Acusi mamici de mai-iunie 2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by alina_anto

quote:
Originally posted by simonacip

Alina, si al meu sughite des...Si david sughita des, dar dupa c el-am nascut nu pot spune ca si-a pastrat frecventa , din fericire ....
Felicitari pentru eco si pt ca pastrati rochitele....Vai, sper ca viitorul bb al soramii sa fie fetitza, sa-i cumpar rochite...sunt ninnebunita

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 zile
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Dar daca mai faci si tu inca un copil?? De data asta sigur va fi fetitza!!! Doar nu esti Victoria Beckham!!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 3 saptamani!

Alina 35+ SARA-MARIA

eu sigur nu-s Victoria Beckam, dar ce mi-e teama cel mai tare e ca barbate-miu e David Beckam, asta-i mai grav...

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 zile
Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:

quote:
Originally posted by alina_anto

quote:

Alina, si al meu sughite des...Si david sughita des, dar dupa c el-am nascut nu pot spune ca si-a pastrat frecventa , din fericire ....
Felicitari pentru eco si pt ca pastrati rochitele....Vai, sper ca viitorul bb al soramii sa fie fetitza, sa-i cumpar rochite...sunt ninnebunita

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 zile
Daviduchele meu

Dar daca mai faci si tu inca un copil?? De data asta sigur va fi fetitza!!! Doar nu esti Victoria Beckham!!

Alina 35+ SARA-MARIA

eu sigur nu-s Victoria Beckam, dar ce mi-e teama cel mai tare e ca barbate-miu e David Beckam, asta-i mai grav...

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 zile
Daviduchele meu

Pai, ce sa-ti fac, daca ti-ai luat barbat fotbalist si celebru..?!

Ce faci, cum te simti?
Cum ati sarbatorit ieri? Eu inca nu i-am luat cadou, merg azi prin oras

Alina 35+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Pai nu prea am sarbatorit...el a venit de la sv pe la 7, i-am cintat un La Multi ANi cu David care a fost tare incintat...Nici tort n-am avut de teama ca-l maninc eu singurapt ca nici sotul, nici Dav nu prea se omoara cu torul...Asa ca, asteptam anul urmator sa-i sarbatorim la comun pe Ciprian si pe MAtei (macar vor fi apropiati cu zilele de nastere)...Sa vezi atunci petrecere
Iar bluegeansii i-am luat de saptamina trecuta, impreuna, ca mi-era ca ramine baiatul fara cadou...
Deci voi petreceti azi mai serios...Stii ce? CU riscul de a naste prin Mall, cred ca mergem si noi azi pe la o cofetarie cceva, macar pentru David..

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 zile
Daviduchele meu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreap

salutare
Am incercat sa descarc poze...se blocheaza..zapp asta e de groaza!poate in timpul zilei merge mai bine..mai incerc.si asa acum ma chinui sa deschid paginile pe DC..greu..greu.
Am fost la prietena mea la Bucur..deja sunt subiect de gluma ptr.toti cunoscutii"puiut(sotul ei),esti moasa?","masina voastra e maternitate?","unde declarati ca s-a nascut copilul?"..etc.ea se simte super bine,BB e dulce...final fericit.Am primit chiar si 'propunerea' sa ma duca el la spital cand o veni vremea...
In rest,toate bune
Simona,tot pe aici?
Laura,nu te supara..o s avezi ca realitatea nu e chiar cum spuen ecograful
O seara buna..ne mai auzim
PS..oricum am decat 4 poze,una facuta de Mariuca..cam..stearsa
Pup

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Tot pe aici..ma voi mi-ati pus gind rau, ma...Dar nu vedeti ce baiat capos am...In aparenta docil si cuminte, dar de fapt face cum vrea el...Na, sa vedem cine se baga sa-l ia de sot...Hmmm? Cred ca printre fetele voastre,care vad cum sta treaba, nu se arunca nici una...

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 zile
Daviduchele meu

Mergi la inceput

Foarte bine, iesiti la plimbare, mai ales ca va fi soare si cald! Ai vazut ce vcald a fost ieri?? Ma sufocam in tricou...ma gandesc cu groaza ce o sa facem la vara, cand or sa fie 45 de grade..

Da, o sa sarbatorim azi cu parintii lui. Ei stau la curte si profitam si noi de aer, de gratar..abia astept! nu o sa stam mult pt ca eu ma plictisesc repede la ei.., dar vreo 2 ore tot stam. Apoi vreau sa dam o tura prin parc, in Herastrau.

Dar tu n-ai somn, sau te doare burtica?

Alina 35+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by andreap

salutare
Am incercat sa descarc poze...se blocheaza..zapp asta e de groaza!poate in timpul zilei merge mai bine..mai incerc.si asa acum ma chinui sa deschid paginile pe DC..greu..greu.
Am fost la prietena mea la Bucur..deja sunt subiect de gluma ptr.toti cunoscutii"puiut(sotul ei),esti moasa?","masina voastra e maternitate?","unde declarati ca s-a nascut copilul?"..etc.ea se simte super bine,BB e dulce...final fericit.Am primit chiar si 'propunerea' sa ma duca el la spital cand o veni vremea...
In rest,toate bune
Simona,tot pe aici?
Laura,nu te supara..o s avezi ca realitatea nu e chiar cum spuen ecograful
O seara buna..ne mai auzim
PS..oricum am decat 4 poze,una facuta de Mariuca..cam..stearsa
Pup

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Tot pe aici..ma voi mi-ati pus gind rau, ma...Dar nu vedeti ce baiat capos am...In aparenta docil si cuminte, dar de fapt face cum vrea el...Na, sa vedem cine se baga sa-l ia de sot...Ham? Cred ca printre fetele voastre,c are vad cum sta treaba, nu se arunca nici una...

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 zile
Daviduchele meu

Asa sunt taurii, au o personalitate foarte puternica! Asa ca, incearca se te obisnuiesti de pe-acuma!! Ai sa vezi ca Matei va fi o dulceata de baiat! Dar, din pacate, nu cred ca s-ar intelege cu Sarita mea...taur+taur..e o combinatie periculoasa...

Alina 35+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Ma mai doare cind si cind, dar de fapt cred ca gindurile nu ma lasa sa dorm...Ma gindeam ca dc am pierdut iar din dop, cine stie ce-o mai fi ramas acolo, mi-e teama de infectii...Deh, trebuie sa ne temem ni de ceva..
Ieri n-am iesit deloc afara din pacate, dar azi , miine am sa ies, sa stii..
Cit despre calduri, mie sincer imi plac, le prefer frigului..si anii trecuti in we daca nu ajungeam pe strand (din motive de bb etc)ma bronzam pe balcon cit timp dormea David la prinz...Vara eram aproape mereu bronzata (si nu la solar ca nu-l suport!, sunt claustrofoba) Deci, eu abia astept si caldurile...(am si aer cond la o adica pt racorire in casa

Simonix, ma bucur ca esti bine!

Babyname, imi pare rau de necazurile tale, dar vine soarele si la tine, ai sa vezi ce repede

Socrate, si noi avem frati mai mici, cel mai mic are 11 ani, asa ca aminstirile noastre se alatura amintirilor tale cu scutece, cu fiert rufe, uscat greu iarna...Hehe...Mai zic inca o data, ce inventie buna treaba cu pampersii astia...Ptiiiuu...Ca sa nu mai zic ca si noi eram innebunite cind a aparut prima sora si noi ( eu si sis) aveam tot vreo 11-12 ani

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 zile
Daviduchele meu

Mergi la inceput

Daca zici tu ca taur cu taur e periculos inseamna ca noramea va fi la alta odisee ..hihi

Tu-ti dai seama ca eu am acasa un scorpion (david), un berbec (sotul) si Matei probabil taur...iar eu sunt capricorn...Iti dai seama ce familie soc??

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 zile
Daviduchele meu

Mergi la inceput

Alinuta, dar tu de ce nu dormi? Vrei sa dam gata capitolul asta?? sau ....ma, tu de fapt ai sarbatorit cu sotul pana acum

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 zile
Daviduchele meu

Mergi la inceput

quote:

Ma mai doare cind si cind, dar de fapt cred ca gindurile nu ma lasa sa dorm...Ma gindeam ca dc am pierdut iar din dop, cine stie ce-o mai fi ramas acolo, mi-e teama de infectii...Deh, trebuie sa ne temem ni de ceva..
Ieri n-am iesit deloc afara din pacate, dar azi , miine am sa ies, sa stii..
Cit despre calduri, mie sincer imi plac, le prefer frigului..si anii trecuti in we daca nu ajungeam pe strand (din motive de bb etc)ma bronzam pe balcon cit timp dormea David la prinz...Vara eram aproape mereu bronzata (si nu la solar ca nu-l suport!, sunt claustrofoba) Deci, eu abia astept si caldurile...(am si aer cond la o adica pt racorire in casa

Simonix, ma bucur ca esti bine!

Babyname, imi pare rau de necazurile tale, dar vine soarele si la tine, ai sa vezi ce repede

Socrate, si noi avem frati mai mici, cel mai mic are 11 ani, asa ca aminstirilenoastre se alatura amintirilor tale cu scutece, cu fiert rufe, uscat greu iarne...Hehe...Mai zic inca o data, ce inventie buna treaba cu pampersii astia...Ptiiiuu...Ca sa nu mai zic ca si noi eram innebunit cind a aparut prima sora si noi ( eu si sis) aveam tot vreo 11-12 ani

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 zile
Daviduchele meu

Si eu prefer caldura in locul frigului.. dar nu caldura excesiva.., imi plac temperaturile constante, de max 30 grade. Si eu iubesc soarele, iar vara stau si eu la plaja pe unde apuc: in masina, la curte la socrii, la strand..etc. nici eu nu suport solarul (sora mea merge destul de des, iar eu o cert din cauza asta mai mereu..), mai ales ca mie mi-au ioesit pe spate niste alunite de la arsuri solare si nu am voie deloc la solar..

Ce imi plac familiile mari! Felicitari parintilor vostrii! intotdeauna am admirat familiile care nu s-au oprit la 2 copii. Eu si sora mea ne-am dorit mereu un fratior, tin minte ca aveam vreo 12 ani si amandoua ne rugam de mama si tata sa mai faca un bebe....dar, nu s-a concretizat nimic... Asa ca ne-am propus sa facem noi cat mai multi bebei!! Ea inca nu s-a pus pe treba, i-am luat-o eu inainte..hihihi, chiar daca e mai mare decat mine.. dar diferenta dintre noi e asa mica, nici nu se observa.. Ne despart doar 14 luni.. mama a ramas insarcinata cu mine imediat dupa ce a nascut-o pe sora mea..

Alina 35+ SARA-MARIA

Mergi la inceput