Acusi mamici de mai-iunie 2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare
Am incercat sa descarc poze...se blocheaza..zapp asta e de groaza!poate in timpul zilei merge mai bine..mai incerc.si asa acum ma chinui sa deschid paginile pe DC..greu..greu.
Am fost la prietena mea la Bucur..deja sunt subiect de gluma ptr.toti cunoscutii"puiut(sotul ei),esti moasa?","masina voastra e maternitate?","unde declarati ca s-a nascut copilul?"..etc.ea se simte super bine,BB e dulce...final fericit.Am primit chiar si 'propunerea' sa ma duca el la spital cand o veni vremea...
In rest,toate bune
Simona,tot pe aici?
Laura,nu te supara..o s avezi ca realitatea nu e chiar cum spuen ecograful
O seara buna..ne mai auzim
PS..oricum am decat 4 poze,una facuta de Mariuca..cam..stearsa
Pup

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

Fetelor, ma cam doare burtica...am luat no-spa si stau cuminte...e posibil sa fie ceva fals?Aveti si voi senzatiile astea?

Adidana 38+

http://bd.lilypie.com/frYQp3.png

Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Pai e asa: ai mei sigur nu vin, mama e bolnava deci nu e cazul, tata daca vine clar mai am unul de ingrijit si m-as enerva de s-ar duce sigur laptele, sora-mea e in sesiune si oricum ea se uita la TV toata noaptea deci nu as avea pe cine conta. Soacra-mea are 80 de ani. Asta e tot. Asa ca sincer...nu am pe cine si sunt pregatita psihic sa ma descurc singura. Da, mi-ar fi placut sa fie mama sa vina sa imi faca curat 2 ore pe zi si papa, dar daca nu se poate, nu se poate.
Asa ca om vedea.

Cat despre statul si ajutatul, cand s-a nascut sora-mea (eu aveam 11 ani pe atunci deci tin minte) a venit bunica, mama lui mama, sa ne ajute.

Deci toata ziua ea citea si vasele zaceau nespalate. Facea mancare intr-adevar, dar mama a pierdut laptele in 1-2 saptamani, iar la coada la lapte ghici mici cine statea : eu.
Iar cand mama a facut 40 de grade febra noaptea din furia laptelui, iar sora-mea urla in pat, eu m-am trezit ca de ce plange (eram disperata dupa ea)si mama nu misca din pat ca nu mai stia de ea, bunica mea mi-a zis sa ma culc la loc ca ii trece. Iar eu am stat toata noaptea sa ii pun comprese cu otet cu mere si sa ii scad febra, sa hranesc copilul etc. Asa ca nu am o experienta buna cu ajutorul.

Evident am castigat mult la capitolul experienta cu copii mici, crescand-o practic pe aia mica. Sper sa imi mai aduc aminte, pe vremea aia eram regina scutecelor, stiam sa o impachetez oricat dadea din picioare. Noroc ca acuma sunt pampersi. Ca a fost un chin cu scutecele alea. Am inteles ca in unele tari se promoveaza din nou utilizarea scutecelor de panza.

Na ca am descarcat caruta cu nostalgii sper sa nu va suparati pe mine

Noemi, mami de Edvin Sebastian 38+

AMR 12-14 zile apx.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Adidana e posibil sa fie alte cauze. Contractiile se simt ca o strangere, apasare de burtica si te lasa dupa cateva minute, depinde de fiecare la mine tine cam un minut, si burtica se intareste. Durerea poate fi din motive de ligamente. Mai ma doare si pe mine, dar e clar diferit de contractii.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 38+

AMR 12-14 zile apx.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

Mie imi e tare burtica de ceva vreme si am dureri ca la menstruatie, o durere surda si nu foarte mare... inca nu e nimic ritmic, cu periodicitate...trebuie sa stau intinsa!

Adidana 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by Adidana13

Mie imi e tare burtica de ceva vreme si am dureri ca la menstruatie, o durere surda si nu foarte mare... inca nu e nimic ritmic, cu periodicitate...trebuie sa stau intinsa!

Adidana 38+

Stai cuminte in pat!!!DAca e ceva cronometreza pe ceas!Daca ai dureri din 5 in 5 min ia bagajul si pe tati si la spital cu voi!!!Dar lasa-ne un telefon sa stim de tine!!

Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Socrate, hai ca m-ai facut sa lacrimez cu amintirile tale. Draga de tine, ce trebuie sa te fi chinuit, o copila, sa ai grija si de mama ta si de surioara ta nou nascuta.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Fetele vorbaretze

Gata, am fost la doctor si sa va dau raportul: mi-a schimbat medicatia si este de acord cu o declansare de nastere mai devreme, in caz ca nu imi trec mancarimile. Mi-a zis ca la analizele la care deja avem rezultatul valorile nu sunt exagerat de marite, deci sa stau linistita, am o forma usoara de colestaza si daca tin neaparat ma declanseaza mai devreme, mai ales pt confortul meu. Astept sa vad ce efect are medicamentul, mi-am luat si talc mentolat :D pe care l-am presarat pe picioare hihi si daca totul e bine si pot dormi noaptile, mai astept un pic.

Cat despre bebe, m-a vazut un pic pierduta (il tot intrebam: dar bebe sigur e bine???), a zambit si mi-a facut repede o eco scurta, unde am vazut inimioara batand si bebele dand un pic din manutze (cred ca dormea...) Asa ca acum ma simt foarte bine...

Silvia Oricum, avand in vedere ca faci cezariana in curand, nici de investigatii nu mai e timp ;) stai linistita - doar ai grija cu mancarimile alea, sunt foarte deranjante.

Va pup pe toate - ma duc sa pap inghetzata si sa ma relaxez... sunt varza de oboseala :)

Simona cu

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele, intamplator am gasit un mesaj de la o mamica noua, in capitolul trecut:

quote:
Originally posted by melly23
buna fetelor!asteptati si voi ca mine marea zi?Am observat din ceea ce ati scris ca nu prea dormiti?!eu pot dormi doar ca ma trezesc cam din 2 in 2 ore ptr WC in rest e ok!e normal?sau ar trebui sa nu pot dormi nici eu?v-am pupat

melinda34+, Amelia Gabriela

Melinda, bine ai venit in grupul burticilor insomniace
Mai scrie-ne ca sa faci 10 mesaje si sa scapi de moderare, sa vedem si mesajele tale in timp real.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Fetelor,
stateam in pat si dintr-o data am simtit asa o durere sub burta!!Asa ca o fulgeratura persistenta!!!Ma duc sa iau un no-spa!

Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 7 saptamani!!!

Mergi la inceput