Americancele gatesc :))

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Da, asta e un scam nu un spam. Sau si un scam si un spam:))

In alta ordine de idei, am gatit humus cu carne si paste pesto cu shrimpi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Ca sugestie, daca ceva e prea bun sa fie adevarat atunci nu e adevarat.
Deci chestii din astea cu 'ai cistigat 1 milion da-mi datele personale sa t-l trimit' sigur e fals.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Prin 2000 primeam si eu primele mesaje cistigatoare. Normal ca le dadeam la spam direct. Din pacate nu s-au imputinat de atunci, din contra. Semn ca totusi cineva le cade si in plasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eu duminica seara am facut tortilla casserole:

TORTILLA CASSEROLE

One 16-ounce can pinto, pink, or black beans, drained and rinsed
One 16--ounce can crushed tomatoes
One 4-ounce can chopped mild green chilies
2 cups frozen corn kernels, thawed
2 scallions, minced
1/2 teaspoon ground cumin
1/2 teaspoon dried oregano
8 corn tortillas
1 1/2 cups grated nondairy Monterey Jack, cheddar, or jalapeno cheese
Salsa for topping
Preheat the oven to 400 degrees.

Combine the first 7 ingredients in a mixing bowl. Mix thoroughly.

Lightly oil a wide, 2-quart casserole dish and layer as follows: 4 tortillas, overlapping one another; half of the bean mixture; half of the cheese. Repeat the layers.

Bake the casserole for 12 to 15 minutes, or until the cheese is bubbly. Let stand for a minute or two, then cut into squares to serve. Pass around salsa to top each serving.

si pt ca ieri sotul facea fete-fete ca unde-i carnea, am facut irish corn beef cu varza, morcovi si cartofi la cuptor.


philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mey, da' nu mai gateste nimeni pe aici?
eu ieri n-am facut nimic pt ca am fost la cursul de parenting, in schimb a gatit sotul piept de curcan cu sos chinezesc (reteta improvizata), ceapa, ananas si orez alb si a fost tare dezamgit ca nu vreau sa mananc (eu de cand cu heartburnul aproape ca nu mai vreau sa mananc nimic niciodata :().

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Eu gatesc aproape zilnic dar nu am facut nimic deosebit, demn de trecut aici . Ieri am facut cartofi la cuptor (ca friptura aveam deja) si o banana bread.




Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Eu ieri am facut placinte cu varza si branza (romanesti) si am renuntat sa le mai coc la tigaie, incredibil ce fum se face si le-am facut in cuptor. Au iesit prea uscate.

In we voi face mititei pe gratar si ceva frigarui de pui.
Am descoperit ce bun e puiul la gratar (piept) daca il marinez citeva ore cu tot felul de herbs dar si cu zeama de la o lamaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Andreea sper ca esti mai bine. Cum faci Irish corn beef? Noi nu mincam deloc mexicane, asa ca pe tortilla o sar.
Alintaroma, poate merita mentionata banana bread?! Eu am facut una la masina de piine. A fost OK, dar nu nemaipomenita.
Noi am improvizat ieri si azi. Cea mai recenta mincare de mentionat e Braised BBQ ribs.


The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Io am "gatit" niste Costco stuff niste piept de pui frantuzesc, (nu e nici piept ca are si picior si nu e nici frantuzesc), si potsickers si niste salata de barley,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Ramona reteta e culeasa de pe net de undeva cred ca e traditionala pe aici si cum mai tot timpul am banane care se trec mi-am zis what if ...
So,
Banana bread
1 cup zahar (eu am pus brown sugar)
1 stick unt la temperatura camerei
2 oua
4 banane coapte (rascoapte :)
1 lingura lapte
2 cups faina alba all-purpose
1 lingurita baking soda
1 lingurita baking powder
un praf sare
optional un pumn de choped walnuts (noua ne plac nucile)

Cuptorul pe 325 F. Tava de loaf unsa cu unt.

Se freaca untul cu zaharul spuma. Se aduga ouale pe rind, mixindu-se bine la fiecare ou adaugat in parte.

Intr-un bol mic se pun bananele si se sfarima cu furculita (sau cu scula de mash-uit cartofi) apoi se amesteca cu laptele.

Se amesteca ingredientele uscate in alt bol - faina, baking soda,
baking powder si sarea.

Se adauga crema de banane la cea de unt&zahar, se amesteca bine. Se adauga ingredientele uscate pina se incorporeaza bine. Aici eu am pastrat 2 linguri de faina&co in care am pus nucile si apoi le-am adaugat la compozitia finala.

Se pune in tava si se coace 1 ora , 1 ora si 10 minute pina iese scobitoarea curata
Se raceste complet si apoi se feliaza.

Eu dupa ce s-a racit complet am pastrat-o in cutia pentru tort (cea inchisa cu capac) si aromele s-au combinat fantastic ... a iesit putin colorata din cauza ca am pus zahar brun.
Ca idei de servit ... eu am taiat felii potrivit de groase am pus pe farfurii individual si apoi pe fiecare felie am pus cite doua cupe inghetata vanilie ornate cu ceva frisca si stropite cu sundae, dupa imaginatie . Alor mei le-a placut ... fata mi-a cerut sa-i pun si la scoala. Poze sa nu cereti ca n-am apucat sa fac poate data viitoare.




Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput