Americancele gatesc :))

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumesc. Citind reteta mi s-a facut foame.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Eu am mincat ca nesimtita in dupa amiaza asta poti pusca pureci pe mine

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Hei,

V-am descoperit si aici. :)
Ma uitam sa vad daca gasesc ceva idei pentru maine.
Va pun si eu reteta de chicken salad pe care noi o facem destul de des. Am pus si cantitati dar o facem cam dupa ureche.

2 cartofi copti
1/4-1/2 castravete
cateva masline
1 ardei rosu
1 morcov ras
2 ciuperci
7-8 frunze de salata
1 piept de pui gratar sau la cuptor
1-2 oua fierte
1/4 ceapa rosie

sos:
- ulei masline
- mustar "stoneground organic"( preferatul meu) sau altceva daca nu aveti
- sare de mare
- piper alb
- ceva seminte de floarea soarelui pe deasupra - miezul bineinteles. :)

Eu cumpar ingredientele astea de sos cat mai naturale, organice unde se poate, pt ca nu folosesc mult si cred ca merita sa le cumpar mai bune.

O sa mai pun reteta dar retetele mele sunt cam simple si poate nu foarte gustoase pentru voi. De obicei gatesc pui sau peste, multe garnituri de legume( de obicei la abur) si ceva paste cu sosurile aferente.

Mergi la inceput

Suna bine. De unde iei mustarul?
Mai scrie din astea simple, ca sint retetele mele preferate.

Mergi la inceput

Am vrut sa va spun de paine. :)
Am citit reteta asta de paine si de atunci cumparam rar paine.

http://www.nytimes.com/2006/11/08/dining/08mini.html?_r=2&oref=slogin&oref=slogin

Cred ca este un fel de paine taraneasca din Romania si e foarte gustoasa. Noi n-am mai putut sa mai mancam altceva si trebuie ca la cateva zile sa tot facem alta.

Pentru ca preferam painea din faina integrala, nu-mi creste asa cum ar trebui. Cand am facut-o numai din faina alba a crescut foarte frumos. Dar inca lucrez la ea, poate intr-o zi o sa iasa cum trebuie. Daca aveti timp poate incercati si voi.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ramona J

Suna bine. De unde iei mustarul?
Mai scrie din astea simple, ca sint retetele mele preferate.

Il cumpar de la un magazin de pe langa mine. E facut de "Natural Value" si se numeste "Organic stoneground mustard".

O sa mai scriu si alte retete zilele astea. Ma duc sa vad "La vie en rose" acum. :)

Mergi la inceput

Multumesc de reteta, vizionare placuta. Eu p-asta n-am ajuns sa-l vad, dar e pe lista.

Mergi la inceput

Ramona, merci de urare. Am cam adormit aseara la film, mai fac o incercare in seara asta.

Am gasit in fine un nene fermier care sa-mi aduca lapte acasa dar acum nu stiu cum sa fac iaurtul. Aveti vreo idee de cum as putea sa fac iaurt aici, cat mai natural cu putinta? :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eu stiu ca parca mama cand facea iaurt fierbea laptele dupa care il punea in paharele si cand era inca asa caldut adauga cate o lingura de smantana. sepr sa nu zic prostii. apoi il lasa pe marginea plitei de la soba care era calduta. mey ce bun mai era.

ramona, eu am luat corn beef-ul, l-am gatit dupa cum scria pe punga acoperit cu folie de aluminiu si cu o ora inainte sa fie gata, am adaugat morcov, cartof rondele si vraza taiata mare, am mai pus niste condimente si pe legume si gata.

am inceput sa iau enzimele, o fi autosugestie, nu stiu ca dupa prima luata imediat dupa o cina copioasa luata la texas roadhouse in cinstea zilei mamei, am si inceput sa ma simt mai bine. le iau dupa fiecare masa si zau ca ma sit muuuult mai bine. merci de grija.

am facut si eu we asta banana bread la masina si cum zici si tu a iesit ok, dar nu extraordinara. plus ca la suprafata nu era chiar coapte bine si asta dupa o ora de copt. nu cred ca mai fac.

am facut meatlof cu barbecue sos si ciuperci cu smanatana si marar.

philip&andreea

Mergi la inceput

Texas foods? Meatloaf? Ai grija cu arsurile alea, incearca sa maninci mai putin spicy si mai multe fierturi pina vezi c-o fi mai bine.
Nici eu n-am mai facut banana bread la masina. Ai incercat-o pe aia cu zucchini? Mi s-a parut mult mai buna.

Mergi la inceput