Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru cap 55
Raspunsuri - Pagina 14
mada23 spune:
Mie T mi-a spus sa iau clomifen citrat, nu denumirea comerciala a produsului,deci poate fi si una si alta, dar la ova-mit am citit ca e mai bland cu organismul, eu am vazut ce fel reactionez la closty asa incerc ova-mit, poate reactionez mai bine, ramane de vazut, oricum depinde mult de organism.
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
felix76 spune:
Mada, si mie tot clomifen citrat mi-a zis sa iau deci merge ova-mit, numa sa gasesc. Pentru endometru o sa cumpar oestrogel si o sa il intreb pe Tutu la prima zi de monitorizare daca sa ma dau sau nu cu el. Cum v-am zis, eu cred ca endometrul e mic pt ca am ovulat foarte devreme...
Pup,
Felix
arucs spune:
Camidastept un rasp de la tine.Vezi ca ai PM.
Sunt foarte fericita ,acum am vb cu dr.Matei si mi-a spus ca la sfarsitul lunii o sa ne intalnim si o sa stabilim trat.O sa iau o luna anticonceptionale si apoi ne pregatim pentru FIV.Am inteles ca daca nu mi-a gasit nimic grav la histero si laparo si cu analizele mele chiar am sanse foarte mari si procedura o sa fie mai usoara.
Doamne,sper sa fie bine pana la capat.Scuze dar trebuia sa spun cuiva si cui daca nu voua.
Va pupic.
felix76 spune:
Bravo arucs, ma bucur ca ne dai vesti bune! Suntem aici sa ne sustinem, sa ne intristam si mai ales sa ne bucuram una pentru alta pentru ca noi ne intelegem cel mai bine trairile!
Pupici,
Felix
mada23 spune:
Arucs...Doamne Ajuta, suntem langa tine
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
arucs spune:
va pupic si aveti dreptate suntem aici ca sa luptam si sa reusim impreuna.
Acum vreau sa va intreb ceva;oare este bine daca incep sa iau de pe acum acid folic,omega3,ceai de cretisoara?Eu de 2-3 sapt nu mai mananc decat carne de curcan care am citit la fetele de la fiv ca este buna,dar nu stiu exact ce trebuie sa iau si ce nu.
Voi luati ceva naturiste?Eu am tot citit dar nu stiu ce sa fac.Ba sunt bune,ba nu sunt bune.
va pupic.
lalitica2000 spune:
felix draga, stii ca tuturor ne pare rau ca n-a iesit cu II liniute, dar mergem mai departe. Eu chiar avusesem un feeling tare bun ca o sa iasa II liniute. Totusi sunt curioasa, cam care este procentul de reusita la inseminari la Tutu.
incet-incet ne apucam sa scoatem galeria si pentru Magdita.
Anaconda, tu pe cand trebuie sa faci testul, ca stiu ca urmeaza sa scoatem galeria si pentru tine.
eu am fost azi sa-mi fac primele 7 analize, care m-au costat 2mil. Joi voi avea si rezultatele.
pup you all,
Lali
rocsy2007 spune:
fetelor nu trebuie sa fim triste. eu luna trecuta am cam cazut in butoi dupa ce am vazut ca nu mi-a reusit inseminarea. acum astept luna mai sa o fac pe a doua. luna asta cred ca am ovulat mai devreme pentru ca nu ma mai dor ovarele deloc .
poate cine stie va fi cu doua liniute cat de curand pentru toate.
cu ajutorul lui dumnezeu voi reusi anul asta
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
ubirica spune:
felix, uite eu ma gandesc acum ca sunt insarcinata in 2 saptamani si 2 zile, tu ar trebui sa fi in prima zi de sarcina, nu ?
Ai putea sa ma ajuti cu inca un sfat,( ca sa ma duc cu cat mai multe informatii la Tutu pe 30) ma gandesc sa fac analize hormonale(estadiol, prolactina si progesteron)insa le pot face numai in ziua 20,(21 e sambata inainte de Pasti), e ok?
aris26 spune:
buna,
sunt noua pe acest forum si de doua luni sunt pacienta a celui mai tare doctor.
noi incercam din decembrie 2007 sa facem un copil. deocamdata sunt in monitorizari(a doua luna), daca nu reushim asha in cateva urmeaza laparo.