Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

seara buna, fetili, apar si eu ca de-obicei cind nu mai e nimeni prin zona.
Vad ca iar sinteti cu retetele, puiul ala cu bere suna tare bine, trebe sa-ncerc si eu asa ceva. Poate chiar in week-end, c-am invitat ceva prieteni duminica pe la noi si-o sa ma etalez ca mare gospodina
Mai fac si-o prajitura buna de te lingi pe degete, un fel de tiramisu dar mai putin caloric si care-mi iese tare bine.

corinuk, eu n-am stari de depresie, exceptind momentele cind ma urc pe cintar. De-aia evit aparatul in chestiune
Dar cu sotul tau nu-ti face probleme degeaba, barbatii nu pot intelege chiar asa de bine ce simtim noi in momentele astea. Eu iau poza bebelinei in fiecare seara si ma tot minunez cit e de frumoasa, micuta, perfecta si a noastra, iar sotul meu ride de mine, lui i se pare ca-s distractiva

biri, bine-ai mai revenit prin zona, lasa starile de blue, c-avem nevoie de tine p-acia. Cum stati cu alegerea de nume? Tot in discutii?

oana, vazut pozele tale, bey ce secsi esti, m-am rusinat de tot, c-avem cam aceleasi saptamini si eu sint ca o balena esuata in comparatie cu tine ...

cristina, hai ca-ngros si eu rindurile burticilor mici, ce zici, esti mai linistita?

vicky, vroiam sa te intreb, cit e de greu caruciorul luat de tine? Ca pare misto in poze.

sun mic si mincacios, iti trecu raceala? Cu ce-o intimpini pe soacra-ta in afara de popcorni?

mada, pina la urma cind aveti cununia civila? E in curind, nu?

fetelor, de nati mai stiti ceva? N-a mai aparut pe-aici de ceva vreme.
bubu, iar disparusi?

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Bai voi iar vorbiti de lucruri sfinte. Io si acu mananc lapte praf cu lingura pana mi se incleiaza dintii Cioco crek fac pauza. Mi-am luat una mare ieri la servici ca am zis sa mananc cate-o patratik pe zi. Ti-ai gasit, am terminat-o azi. Si cik de ce se agita Filip...daca ma-sa e dusa cu pluta. In schimb mi-a facut mama iar inghetata ca am adus lapte si oo de la tara. Si am turnat si niste capsuni printre. Dar pap cu masura ca tot n-a trecut tusea de tot si nu vreau sa ma intoarca.Io maine crek o sa lenevesc ca sotu se duce sa vada ce se mai intampla cu masina. Aaa si dimineata s-ar putea sa merg cu Camy sa caute carut. Un weekend placut va doresc si fara peripetii cu sarcina.

bujo 27+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Sorelix stiu da asa ca sa fiu eu impacata, am lapte praf si culmea nu 500 de g ci 454 de g.
Gini hmm pasca trimite si in uk o bucata please.
Tecky eu cred ca retele is bune si is probate eu am un defect cand vine vb de prajituri.
Didi, Sorelix, Bujo ha ne-am facut un nou club. Si eu ca si voi, Didi exact asa sa fie pasta si cocoloase.
Corinuk si eu mai patesc asa. Nu esti sg.
Turtu pai baga draga reteta la prajitura pls. Da pe 6 mai depunem actele si platim taxele si pe 24 mai la ora 11:00 tre sa mergem la ceremonia in sine, sper sa nu dispara barbatul meu misterios exact cand tre sa semnam, ca la 35 de sapt nu prea pot alerga dupa el da si daca il prind.
Gata gagici pe seara asta pt mine, merg la un dvd si ceva bun si apoi nanitz, maine is super busy la bucatarie si mai am si curatenie deci maine la mine e zi de smotru si gateli, da trec si pe aici. Sper sa nu ma lasati sa vb sg.
Weekend placut tuturor si multi pupici de la noi.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Turtu, carutzu are 10kg zic astia de pe ebaby.fr . Pe alt site am vazut ca scriau cadru : 7.5. Depinde de fapt cum masoara si ce inseamna "carutz" (adica cu ce pe el). Eu zic ca eu ok, ca nu o sa-l car in brate niciodata, si de impins se impinge foarte usor (atata am tras de el prin magazine ...). SA-ti iei neaparat scaun de masina cu baza, ca e mai sigur si in plus nu mai pierzi timpul cu centurile alea.

Vicky 30+ si Maya
AMR 10s

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

cine umbla noapte pe net?? eu!eu!eu!
am facut pulpe cu bere si cu legume trase la tigaie..mmm o bunatate..am invitat si fetele de la salon pe la mine sa le dau papa bun si sa admire camera Mariei
si acum logic ca nu am somn, pt ca nu am sotz in dotare

bine ca vine maine,de fapt aterizeaza la 23:59..asha ca teoretic ajunge duminica acasa

maine poate ma incumet sa ma pozez de 31sapt!!

Ana-Maria31+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 9 saptamani
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Salutare si de la mine! eu sunt putin cam trista azi, in seara asta cand ma intorceam de la socri de la Turda am trecut pe langa un accident fff grav, din pacate cu morti, sigur o sa-l dea maine la toate stirile, si m-a intristat si cutremurat nespus de tare, n-am mai fost buna de nimic... ofofof...
Bine ca am avut inspiratia sa intru pe forum, mi-ati mai ridicat moralul, Bujo, esti o figura (" daca ma-sa e dusa cu pluta...") !!! Sa stii ca si eu mancam mai demult lapte praf pana mi se incleiau dintii, sau mi se lipea de cerul gurii, sau ma inecam de praful ala.
Mada, reteta de cioco de casa e la fel si a mea ca a lui Sun, aceleasi ingrediente, numai ca gramajul e diferit, 450 gr lapte praf, 100 gr cacao, 400 g zahar, in restul totul e la fel. Secretul ca sa nu-ti iasa cocoloase e sa cerni inainte cacaoa si laptele praf. Iar eu nu o torn in tava, dupa ce se raceste fac bilute in mijlocul carora bag cate o bucatica de nuca, si apoi le dau prin nuca de cocos! Yummi!
A.cicel tinem pumnii sa fie bebe bine , si sa fie doar o eroare de-a doctorilor, ai vazut cate zic doctorii din ziua de azi...
Baby r, stai linstita in pat, si sa dea DD sa-ti treaca contractiile. Te asteptam marti cu vesti de la eco!

Bine ca Mona a scapat de polipul ala, sa speram ca nu va mai sangera de-acum incolo, e nasol insa daca o tin in spital pana naste...
Camy, spor la curatenie! Ce bine ca in sfarsit sunteti la casa voastra! De-acu, inarmati-va cu rabdare si totul va fi bine, in cele din urma!!!
Tecky, stai linstita, ca apendicele doare rau daca te-apuca, si eu am fost operata de apendice mai demuuult. La tine sunt sigur ligamentele!
Cristina, iar ti s-au intors starile de somn? Cum stai cu tensiunea? Eu am mai scapat de perioada aia, dar tot nu ma pot lauda ca as fi f activa, si de dormit dorm pana pe la 10-11, acum ca sunt in concediu imi permit...
Narci, tin pumnii pt. micutul si fiorosul Paka, sa se faca bine cat de repede si sa-i creasca blanitza, sa-i faci poze!
Annababy, iti trimit si eu un site al unui magazin de-aici din Cluj cu haine de gravi si copii, poate iti vine vreo idee. http://www.toria.ro/catalog/index.php?cPath=21&osCsid=97219487745e638941c6ae1108b17321
Fetele, cine ma invata si pe mine cum sa fac cand pun un link sa nu-mi apara tot carnatul ala, sa-i dau un nume mai scurt, de un singur cuvant de exemplu? ca io nu vad nici o optiune de rename pe nicaieri...
Danangie, pe unde umbli ??? Cum mai esti?

Adriana 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

quote:
Originally posted by Biribu
mada felicitari pt nume! eu cred ca sunt singura care inca nu are nici idee cum il va chema pe fii-miu

Stai linistita Biri, ca nici eu nu stiu inca cum il va chema pe "ala micu'". Ca eu si cu al meu nu putem cadea de comun acord cu numele !!!! Si chiar am visat la un moment dat ca am nascut si stateam cu bebele in brate si plangeam, eram disperata ca nu avea nume!!!

Rontzy, da' tu ce mai faci? ca n-ai mai scris demultisor, esti bine?

Adriana 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Buna fetele,

turturica, sunt aici iubita,numa ca am fost ceva ocupata perioada asta ,am umblat hai-hui,iar am starea aia ca si cum ma apasa peretii casei, simt nevoia sa ies din casa, altfel ma sufoc, sunt agitata rau.
Bebe e bine, misca de zor, am senzatia parca imi umbla vreun sarpe pe sub piele, si nu mai pot de ras, parca explodez de fericire,faina senzatie.
In rest mai nimic.
fata si bebica!

a.cicel, poate nu e nimic grav, poate e doar o eroare, asa cm a fost si la bujo.
Fii tare, si doamne ajuta sa fie bine.
Te pup!

Fetelor, m-ati omorat cu pui in bere, nu am mai gatit cu bere de cand am ramas insarcinata.
Dar de maine fac si eu pui cu bere, sotul abia asteapta.
Facusem niste briose, am mancat eu cateva, si tot asteptam sa manance si sotul, am vazut ca nu a prea mancat, le-am mancat eu pe toate, am crezut ca nu ii plac.
Cand s-a trezit si el ca vrea briose, pauza de masa, asa vinovata m-am simtit de am mai facut o tura a doua zi, aseara isi luase o briosa si o ascundea de mine, sa nu cumva sa atentez la briosa lui.
Cred ca de paste fac un tort amandina, salivez de pe acum pana atunci.
Nu stiu cum stati voi, dar eu am o foame de lup, s-a speriat al meu cat pot manca.
Asta e, dau eu jos dupa nastere.
Pup fetele, spor la treburi si aveti grija de voi.

30+

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

buna dimineata!
ce mai fac gravidutele mele preferate.
noi am tras tare saptamana asta sa terminam cat de cat curatenia, si am reusit in mare parte, azi speram sa finalizam ce e mai dificil iar pt saptamana viitoare sa ramana maruntisurile. eu m-am ales pe langa picioarele umflate si cu o durere foarte mare in jurul gleznelor si nu numai , dar o sa-mi treaca.
la servici e din ce in ce mai nasol, a inceput sefa sa ma sacaie foarte tare, cred ca tine musai sa plec cu nervii la pamant in prenatal ori ma obliga sa-mi bag un medical inainte sa o las balta cu toate ..... dar sper sa fie totusi doar niste toane ale ei.
ma intorc sa citesc ce-ati mai scris.
toate fetele

29
www.flickr.com/photos/25375396@N07/" target="_blank">poze
Andreea-Paula
AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

A.ciel de multe ori s-a intamplat ca medicii sa se insele, asa ca mult suces la medic si ne rugam la Doamne Doamne ca totul sa fie bine.

29
www.flickr.com/photos/25375396@N07/" target="_blank">poze
Andreea-Paula
AMR

Mergi la inceput