Am niste poze digitale si doresc sa le introduc intr-un fisier word intr-un tabel,2 rinduri,2 coloane si cu un scris cu informatii sub ele,deci cite 4 poze pe un format A4,ar trebui sa rezulte in final.Nu reusesc sa pozitionez poza in mijlocul patraticii.Dau insert imagine din fisier si se duce la naiba s-o ia lateral dreapta sau stinga,dupa caz.Umblu eu pe acolo si nu reusesc s-o centrez.Risc sa-mi crape o vena.Ajutor!
Trimite-mi pozele pe mail si incerc eu. Da-mi un PM sa-ti trimit adresa. Sau pe YM, ID-ul il gasesti la profilul meu.
S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)
Nu le pot trimite pe mail deoarece e prea multa informatie.Se poate doar pe mess.Am trimis pe privat id meu pt mess.
cauta pe net VSO Image Resizer sau altceva pt redimensionare poze.
MirelaV
pupicei pe burticei
Direct in word, dai click dreapta pe imagine, alegi Text Wrapping--->Square. Dupa aia cu drag and drop pui poza unde vrei, si daca tragi de margini sau de un colt o poti micsora sau mari dupa bunul plac.
Eu am Word 2007, daca ai o varianta mai veche de word probabil ca vei gasi text wrapping la format picture.
bafta!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,
multumim,