Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 16
creem spune:
BB...cand am vazut ca am rezultte nu m-am oprit la 10...ci am facut 30 cam in decurs de 2 luni. Si am slabit 10 kg...offff asta se intampla inainte sa raman gravi...acu tre sa o iau de la capat.
Regim nu tineam drastic...dar fara paine dulciuri sucuri grasimi, cat mai multe fructe, iaurt, gratar. Si dupa electrostimulare faceam si masaj ca sa nu se lase pielea. A avut efect mai ales in cm...parca mai mult decat la kg.
Sa ne zici cum reactioneaza Yasmi la canita cu cioc, dupa ce i-o cumperi.
Fi-mea s-a jucat azi cu o jucarie super...cu un pampers
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
bb_yasmi spune:
anca nu gasesc! promit sa fac o poza maine seara! e gen "rotobil" adica are doar doua locuri jos in care se baga piciorusele.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
ancadragoman spune:
cred ca stiu cum este.cat ai dat pe el?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
sanduta spune:
buna seara
Noi suntem bine. Gangurim din ce in ce mai mult si astept sa spuna mama sau tata. Felicitari pt cei care au zis MAMA. Eu asta astept ca sotul meu spune ca v-a spune tata prima data. Si el daca sta 2 ore pe zi cu el, nu ar fii corect, nu?
De luni incepem sa mancam supica, sper sa-i placa.
EU sunt agitata rau, incerc sa-mi schimb serviciu si astept raspunsul. Parca sunt in fata unui examen, nu am stare prin casa.. Sper sa fie bine.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
bb_yasmi spune:
anca 10 ron.
sanda mult noroc cu noul job!!
eu sunt sigura ca iasmi va spune tata prima data!! dar pe cuvant daca ma deranjeaza....ma bucur orice ar spune prima oara numai sa spuna!!!
ecaterina, super!! woww 10 kg!! hai ca mi-ai dat curaj!! dar... doare ???? eu numai pe burtica vreau!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
bb_yasmi spune:
va pupik de noapte buna!!
somnic pufos!!
sa aveti o duminica frumoasa alaturi de cei dragi!!!
pusi
bb_yasmi spune:
aaaaa era sa uit: LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CU NUME DE FLORI!!!! LA MULTI ANI!!!!
somnic usor!!!
mariussimiuc spune:
Dupa 2 zile de bolit si lipsa de forum am revenit!
Stefania,cred ca ti-ai dat seama ca eu am glumit cand am zis ca mi-ai urat de bine.
Mastita am facut-o din cine stie ce motive,nu din cauza ta! Acum dupa 2 zile de tratament sunt mai bine,doar un pic necajita ca a trebuit sa iau antibiotic,dar am fost incurajata ca totul va fi bine si ca nu are nici o repercursiune asupra Amirei.Decat sa intrerup alaptatul,dupa cum ar fi vrut dr la care am mers,am preferat varianta asta.
Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
slimatei spune:
multa sanatate miha...
pussi wow ce emotii felicitari pt. primul Mama
BB da' tu stiai ca ai fata mare, nu? felicitari ,apropo da si mie o bere vreau, ca am inteles ca creste productia...n-am probat inaca ,caci nu vreau sa'nbat copchilu
va ziceam ca stefi a facut prima rostogolire alaltaieri seara?
ei, ieri asa ce s-a mai plimbat cand pe burta cand pe spate..sincer am ramas uimita de cat de mult a inceput sa-i placa sa stea si pe burta(ea care nu accepta in ruptul capului pe burta)...la un moment dat a inceput sa maraie..si credam ca vrea sa o intorc dar nustiu ce vroia, cred ca ea avea impresia ca nu o vad si sa o complimentez
asa e BB iti vine sa dai de baut de fericire cand vezi progrese... pe mine ma uimeste in fiecare zi pacat ca nu pot intra mereu ...sa am si eu cu cine impartasi momentele astea, mai ales ca voi sunteti in aceeasi barca cu mine si altfel intelegeti... cui sa-i spun unui "prieten" ...si imi zice..."imi imaginez"..da' de unde...ei si
si ca sa nu mai aberez, vroiam sa va spun ca de multe ori am avut impresia ca ma mangaie,si e asa de emotionant, cum tine ea manuta sau in manuta si incepe sa studieze vre-un obiect..dupa care duce tot la gura
mai nou, ma trage de tricou cand vrea papic si cand ii e somn (pre atare maraie mult, freaca capusorul in stanga si in dreapta,si manutele la ochi,daca e lumina isipune si mana pe ochi ca si cum i-ar bate soarele in ochi
eu ieri am stat in doliu ca am am tot incercat sa-miomor ganduri negre . gata de azi ma imbrac in roz..sper sa-mi mearga bine!
va pup o duminca placuta...
Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!