Colectia de toamna-iarna 2005 (193)
Raspunsuri - Pagina 20
monet spune:
mersi, fete dragi, de urarile de ziua liutei
dordia, subscriu si eu la ce ti-o zis lavi despre bebe mic. va pup!
sint pe fuga. ieri or vopsit oua lia si maya, cu bunica lor - iai, ce bine-i cind sint bunicii cu ele, am putut dormi azi dimineata, si eu, si sean.... ce bine ne-ar fi daca si-ar cumpara ai mei casa unde se gindesc sa-si cumpere (cam la 30 de minute de noi, cu masina, pe mal de atlantic, la cocoa beach....). azi lia merge la un pool-party la ziua baietelului caruia ii place de lia mea (de la gradi).
ma asteapta inca o saptamina de scoala, grea, si dup-aia sper la zile mai bune, cel putin pentru urmatoarele 4 luni. iu-hu.
va doresc din suflet un pasti fericit cu o zi senina, minunata
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Iubitele mele"
"Vara in Martie"
"Lia si Maya, mari"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
camelia_daniela spune:
Pischi, felicitari pentru dez-degetire! -am Alexandra pentru reusita si mamica pentru perseverenta!
Lavi, bafta si voua la dez-degetire totala!
Bulucel, tinem pumnii sa se rezolve problema curentului electric! Cred ca iti este greu! Super tare Simon!
Roxi, bine ai revenit! Refacere rapida si un bebe Matei sanatos si mancacios! Eu cred ca Alexia va depasi momentul asta de "soc" repede si il va iubi ffff mult pe fratiorul ei!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Buluci spune:
Cu multe rugaciuni, singe latin in vene si putin (mai mult) tupeu, m-am trezit dimineata si m-am hotarit sa rezolv problema singura.
M-am dus sa descopar unde-i biroul tartorului sef, l-am gasit, l-am induiosat cu povestea mea sf(ca mincam mincare rece, si stam ca sobolanii fara lumina cu temp de 30 grade in casa)...mi-a rezolvat problema dar cu conditia sa nu afle vecinii si sa stau cu lumina stinsa.pTr mine important e aerul conditionat , aragazul si tv!
Multumesc lui Dzeu ...acum sa vedem cat o dura minunea asta!
Pishi, si eu tot asta -mi spun in fiecare zi cind ma trezesc: important ca suntem sanatosi si ca, pina in prezent, am rezistat la conditiile astea de viata!
Roxi, bine ai revenit printre noi! Ai grija, eu dupa o astfel de depresie am pierdut laptele...n-am avut decit o luna jumate.
Lexi se va obisnui...ai putintica rabdare!
miri__b spune:
Ma inscriu si eu in gasca mica a celor inchise pe balcon de rodul iubirii noastre. noroc ca a venit maca-mea de la piata in 5 min. a mai si tras perdelele dupa el. dc ma vedeati lipita de geam si batand... ma gandeam ca uita ca sunt pe balcon si incepe sa urle prin casa ca e singurel.
de fapt intrasem sa va urez Paste fericit!