Acusi mamici de mai-iunie 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 22
mi_bebelina spune:
Acum chiar ca plec la culcarica.........nu stiu daca mai intru azi...pe motive de consemn la pat......si mai e si tati acasa cu gura pe mine......macar poate apuc sa imi fac bagjul de spital ca sa fiu linistita.
alina_anto spune:
N-am inceput sa ma dau cu garmastan, pt ca l-am bagat deja in bagaj. Tu siti ca iti face bine? As incepe si eu sa ma dau, mai ales ca sunt foooarte sensibila, am niste mameloane super dureroase.
eu pe burta nu am facut vergeturi, dar pe sani sunt plina..of..of..Si asta inca din luna a3-a!! Nu stiu ce reactie s-a produs in corpul meu, dar asta e..
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 3 saptamani!
Alina
35+
SARA-MARIA
mi_bebelina spune:
nu stiu........sorry.......dar tre sa se trezeasca una din ele. Mai bine cand s-or trezi sa le intrebam ca cine stie cand ne mai apuca insomnia si ele nu sunt prin preajma....ok, eu am plecat.....imi pare rau ca te las singura, dar bebelina mea are ceva cu colul....ma duc s-o astampar...
alina_anto spune:
Hai ca mai incerc si eu un somnic pe canapea..
Alina
35+
SARA-MARIA
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by mi_bebelina
nu stiu........sorry.......dar tre sa se trezeasca una din ele. Mai bine cand s-or trezi sa le intrebam ca cine stie cand ne mai apuca insomnia si ele nu sunt prin preajma....ok, eu am plecat.....imi pare rau ca te las singura, dar bebelina mea are ceva cu colul....ma duc s-o astampar...

Alina
35+
SARA-MARIA
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by babyname
fetelor, am ajuns la spital azi dupa ce am lesinat...stresul e de vina. bb se pare ca e bine...colul la fel. la neurologie mi-a dat diazepam si s a fac o encefalograma....la gineco...mi-a dat no-spa...si daca ma mai stresez risc fff mult ca bb e mare si o sa iasa stresat ca mine.
multam de incurajari, dar inca nu m-au citat, dar o vor face. azi la 11 ma intalnesc cu un avocat sa mearga cu mine....si sper sa ma ajute d-zeu ca numai probl am. azi a dat masina peste bunica mea. aceeasi salvare se pare ca ne-a dus pe aman2 la spital. acum este bine, dar la 84 de ani...nu mai judeca....o sa iasa soarele si pe strada mea...sper din suflet.
iulia 35scu
ALEXIA NICOLE+
DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 4 SAPTAMANI
imi pare rau c aud asta. uite, daca te pupam toate, te mai repaxezi?
!!
38+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu mai mult!!
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Ma mai doare cind si cind, dar de fapt cred ca gindurile nu ma lasa sa dorm...Ma gindeam ca dc am pierdut iar din dop, cine stie ce-o mai fi ramas acolo, mi-e teama de infectii...Deh, trebuie sa ne temem ni de ceva..
Ieri n-am iesit deloc afara din pacate, dar azi , miine am sa ies, sa stii..
Cit despre calduri, mie sincer imi plac, le prefer frigului..si anii trecuti in we daca nu ajungeam pe strand (din motive de bb etc)ma bronzam pe balcon cit timp dormea David la prinz...Vara eram aproape mereu bronzata (si nu la solar ca nu-l suport!, sunt claustrofoba) Deci, eu abia astept si caldurile...(am si aer cond la o adica pt racorire in casa
Simonix, ma bucur ca esti bine!
Babyname, imi pare rau de necazurile tale, dar vine soarele si la tine, ai sa vezi ce repede
Socrate, si noi avem frati mai mici, cel mai mic are 11 ani, asa ca aminstirile noastre se alatura amintirilor tale cu scutece, cu fiert rufe, uscat greu iarna...Hehe...Mai zic inca o data, ce inventie buna treaba cu pampersii astia...Ptiiiuu...Ca sa nu mai zic ca si noi eram innebunite cind a aparut prima sora si noi ( eu si sis) aveam tot vreo 11-12 ani
David (10 nov 2004) si
SimonaAMR 8 zile
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
ehe, si io am frate cu 9 ani mai mic. Si am schimbat si io scutece, si i le puneam mamei inlighean cu apa, sa le spele mai usor seara cand venea, saraca; l-am infashat legat, culmea ca lui fratelo nu ii placea; fiindca era f. agitat l-am legat de piciorul mesei, sa stea acolo etc; eram la liceu si voiam la un film cu colegii, si frate meu urla pana il luam si pe el
. De..ce vremuri!!A...voi erati 2! nici nu vreau sa ma gandesc ce ii faceati [D]
38+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu mai mult!!
cleo78 spune:
pana imi incalzesc un laptik, haideti la un CAPITOL NOU
38+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu mai mult!!

DELIA BIANCA(21.06.02)