Gravidute si mamici de Constanta (23)
Raspunsuri - Pagina 18
ina78 spune:
Madaluta curaj mamica, cu o zi in plus sau in minus... bebelina e la fel.
Gata bagajul? HAi fi curajoasa, o sa treaca repede si o sa uiti totul cind o sa ai linga tine mica minune.
MAv supereba povestirea. Mai vrem.
Fiquelle pe masa nu am prea apucat sa-mi dau seama ce se intimpla. A trecut totul fff repede. Sau eram eu complet "lesinata". Cred ca injectia a fost de vine.
Eu nu o cunosc si nu stiu cine este Alina. Anestezist a fost o dna dr. Pe care nu am apucat s-o vad.
Pupam pe toata lumea fara exceptie.
Yannia ce faci????????????
eu - Ina si minunea noastra mica
andicu spune:
Oauuu, Madi, tocmai ce m-a luat cu frisoane cand am citit!!! tu nasti saptamana viitoare????!!! pai ar cam trebui sa ma grabesc sa ne vedem cat mai esti cu burtica!!! hai mamico, ca doar nu e prima data! si nici cu dna dr nu nasti prima data!!! o sa fie bine si o sa scapi repede!!! abia astept sa vad ce frumusete mai faci!!
AndreB, bine-ati revenit! ce plimbareti! si ce frumos si bine de voi!!! la multi ani pt Matei, sa fie sanatos si cuminte!
Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi
Mirela79 spune:
Madalina, nastere usoara! Trebuie sa fii curajoasa, mai ales ca ai mai nascut o data. Noi aici asteptam vesti.
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie
madaluta spune:
quote:
Originally posted by andicu
Oauuu, Madi, tocmai ce m-a luat cu frisoane cand am citit!!! tu nasti saptamana viitoare????!!! pai ar cam trebui sa ma grabesc sa ne vedem cat mai esti cu burtica!!! hai mamico, ca doar nu e prima data! si nici cu dna dr nu nasti prima data!!! o sa fie bine si o sa scapi repede!!! abia astept sa vad ce frumusete mai faci!! [quote]
nu, nu saptamana viitoare, maine...
Filip la 10 luni
Madalina38
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
andicu spune:
quote:
nu, nu saptamana viitoare, maine...
NASTERE USOARA SI SA FITI SANATOASE!!! tin pumnii sa scapi usor si repede! abia astept sa cunosc printesa!
Filip la 10 luni
madaluta spune:
astazi la 16.30 merg sa finalizez actiunea noastra ... sper sa aiba efectul scontat...va tin la curent
Madalina38
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
mav spune:
Mada, m-a luat cu tremurat.... ce putin mai aveti in formula asta!
Fetelor, care ati fost/sunteti pacientele dr Lutescu, am o intrebare:
credeti ca e ok sa merg la urmatoarea consultatie (cand o sa-mi faca echo pt TT) si cu rezultatul de la echo facuta la dr Ciufu (cu mas. translucentei nucale)? Ma gandesc sa fie trecute toate cele pe fisa mea... pt orice enevtualitate. Oare s-ar supara dr L?
14+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Ontica Camelia spune:
Madalina curaj, mai ales ca este a II a nastere, pot spune ca este ca mersul pe bicicleta. Nastere usoara si bb-lina mancacioasa.
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
roxx spune:
wow, mada....nastere usoara! bebelina sa fie sanatoasa, papacioasa si norocoasa! tinem pumnii!
Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
poze
www.mangalia.ro:4545/user/index.html" target="_blank">Mangalia
creem spune:
Mada...mult curaj...nastere usoara si bebe sanatos si papacios!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia