Americancele gatesc :))

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pai eu am luat vospea imediat dupa Pastele catolic cand era la reduceri, dar le puteti vopsi natur cu coji de ceapa, sfecla si cafea.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

quote:
Originally posted by miereamara

Cartofi taranesti:
Ingrediente: cartofi taiati cubulete (5-6 marime medie), usturoi taiat, ceapa (verde sau uscata), bulion, 2 rosii taiate felii, bacon (la borcan, bucatele), ulei, mirodenii( sare, piper, paprika,etc). Se pune totul intr-o tava cu putina apa, acoperita cu folie de aluminium si se lasa cam 45 de minute. La sfarsit se descopera si se amesteca ingredientele in tava, atat cat sa se coloreze de la sosul de rosii si sa se rumeneasca un pic cartofii.

Sunt foarte buni ca si garnitura, dar pot fi mancati si ca atare.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album






I-am facut in dupamasa asta asta. Merci de reteta! Am adaugat si niste cirnaciori, sint o nebunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

quote:
Originally posted by philip

pai eu am luat vospea imediat dupa Pastele catolic cand era la reduceri, dar le puteti vopsi natur cu coji de ceapa, sfecla si cafea.

philip&andreea




de cafea nu stiam... eu cu coji de ceapa le execut.
Merg la magazin la raionul ceapa varsata si imi culeg de acolo frunzele de ceapa. Si cumpar una-doua cepe odata cu cojile sa nu apar la casa doar cu o punga de coji:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

fetelor, vreau sa imi cumpar un food processor. Nu as da mai mult de 55-$60.

Gasesc ceva cit de cit ok la pretul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Hai ca ma bag si aici. acuma m-am lasat de gatit ca abia pot merge, dar revin.

am mincat ceva foarte gustos la cineva, pe linga friptura propriu-zisa niste cartofi in coaja la cuptor sau la gratar in folie de aluminiu bestiali. cind sunt gata, ii scoti din folie ii tai in jumatate si presari pe ei (ingredientele erau in castronele pregatite deja si te servesti cit doresti) urmatoarele ingrediente: margarina, smintina, ceapa verde si bacon sfarimat (ca praful)(cica se gaseste la Costco, Albertsons). is o nebunie cartofii astia. nu retin cum se chema baconul, e ambalat la pungi si are culoarea visinie.

sper ca am explicat cit de cit corect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Cenia suna f bine, stiu ce zici de baconu ala ce se pune si pe unele supe la restaurant, super bun.
O sa ii incerc si eu curind (e sezonul cook-out'ului)

Degeaba ca maninca tare bine americanii astia. :)
Eu ma tot inspir de pe food chanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Hop si io la bucatareala ...
Anul trecut am incercat sa vopsesc ouale in mod natural si mi-a iesit culoarea vintului turbat asa ca anul asta am luat vopsea.
Sa cautati in zona de backing needs produsele McCormick eu de acolo am luat , ii zice food color dar e si pentru egg dye so si mai am si 4 culori sa-mi iau revansa fata de anul trecut.
Eu ieri am executat paste dupa inspiratie ... adica am fiert o cutie de Barilla plus (consider ca's mai bune/sanatoase) si scurs. Intr-o tigaie am aruncat niste franks taiati feliute si i-am prajit nitel apoi i-am aruncat peste paste si am mai adaugat o punga de brocoli (300gr) niste brinza rasa si parmezan , apoi am adaugat putin lapte si condimente dupa gust/plac . Am mai lasat oala pe foc citeva minute si am amestecat bine . Au iesit o nebunie au avut succes la toata familia.
Poze aici
http://good-times.webshots.com/photo/2244343620100242644WuUDRN





Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

uitasem complet de egg dye-ul de anul trecut, numai ca am ramas fara rosu ca asa le-am colorat pe toate, ei, vom avea din celelalte.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Si noi mai facem paste...

Eu pun in tigaie 2-3 linguri de ulei de masline (presat la rece) o ceapa dulce taiata solzisori, 3-4 cateti de usturoi, un chipotle taiat felii (in sos adobo)...la foc mic pina se inmoaie bine de tot (devin translucide).

Adaug 2 cups de vin alb bun si cind da bine in clocot (clocote mici) arunc shrimpi si peste alb bucatele (sau orice alt seafood - calamari, scallop)...cind s-au inrozit shrimpii si sosul a scazut putin, torn tot deasupra la pastele fierte si calde (unii ingroasa sosul cu putin faina, eu prefer mai subtire).

Pun un pic de thyme uscat deasupa si servesc.

Anamaria

"I used to be Snow White, but I drifted."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Alintaroma welcome back!!! cand faci brocoli ptr paste in uleiul de la bacon perpeleste un pic de usturoi apoi il scoti. Iese si mai bun!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput