Americancele gatesc :))

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Ramona, pai e frumos sa injuri in postul Pastelui?? "Bloody red"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

ce prostie scrisei aia cu wax, fireste ca e parchment merci philip,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

quote:
Originally posted by monabella

lexi cu ii fierbi insa ca sa nu iasa umplutura? Ardeii se umplu si se astupa cu o felie de rosie. ma gindesc ca daca ii tai pe lung si ii umpli in momentul in care ii acoperi cu apa si ii fierbi umplutura o ia din loc, nu mai sta in ardei. deci astept sa ne spui secretul.

Monabella, secretul e ca mie imi plac mai nefierti (ardeii in sine, nu umplutura), asa ca nu-i uit pe foc cu orele. Ii asez unul langa altul, ca un puzzle (cu ceva pauze) si, cum nu-i fierb prea mult, nu intra la apa/sos. In tava pun un pic de ulei, apoi ardeii, apoi o jumatate de ceasca de apa, de vreun deget grosime. Cand sunt aproape gata, sos de rosii si doua lingurite de pesmet, ca sa se ingroase si sa prinda consistenta sosul.

Si da, nici mie nu-mi plac cei verzi; folosesc din cei colorati, rosii, galbeni, portocalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Sinzi si noi pictaram ouale ieri ... au iesit pastelate dar sunt dragute
Facui si salata de vinete azi cred ca ma incumet de cozonac
De miel am scapat ca noua nu ne place :)
http://good-times.webshots.com/photo/2856104580100242644XfnxYU

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Buna fetele
as vrea sa fac de Paste o ciorba de gaina, stie cineva cum se gaseste gaina aici, sub ce denumire? N-am vazut nicaieri hen, ar putea fi "adult chicken", asa mi-a zis sotul c-ar putea fi...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

buna,

vin si eu cu o intrebare...e drept ca nu despre feluri de mancare...dar despre ustensile

deci, ce-mi recomandati pt un set de oale? eu nu ma pricep, pina acuma am avut tot felul desperecheate, de la unii altii, yard sale, din romania chiar....acum ma marit, si de dragul cunoscutilor americani am facut un registry si m-am gandit sa trec si un set complet de oale...stainless steel, cast iron, tefal etc, ca am si uitat cite feluri sunt, am ametit in magazin

fara a fi testat nici una, inclin spre cast iron....are cineva? cum se comporta?

multumesc
uta_ciun

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabb spune:

ca veni vorba de oale,eu vreau sa intreb fetele din SUA daca Fiberware este teflon,am luat o tava si daca este teflon,vreau sa o duc inapoi inante sa o folosesc.Ce ziceti de tavile siliconate,sant bune?
Nu scrie pe ea daca e teflon,..si am cautat si pe Internet,,insa nu am aflat nimic.
a intrebat aici cineva de hen,..eu am vazut la Kroger au hen.

Paste fericit va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Adriana, tare de tot cu "adult chicken"! Se gaseste hen pe ici pe colo, poate nu intotdeauna.
Uta ciun, eu sint pentru oalele cast iron, tare-mi plac! E drept ca te rupi de spate daca ai unele mai mari. Cele mai cunoscute sint Le Creuset (si scumpe). Acum am vazut ca si Rachael Ray si Martha Stewart au unele.
Nu stiu care-s alea Fiberware.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ramona, thanks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Alinaroman, dar ce rosii ti-au iesit ouale!!!! Ce ai folosit???

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput