Acusi mamici de mai-iunie 2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Am vazut ca au mai aparut inca 2 bebelushi
Felicitari Getutza si Dordia, sa va fie sanatosi si papaciosi bebelushii, sa va bucurati de ei si sa va revenitzi rapid. Ce fericite trebuie sa fiti!!!!!!!!!!!!

Eu am lipsit cateva zile, la una din monitorizari doctorul mi-a spus ca lichidul e sub limita normala. A trebuit sa stau cateva zile in pat, pe partea stanga si sa beau multe multe lichide. Ieri am fost iar la control si e bine totul, Slava Domnului.

No, incerc sa citesc din urma, am mult de recuperat.

Alina 35+

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by YLARI

quote:
Originally posted by Adidana13

Ylari, la cununia civila v-au dat certificatul de casatorie si livretul - o cartisoara bleumarin cu vreo 10 pagini....

Adidana 38+

http://bd.lilypie.com/frYQp3.png

Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!

Nuuuu!!! Mi-au dat doar certificatul (adica lui Iuby)... Si ce mafac daca nu reusim sa il recuperam? E musai sa ai asa ceva?????
Am intrat in panica............

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Da e musai ca trebe sa il treaca pe bebe acolo!Dar ciudat ca trebuie sa il dea atunci cand iti da certificatul de casatorie!Trimite-l pe tati pana la primarie sa se intereseze!!

Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

In legatura cu vizitele dupa nastere, a venit mama, fratele meu si sora mea. Sor'mea de fapt si-a luat chiar concediu si a stat cu mine vreo 10 zile. Nimeni nu punea mana pe bebe fara sa se spele pe maini.
Altii cam dupa o luna-doua au ajuns pe la noi, si doar invitati de mine.
Soacra-mea a venit o data dar nu tinea mortis sa-l ia in brate si nici eu n-am insistat. Ea era cu sfaturile la telefon, pe o ureche intrau, pe alta ...

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetelor, am venit de la eco!!!
Fetitza mea tot fetitza aramas!1 Ar fi fost culmea sa-si schimbe sexul acum, dupa ce a primit o gramada de rochite..!!!
Are 2338 g (+/- 341 g). Vezi Laurita? Marja de eroare poate fi destul de mare...
Bebelusa este bine, ne-a scos limba, era foarte agitata, draga de ea!
Circulara de cordon este prezenta..dar m-am obisnuit deja cu gandul, mai ales ca mai e putin si ..gata
Lichid amniotic am moderat scazut....dar m-a asigurat ca nu este o problema, este suficient ...

Gabitza, a ramas cezariana pt 9 mai, asa ca ma poti trece si pe mine pe lista, te rog!

I-am spus dr. ca bebelusa mea sughite destul de des (de vreo 4-5 ori pe zi , plus 1-2 ori noaptea, cand ma intorc de pe-o parte pe alta) si mi-a spus ca "obiceiul " asta si-l va pastra si dupa ce se va naste, adica va sughita des...

Miercuri ma duc din nou la control, pt a-mi da lista cu analizele pe care trebuie sa le fac inainte de operatie. tot miercuri o sa-l cunosc si pe dr. anestezist.

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 3 saptamani!

Alina 35+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Fetele, pentru cele care nasc la Municipal unde se declara copilul? La sectorul 5??? Si daca am locuinta in sectorul 6?

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 zile
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Gabitzule asa as vrea si eu,dar no...Nici nu vreau sa ma gandesc!!Daca v-am spus conceptia ei ca daca dorm cu fiu-so ,daca o sa am lapte o sa il dau si lui ca ma si impusc cand aud asemenea prostii!!! Nu ma inteleg rau cu ea,dar fiecare isi creste copilul cum crede de cuviinta!!!

Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Livretul de familie stiu ca se da si ulterior, chiar si pentru cei care s-au casatorit cand nu exista asa ceva. Cred ca vi-l poate face acum cand trece si copilul in el.
Sincer nu stiu la ce foloseste, nu-mi amintesc sa mi-l fi cerut cineva.

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Alina, si al meu sughite des...Si david sughita des, dar dupa c el-am nascut nu pot spune ca si-a pastrat frecventa , din fericire ....
Felicitari pentru eco si pt ca pastrati rochitele....Vai, sper ca viitorul bb al soramii sa fie fetitza, sa-i cumpar rochite...sunt ninnebunita

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 zile
Daviduchele meu

Mergi la inceput

Vianne, bine ai revenit aici. Bine ca s-a rezolvat cu lichidul amniotic.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzam

Livretul de familie stiu ca se da si ulterior, chiar si pentru cei care s-au casatorit cand nu exista asa ceva. Cred ca vi-l poate face acum cand trece si copilul in el.
Sincer nu stiu la ce foloseste, nu-mi amintesc sa mi-l fi cerut cineva.

Lasa ca ti-l vor cere acum cind il inregistrezi pe al doilea copil ...Daca la altceva nu prea e bun..

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 8 zile
Daviduchele meu

Mergi la inceput