Americancele gatesc :))

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

quote:
Originally posted by Mindy

Cami, suna f bine reteta , multumim!!!!!

O intrebare: din aluatul asta inteleg ca iasa 4 cozonaci, sint dinaceia micuti sau iasa inalti pufosi?
Dupa cum vad reteta (cu smantina si unt) cred ca sint din aceia sfarimiciosi, necrescuti.. sint preferatii mei.

Mindy cu placere desi nu am facut decat sa dau copy-paste la ceea ce scrisese alta fata la alt subiect..dar daca ma lasa neuronu'...
Sincer eu fac fie un cozonac mare intr-o tava gen bundt cake, fie doi destul de mari in tavi de meat-loaf. Mie imi cresc destul de mult si ies destul de pufosi si nu prea uscati. Poate daca ii dregi din cantitatea de faina sa iasa mai sfarmiciosi.

AMR 10 zile

Cami & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by ocebine

Ah, si am mai gasit o sursa buna de carne: www.meadowraisedmeats.com/index.php" target="_blank">http://www.meadowraisedmeats.com/index.php

Anamaria

"I used to be Snow White, but I drifted."

Anamaria, ai comandat de la ei??? E buna carnea???
Ca vreau sa comand si eu!!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Avind in vedere ca unii-s antitalent catastrofic la facut cozonaci, aveti si vreo reteta de cozonaci facuti complet la masina de piine? Ca nu stiu nici cind sa scot aluatul, de framintat nici nu incape discutie, si nu stiu nici cit sa-l mai las sa creasca, etc. Se indura cineva, acum, de Florii? Pliiiiz!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Simina pune l la prgramul de dough (la mine l ameteste 90 de minute). Apoi il scoti il mai lasi un pic afara (la crescut) si apoi il vari in cuptor. ha ha de la Cami tehnica!!!

Doua chestii: cuptorul sa fie incalzit cand bagi tu coca, si coca acoperita cand sta la crescut!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Corina, multzam de raspuns, dar chiar as vrea o reteta doar pt. masina de piine, ca nu am cind sa refac daca-l gresesc, nici cind sa ma uit daca e gata de scos, de bagat la cuptor, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Anamaria, tu ai vreo preferinta intre D'Artagnan si Meadow raised? Eu cred ca nu mai iau lamb, vreau foie gras!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

D'Artagnan cumpar direct din magazin (pe Austin Street) si il prefer pentru bucati mai mititele (lamb chops). Meadow cumpar pentru pulpe (cind dau shippingul sa dau o singura data).

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cartofi taranesti:
Ingrediente: cartofi taiati cubulete (5-6 marime medie), usturoi taiat, ceapa (verde sau uscata), bulion, 2 rosii taiate felii, bacon (la borcan, bucatele), ulei, mirodenii( sare, piper, paprika,etc). Se pune totul intr-o tava cu putina apa, acoperita cu folie de aluminium si se lasa cam 45 de minute. La sfarsit se descopera si se amesteca ingredientele in tava, atat cat sa se coloreze de la sosul de rosii si sa se rumeneasca un pic cartofii.

Sunt foarte buni ca si garnitura, dar pot fi mancati si ca atare.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Anamaria - pe Austin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Anamaria - pe Austin?

Ihi (emoticon care face sic-sic-sic).

De Florii am facut salmon la cuptor si tilapia prajit (cu mamaliga). N-am mai gasit pastrav pentru saramura ca am ajuns tirziu la pescarie.

S-a mincat muncitoreste pe genunchi ca eram cu casa balamuc!

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Anamaria, am gasit niste texani care imi aduc mielul la poarta. Am rezolvat-o si pe asta.

Simina, eu sint tot ca tine. Am masina Sunbeam si am facut cele doua retete de cozonac din asta american, care erau in cartea masinii. Una era banana nut bread (OK) si alta era zucchini bread, si cu ciocolata. Asta e cam rich, dar mi-a placut tare mult. Nu stiu ce masina ai, daca te intereseaza iti scriu retetele astea.
Am si o reteta simpla de pork shoulder steak, daca intereseaza pe cineva. Am incercat-o zilele trecute si mi-a placut.

Mergi la inceput