Americancele gatesc :))

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Hilde, multzam de sfaturi, dar nu stau eu sa pun de seara, etc.
La noi piinea iese f. buna, nu se sfarima, tine si 4 zile (ma rog, s-a intimplat o data, ca de obicei se termina mai repede) si e si gustoasa. Un secret luat de pe culinar: folosesc lapte in loc de apa si adaug un ou. Pe linga tot felul de mirodenii ca sa-i dea un gust bun. Inca nu am avut de ce s-o pun la frigider, ca nu tie atit de mult, la 2-3 zile trebuie facuta alta. Si o tinem in punga, sa nu se usuce. Si coaja e f. ok, nici beton, nici fleasca. Noi sintem multumiti. Mai ramine sa incerc si cozonac in breadmakerul asta, sa vedem cum iese.

Edit ca uitai sa raspund Monabellei: de ce nu cumperi piine frantuzeasca, italieneasca, etc? Aici este de toate felurile europeene si e exact ca cea din Romania, poate chiar mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Astbjort spune:

Am citit in pagina 1 o reteta postata de Anamaria, imi spune si mia cineva ce este stock acolo scrie " pour over all the marinade and some stock


Multumesc

Ally

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Chicken stock sau beef stock sau vegetable stock, etc = este vorba de fapt despre zeama sau supa in care au fiert respectivele, ele fiind mai departe folosite la alte feluri de mincare, iar zeama este folosita ca baza de supa si de inca o mie si unul alte feluri de mincare (sincer, nu le-am numarat, dar sigur sint multe care folosesc stock).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Astbjort spune:

Multumesc mult pt traducere, ma gandeam eu ca e ceva la genul supa, uneori mai urmaresc emisiunea lui Rachael Ray si am vazut ca foloseste stock la aproape orice.



Alina mama de doua printese

Ally

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Am facut si eu tiramisu ca tort de ziua mea [:d] Tiramisu iese foarte bun, cred ca am mai pus reteta pe aici.
Saptamana trecuta am luat o caserola mare cu capsuni de la Costco si am facut o tarta cu capsuni.
In rest, gatesc the usual, la mancare nu-s deloc inventiva, dar trag mereu cu ochiul pe aici. Oricum, cand ajung la magazin, uit tot ce am citit si tot numai carne, cartofi si fasole cumpar. O sa ma invat eu pana la urma si cu arta gatitului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

la multi ani, josef!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Vreau si eu reteta de tarta!!!
Sunt fan tarte cu zmerua...stie cineva???





“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

multumesc pentru urari.

o sa pun reteta cu tarta in seara asta:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DavidAndrei spune:

Eu tarta cu orice fel de fructe o fac asa:
Blat: 4 oua, 4 linguri de zahar, 4 linguri faina. Bat albusurile spuma, adaug zaharul, galbenusurile si apoi faina, treptat si mestecand incet. Pun aluatul in tava unsa cu unt si tapetata cu faina si il bag in cuptorul incalzit la foc potrivit. Cand s-a racorit il insiropez, fie cu zeama din compot, fie cu sirop facut din apa + zahar + arome. Deasupra pun o budica peste care asez fructele iar peste fructe gelatina. Cu zmeura iese delicioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Budinca o cumperi de-a gata?? Sau cu jell-o???

Fetelor, am un pachet de glazura de caramel din Romania...ce as putea sa fac dulce cu ea???





“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati


Mergi la inceput