Gravidute si mamici de Constanta (23)
Raspunsuri - Pagina 19
mocutza spune:
Buna ziua dragelor,
multa vreme a trecut de cand nu am scris si vad ca taoate lucrurile sunt bune, bebeiii NOI au venit sanatosi, mamicile au ramas sanatoase ceea ce e foarte bine si cu aceasta ocazie felicit pe toata lumea.
Noi doua am fost plecate din localitate o perioada si neam intors cu bine....ca doar mai bine ca acasa nu e nicaieri.
Crestem de zor , spectacol maxim zilnic in burtica este si asteptam continuarea.
MADA GANDESTETE LA BEBELE NOU......nu te mai gandi la nastere ca ea va ramane mult in urma dupa ce vezi copilul...SANATATE SI CURAJ.....
MAV eu la 14 saptamani am mers la doamna Lutescu cu masuratorile de translucenta nucala de la Iosup inclusiv echo iam prezentat si chiar mia explicat tot rezultatul echografiei si a fost foarte draguta ca de obicei, mia masurat si ea translucenta nucala insa nu mia luat pe bani pe aceasta masuratoare.Asadar faci cum crezi, eu doar tiam impartasit experienta mea.
revin indata constant, cu vesti
mocutza
28+
docdecap spune:
mada, hai ca mai e un pic, ce frumooooos!!
azi am carfurit si m-am intalnit cu Roxanalucia si bb Victor (si sotul, dar nu se pune ). e bb victor frumusel si parca micut.
Serban e capatzanos tare, si desi la greutate nu era diferenta cine stie ce, al meu pare muuuult mai mare, ca are o mecla... pupici la bb si mama!
avem si noi poze noi cu cupchilu', acuma ma pun sa descarc si pozele botez/scalda, sa fac album separat, sa fie acolo pe net!!
mocutza, bine ai revenit!
da' avem absente mai multe, nu ma apuc acuma sa insir...
doar una mica, daria_ioana, ce faci, ai nascut deja??
revin cu pozne!
Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
AngeliquedeS spune:
am revenit si eu pe baricade. mi-a fost tare tare rau si nu stiu de la ce s-a declansat criza. n-am ajuns la urgenta numai fiindca nu aveam cu cine sa-l las pe Pupi.
Mada, am citit PM abia acum si imi pare tare rau. Nasti.... MAINE??????????? Wow!!!
noi am fost ieri la dna Dumbrava, suntem fff bine, cu lungimea la limita superioara si greutatea la medie. Oricum continuam cu alaptatul pana la 6 luni pe urma incepem distractia cu diversificarea.
[red]Fiquelle, bine ai revenit, eu tot strigam pe-aici dupa tine. amanunte si senzatii de pe masa de operatie gasesti in povestea nasterii.
Am vazut poze de pui de jojo. Roxx si Rozalia
Mi-e dor de voi tare. dar pana de 1 iunie cu care sunt si eu de acord, putem sa ne mai vedem.
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
AngeliquedeS spune:
stiam ca am uitat ceva: eu am mers la dna
lutescu cu 3D de trim II facut la dna Ciufu si nu s-a suparat, e prea doamna cred eu sa se coboare la asa ceva.
Mocutza, bine ai revenit!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
2peu spune:
buna!
sunt prietena madalinei.
va multumesc din suflet "pentru actiunea madaluta"...... nu am cuvinte !
scuze pt duminica, am pus in dificultate "actiunea" !!
matei va multumeste pt fiecare pas inainte facut!
.....
.........
madaluta spune:
..aoleu..galerie...? deja?...nu-mi vine sa cred k e pentru mine..
totusi eu presimt k nu voi naste maine..asa imi spune instinctul meu, dar sa vedem...oricum va multumesc mult si va tin la curent...
2peu:
mokika: ce mai faci? sper k esti bine..n-ai mai scris de cateva zile si ma ingrijorezi...
mocutza: bine ai revenit si multumesc de sustinere.
nu de nastere imi este teama..Ci asa, sa nu cumva sa fie prea devreme pt bb, sa fie sanatoasa, sa ii gasesc nume..., sa vina laptele repede...
mav: eu am facut prima echo morfo la ciufu, dar nu i-am aratat-o d-nei de pt k nu ar fi avut nicio relevantasi nici nu e o rubrica speciala pt translucenta nucala. importante sunt masuratorile de atunci din preajma TT.Vezi sa nu treaca mai mult de 2 zile de la echo pana la recoltare si sa-i spui d-nei k vrei sa faci TT k sa iti completeze fisa cu care vei merge la laborator pt k nu toata lumea face tt si ea n-are de unde sa stie dc vrei sau nu sa-l faci.
doc: am vorbit azi cu daria ioana si inca nu a nascut. era programata la cezariana pe 10 mai, dar i s-a parut prea devreme , caci are dpn-ul 19-21 si vrea sa lase sa vina lucrurile de la sine.Daca pana pe 14 nu se intampla nimic, va mai vedea atunci cum procedeaza...
sper sa nu se supere k am vb in numele ei...
Madalina38
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Tinna S. spune:
Mada tin pumnii strans pentru maine!!!
Sa dea D-zeu sa ai o nastere usoara si o bebica sanatoasa si mancacioasa! Iar noaptea asta sa va inspire in alegerea numelui!
Tinna, mami de doua minuni, Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
mav spune:
Neatza!
Va multumesc pt raspunsuri!
Angi, ma bucur ca ti-ai revenit! Stiu ca dna dr este o doamna si n-ar reactiona urat fata de mine (m-am convins), dar tocmai d-aia nici n-as vrea s-o jignesc sau s-o fac sa se simta prost.
Mada, asa am emotii pt tine, abia astept telefonul tau! Doamne ajuta sa fiti bine amandoua si tu si bebelina!
2peu multa sanatate! Drum bun si sa va intoarceti cu vesti bune!
Anul acesta, pentru ultima oara, avem sansa sa decidem unde pot merge 2% din impozitul pe care statul ni-l opreste din venituri. Este vorba de a completa un formular f. simplu cu datele personale si datele fundatiei catre care vreti sa mearga banii respectivi, de a atasa o copie dupa fisa fiscala pe anul 2007 primita de la angajator, de a trimite prin posta aceste acte la Directia Financiara de care apartinem
Termenul limita este 15 mai!!!
Mai multe date gasiti pe site-ul
www.doilasuta.ro
Mie, personal, mi se pare demn de atentie proiectul fundatiei Scheherezade care reface sectia de tratare a cancerului la copii de la Spitalul Marie Curie (Budimex):
http://www.doilasutamariecurie.ro/campania.html
Numai bine! O zi usoara tuturor!
14+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mav spune:
Mada a intrat adineauri in sala de operatii, deci bebelina se naste acum!!!
Doamne ajuta sa fie bine amandoua!!!!
14+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)