Vacanta in Egipt cu copii

Vacanta in Egipt cu copii | Autor: Lumij

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor,

As vrea sa va intreb daca ati fost careva in Egipt cu micutii vostri. Fetita mea are 1 an si jumatate si ne pregatim sa plecam in Hurghada pe 7 mai. Tare as vrea sa stiu cam ce ne asteapta acolo.

Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Noi am fost acum 2 ani jumatate. Baietelul meu avea 1,4 ani. A fost f f bine. Desi erau doar 4 stele, hotelul era complet inchis, chiar daca se pierde cumva de tine nu poate iesi neobservat, personalul deosebit de prietenos cu copii (iti aratau pe unde a plecat cand fugeai dupa el), exista loc de joaca pentru copii, plaja e cu sezlonguri si unbrelute deci nu calca pe nimeni pe cearsaf, exista piscina ptr copii, plaja e privata si in incinta hotelului. Mancarea egipteana e cam ciudata si poate nu pe placul unui copil de varsta lui, dar noi totusi ne-am descurcat, plus ca gasesti la magazinele din jur fructe si borcanase.

S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carm3n spune:

lumi, unde in hurghada?
in general cand faci rezervare la un hotel in egipt nu e vorba doar de un hotel ci de un complex, inchis, mare, cu plaja privata, piscine pentru copii, locuri special amenajate pentru copii. unde am fost eu mancarea era pentru toate gusturile si in cantitati industriale, gustari intre mese, etc, despre prajituri ce sa mai spun, o nebunie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Carmen, tu unde ai stat? Si cam cit costa un sejur ?

Mergi la inceput

natasa,
am fost la hilton long beach in hurghada.am petrecut revelionul acolo deci a inclus si masa de revelion, 2 saptamani cu all inclusive + transport + viza asigurata de ei, 1060 E de persoana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Duminica plecam cu copiii in Sharm el Sheikh pt o saptamana. Am ales Hotel Grand Rotana 5*, full board, ne-a costat 2500 euro (2 adulti si 2 copii de 6 si 9 ani), inclus charter si toate taxele.
Daca vrei alte amanunte, cand ne intoarcem...

Carmen, de curiozitate, de revelion a fost timp de plaja? dar apa cum era?

Mergi la inceput

laura,
a fost vreme de plaja, in jur de 27C, un unele zile chiar 30C. apa marii a fost asa si asa, in unele zile mai rece in altele mai calda dar erau si piscine incalzite, atat pentru copii cat si pentru adulti. am venit foarte bronzati acasa.
se pare ca ai facut cea mai buna alegere cu perioada de vacanta, egiptenii au spus ca cel mai potrivit sa mergi acolo este aprilie-mai si octombrie-noiembrie pentru ca nu este nici frig nici foarte cald.
vacanta placuta.

Mergi la inceput