)

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput