Americancele gatesc :))
Raspunsuri - Pagina 23
honey79 spune:
Ok.Got it.
Fara cacao,scortisoara sau alte chestii.
O sa-l pun pe sot sa ia 2 tuburi de frisca:1 regular si 1 fat free.
Simina, tu cat zahar recomanzi?
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Siminaf spune:
La un litru de lapte un sirop caramel de aprox. 120 g zahar e destul cantitativ si inca nu prea amar. In compozitie depinde de gustul fiecaruia.
simali spune:
quote:
Baga un ochi aici sa vezi daca asta ai vazut: http://allrecipes.com/Recipes/Breakfast-and-Brunch/Baked-Goods/Cinnamon-Rolls/Main.as
quote:
Erau melcii astia din poza dar lipiti intre ei intr-o tava rotunda si balteau intr-un sirop de caramel si avea o gramada de nuci intregi. Aluatul era clar de cozonac - de obicei la melcii cu nuca si scortisoara aluatul este de foaetaj frantuzesc. Mie mi s-a parut absolutul cozonacului pentru ca era insiropat putin cu siropul asta gros. Iar nucile... Ce mai, sunt obsedata.
alice
ocebine spune:
quote:
Originally posted by simali
Erau melcii astia din poza dar lipiti intre ei intr-o tava rotunda si balteau intr-un sirop de caramel si avea o gramada de nuci intregi. Aluatul era clar de cozonac - de obicei la melcii cu nuca si scortisoara aluatul este de foaetaj frantuzesc. Mie mi s-a parut absolutul cozonacului pentru ca era insiropat putin cu siropul asta gros. Iar nucile... Ce mai, sunt obsedata.
alice
Exact asta inseamna Cinnamon Rolls (sau Cinnamon Buns). Acuma unii ii fac in tava patrata, uni in rotunda...dar in final acelasi lucru e. Este un fel de coca de cozonac (mie mi se pare mai pufoasa, mai aerata). Nucile banuiesc (depinde de locatie) ca sint pecans...un soi de nuca mai frageda si un strop mai gustoasa.
E usor sa faci acasa, uite reteta (cred ca te descurci in engleza, daca nu, zi-mi):
www.foodnetwork.com/food/recipes/recipe/0,,FOOD_9936_37530,00.html" target="_blank">http://www.foodnetwork.com/food/recipes/recipe/0,,FOOD_9936_37530,00.html
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
philip spune:
una din retetele pe care o fac des si e tare simpla (ramona) e orez cu shrimp. unduiesc o ceapa mare si dulce in ulei de masline, adaug o punguta de shrimp de-ala pitic, apoi un cup de orez, un cup juma de apa sau broth (e mai bun) si folosesc numai jasmine rice, mi se pare cel mai fain, dau in clocot, apoi la foc mic 30 de minute. se serveste cald cu parmesan cheese din abundenta pe deasupra. la inceput faceam risotto, dar ia prea mult timp, asta e reteta rapida.
philip&andreea
Ramona J spune:
Aicea sint! Yum, dar ai mei nu maninca shrimp. Eu imi luam de la Trader Joe pungi de stir-fry, shrimp din ala mare-mare si amestecam cu paste fierte. E atit de bun!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ocebine spune:
Haideti la partea II: http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=122593
N-am pus linkul ascuns sub cuvint din cauza de computer al Ramonei
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."