Acusi mamici de mai-iunie 2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Deci continua emotiile si azi, Simona!
La multi ani pentru tati, sa fie sanatos si fericit, cu familia lui minunata!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

gabitzam, merci ptr raspuns... si sunt si ptr nou nascutzi scutece de tipul acesta? Sa nu radetzi de mine... ce sa fac, daca nu ma pricep... Fac si eu ca nasha fetitzei mele: a intrebat la farmacie daca biberoanele sunt "pe masuri" Ha, ha, ha...
Cleo, foarte tare faza cu brrrr... Schumacher!
Simona, iubitzica, chiar ma gandeam la tine! Tzinem pumnii!!!
Luminel, bine (ca) ai revenit! Ce mai faci? Cand ai mai fost la doamna doctor? Eu am fost chiar ieri, m-a mai chemat in vinerea mare (de Pasti a zis ca nu stie daca ramane in Bucuresti, pana acum nu are nimic planificat - asa ca ma rog la Doamne Doamne sa mai stea Evutza la caldurica pana dupa sarbatori... Si atunci o sa fie 01 Mai... of, of, of! Ai mai fost la spital? Eu am fost pe 08.03 (inca nu era gata lauzia, ieri am uitat sa o intreb cum mai e treaba, as vrea sa fie gata pana nashtem noi, sa nu fim stresate)

Fetelor, ieri mi-a facut burta in toate partile, avea asta mica o energie nene, ceva de speriat. Si cica pe masura ce se apropie de termen nu mai e asa miscaretz bebe! Ei, as! Da' de unde ca asta mica ma zapaceste de vreo 3 zile. Ceea ce ma bucura. Sper sa faca muschi sa iasa repede, sa nu ne chinuim!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by socrate

Ylari cum ai cerut paturicile alea absorbante la farmacie? Ca maine vreau sa dau si eu o tura cu sotul din dotare ca sa mai fac un refill la Rennie ca bat recordul cu consumul. Jur ca niciodata nu mai rad de nimeni care se plange de arsuri la stomac.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 37+

Subscriu la faza cu arsurile! Ce am experimentat eu cu sarcina asta... inseamna ca nu am avut pana acum arsuri la stomac nenica!!!!

Asaaaaa, deci, am cerut exac paturici absorbante. Paturici absorbante care se pun pe masa de infasat sa nu faca bebe pipi pe noi sau pe peste tot cand il schimbam... exact ca niste scutece sunt dar in forma de patrat sau dreptunghi: eu mi-am luat de 60 x 60 cm.
Le cheama exact SENI SOFT, dar mai exista si alte branduri, cred ca si cei de la Pampers fac... stai sa ma uit pe topicul celalalt si revin...

Pup you!

P.S. Hai ca azi sunt pusa pe tastatura, nene! He, he!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Cei de la Hipp vad ca mai produc paturici absorbante :)

Pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Laura cand am fost eu la cursuri durau cel putin doua ore, am avut cursuri la care am stat si pana la 9 seara (de la 5.30) dar acum le-au mai scurtat, comprimat.

Alina anto bafta la eco ! Sa ne vii cu vesti bune ! Si daca gasesti vreo idee de cadou, spune-mi-o si mie, ca azi e ziua si lui tati a nostru si in afara de un party mic unde-i chem prietenii, altceva nu stiu cu ce sa-l cadorisesc ! E aproape imposibil sa-i faci cadou !

Gabi in primul rand te-am visat in lungul meu somn ; apoi… savurezi ziua de azi ca e ultima de job, nu ? Abia astept sa ma iei de aripa sa ma duci la plimbarica in H.

Simonicule acum am vazut ! Avem sotiorii nascuti in aceeasi zi! Sa ne traiasca iubitii de ei!

Lori 33+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

sa va mai intreb o prostie:

pot sa pun fasolea la microunde? . Sa fiarba...sau macar sa se umfle. Ca alea se opresc peste 20 min, de ex.

38 soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele! Vad ca a fost o noapte fara emotii - dar rpesimt ca weekendul asta va mai lungi lista noastra de bebei...!

Simo - sa-ti traiasca sotiorul si sa va bucurati impreuna de o viata lunga si fericita!
Cleo - lasa mama fasolea la microunde - ce-ti veni? Vrei sa explodeze?? Auzi, am si eu o nedumerire - cum ai vazut tu ca s-a umflat fofo?? Ca eu nu mai pot s-o vad nici cu oglinda...
Alina - bafta la eco - te asteptam cu vesti!

Cum a fost la intilnire?? Unde sunt pozele?? Ati baut o limonada si pentru mine??

V-am spus ca ieri am dat o fuga prin Feeria si nu am iesit pina nu i-am luat lui bebe niste botosei bleu de la Zet?? Weekendul asta o sa incerc sa vad si eu ce imi mai trebuie sa cumpar si sa incep sa-mi fac bagajele pentru spital - nu strica sa fiu pregatita!

Gabriela 34+ cu AMR 6 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Fetele cu experienta, am si eu o intrebare. Mi-am luat o pompa de la Avent. Bag la sterilizat tot? sau numai bucati? habar nu am ce sa fac cu ea.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Simo, Lori La multi ani pt sotiori!! Ai vostrii sunt berbeci, pe cand al meu e in prima zi de taur..e mai capos...

Simo,Multumesc de idei, cred ca o sa-i iau o camasa mai eleganta+ butoni , mai ales ca anul acesta avem o gramada de nunti la care trebuie sa mergem...Super oferta la kenvelo! Si eu mi-am luat anul trecut o gramada de hainute la jumatate de pret. Jeansi are vreo 10 perechi...(eu am doar4..), pantofi nu mai spun, e plin dulapul, parfumuri la fel... Asa ca ma duc sa-i caut o camasa si sa-i fac comanda de tort. E o cofetarie super buna vis-a-vis de Perla, se numeste Agapitos si are niste prajituri deosebite, cu fel de fel de creme, bezele si blaturi cu biscuiti..mmmm..

iulia am vazut poze cu burtica suita pe motor! Super! Dar sper ca nu ai si mers cu tati cu motorul...

Lori Sigur ca vin cu vesti bune de la eco! Si Laura la fel! si celelalte fete care mai au azi controale le doresc succes!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 3 saptamani!

Alina 35+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lori, mai am o saptamana. Desi o cam frec pe aici pe la birou, ca mi-am terminat practic treaba.

Paturici absorbante se gasesc si in hipermarket, unde sunt pampersii de copii, eu am cumparat Bella Happy. Uite www.happy-club.ro/cearsaf.php" target="_blank">aici cum arata.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza burticutze harnicutze,

Si eu asa rau am dormit toata noaptea!!!Am vrut sa vin sa va scriu,dar mi-a fost frica sa nu-l trezesc pe tati!!!

MA bucur ca v-ati simtit bine aseara,dar asteptam poze,sa vedem ca nu ati fost la barbati!!!

Iulia super motorul si nici de tine nu ma pot plange!!hihihi

Alina habar nu am ce sa-ti zic sa ii iei sotului tau,si a lui tati meu e ziua peste o luna si habr am !Eu tot ma gandeam ca poate nasc mai repede si ce cadou mai frumos decat sa ii aduc pe lume feciorul!S-au stii ce ?Are ceas?I-ai un ceas finut ,elegant sau genul lui!

Cleo nu esti normala cu fasolica ta!!hihihi m-am prapaidit de ras!!

Acuma ma duc sa dau cu aspiratorul si sa strang prin casa ca apoi vreau sa o taie la cumparaturi sa fac o mazarica fara frica~!!!

SA fiti cumintele!!Va pup!!!

Am uitat!Simona cum esti draga?

Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 7 saptamani!!!

Mergi la inceput