Americancele gatesc :))
Raspunsuri - Pagina 9
Ramona J spune:
Eu de aia fac mincare la cuptor, o pun acolo si o mai scot cind imi aduc aminte. Dar astea linga care trebuie sa stai le evit si eu.
Mie mi-au placut bell peppers umpluti (nu cei verzi). Altii oricum n-am. Simina, daca stii cum se numesc in engleza soiurile bune spune-mi si mie ca-mi caut seminte sa pun in gradina.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
philip spune:
apropos de ardei, abia astept sa vina vara sa mergem la ferma la cules de ardei, rosii, vinete, tot soiul de ardei iuti, porumb, pepene, tare-mi mai place si au asa un gust de bun. si eu ardeii umplutii ii fac numai cu de cei rosii, cei verzi sunt amari si ii dau dreptate siminei ca tare-s buni si dovleceii.
is trista ca asa mi-e a pleca acasa dar sefu' e in china si nu pot lasa departamentul de capul lui :) dat fiind ca suntem numai 2. am citit si pe forum cum toata lumea face papa de PAste si eu nu stiu cum m-oi descurca cu toate sambata :( ieri am gasit si picior de miel si-am luat 2 nu cumva sa nu ne-ajunga, dar nu am sa gatesc numai unul la cuptor, plus placintele cu miel si branza si daac am tupeu ma bag si la cozonacul ala de masina.
philip ma va ajuta cu ouale, nici nu stiu de ce ma agit atat dar imi place, zau. doar ca timpul asta...uf, uf...
philip&andreea
corinadana spune:
quote:
Originally posted by ruxij
Eh, ardei umpluti, ciorbe si tocanite stiu si eu sa fac. Sunt buni ardeii umpluti.
Eu nu prea ma indemn la retetele care dureaza multe ore prin cuptor, nu pot sa stau "de fundu'" lor. De aia zic si de sosul alfredo ca e nasol ca tb mestecat in el fro ora.
Pai tocmai ca lasi papa in cuptor si nu mai ai de nici o grija ca si cea sus pe aragaz.
Ardeii facuti in cuptor de la inceput le pleaca pielita de pe ei fff usor si sunt grozavi (noi nu papam pielita)
Eu am facut si o ciorbita de salata cu sunculita, smantana si usturoi. Au! ce bun!!!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
CamiM spune:
Miaaammm-miiaaam ( vorba Sofiei) ce de bunatati!! Si mie imi place sa gatesc dar in ultima vreme m-am cam lasat de sportul asta ca nu mai am chef si rabdare pentru nimic. Sper ca dupa ce nasc sa imi revin curand la vechile pasiuni.
Noi azi avem la cuptor( si mie imi place sa bag tot ce se poate la cuptor ca stau fara grija) o musaca de cartofi cu carnita de vita.
Ramona reteta ta de porc butt suna chiar bine rau si destul de usoara.. o trec musai la retele de incercat pe viitor.
Sanziana daca apuc pana la urma de fac si cozonaci eu ii pozez musai si ii pun aici. Si daca ies prost ii pun sub deviza:"asa nu!"
Cat priveste capitolul ce mai facem bun de Paste eu am innebunit de tot dar vreau sa fac mititei.. ca de friptura de miel oricum nu suntem foarte entuziasmati.
AMR 6 zile
Cami & Sofia - 8 mai 2006
ruxij spune:
quote:
Originally posted by corinadanaquote:
Originally posted by ruxij
Eh, ardei umpluti, ciorbe si tocanite stiu si eu sa fac. Sunt buni ardeii umpluti.
Eu nu prea ma indemn la retetele care dureaza multe ore prin cuptor, nu pot sa stau "de fundu'" lor. De aia zic si de sosul alfredo ca e nasol ca tb mestecat in el fro ora.
Pai tocmai ca lasi papa in cuptor si nu mai ai de nici o grija ca si cea sus pe aragaz.
Da' io nu's acasa, vreau sa se faca in juma' de ora sa halim si sa ne caram Mie-mi trebuie crap-pot d'ala sa il pot lasa si sa plec.
Ramona J spune:
Cami, nu se poate sa te lauzi cu musaca si sa nu pui reteta!
Corinadana, mi-ai facut pofta rau cu ciorba de salata, nici nu mai stiu de cind n-am mincat!
Mi-am amintit de o mincare inventata de mama, simpla si tare gustoasa. Noi ii spunem ghiveci: vreo sase cepe mari taiate solzisori (asta-i partea cea mai grea ) se pun la foc mic, in putin ulei, cu capacul pe oala. Dupa vreo ora-doua torni peste ceapa un borcan de pasta sauce (gen tomato basil), mai lasi un pic si gata. Noua ne place tare mult.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ciuf spune:
Lia, cand ai timp, poate scrii reteta cu shrimpi si sosul Alfredo. Ma incumet sa ma bag la el.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ruxij spune:
Pai iei shrimpi congelati (sau piept de pui taiat felii). Fierbi pastele al dente. Sosul se face asa:
Cativa catei de usturoi, ii pisezi si ii maronesti in tigaie. Adaugi unt si il topesti in cratita. Adaugi apoi heavy whipping cream si lapte. Dupa aia pui parmezan, fontina cheese, sare si piper dupa gust. Apoi amesteci la foc mediu pana se mai ingroasa sosul. Dai la foc mic si continui sa mesteci pana iti vine rau. Cu cat mesteci mai mult cu atat mai bine. Ca si cantitati uite aici, pt 1 Galon (!!!) de sos (tu micsorezi cantitatile dupa cum ai nevoie):
Tblsp-Garlic Puree which you brown first. Then add 1 lb butter until melted. Add 2 quarts heavy whipping cream & 8 oz milk. Add 1 lb Parm. cheese and 4 oz fontina cheese with 1 teasp. salt and 2 teasp. black pepper. Stir on med-high until thickens. Turn off heat and continue to stir.
liris spune:
cum se numeste hirtia de pergament aici si unde se gaseste? as vrea sa fac un drob si desi am numai calphaloane tot se mai lipeste pe ici pe colo si ma gindeam sa pun in tava hirtie de pergament (banuiesc ca folia de aluminiu nu se foloseste ... la asa ceva).
la ce temperatura si cit se coace drobul voi stiti?