Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (153)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Serry, nu am nascut natural, dar mie mi se par destul de dese ca de mers la spital ! Bafta!!!

Vazut pui de Sovi si Mami..si decretat ca randunicile seamana cu mamicile, da leit, nu gluma!!! Fetelor, felicitari, aveti niste mandreturi de bebei.

Deea35+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Fugi maica la spital!

pt.serry-ann!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Uraaaaa, traiasca Vlad!! L-am vazut pe ursulet...e fff dragut!!

Serry, nu strica sa mergi sa vezi ce si cum...poate te opreste la spital... Hai Serry!!

Avem poze cu Honey? Vreau si eu s-o mananc! Unde e??

Deea, nu stiu cat costa livrarea...s-ar putea sa ajunga la acelasi pret... De-asta ezit... dar mi se pare enorma diferenta de pret... aproape 1 leu intre ce a luat Simo si cat sunt aici (aceeasi invitatie)!!

Simo, n-ai trecut deja la nr 3?? Pai nr 3 e intre 4 si 9 kg... Ce ma ingrijoreaza pe mine e ca au un gel cu aloe cred in ele...si mi-e sa nu se irite de la el... I-am pus azi unul si pare mult mai lejer in el... Numai ca mai am de epuizat stocul de nr 2...adica inca vreo 50 de Pampersi.

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serry_ann spune:

Gata plec...sper sa nu ma trimita inapoi..

Serry39+ LUCAS-CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Fetelor, care mai sunteti pe aici, eu sunt cam ingrijorata pt Zoze..ultima oara am vb cu ea cand iesise din spital dupa aventura cu firele, dar acum o tot sun de ieri si pe fix si pe mobil si nimic...sper sa fie bine...si am uitat ca fraiera sa o intreb pe dr daca a mai vazut-o...ca ea merge la aceeasi dr ca si mine.
Serry, ai plecat? Alte simptome mai ai? Ape curgatoare ceva?

Deea35+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput

Daca vrei iti spun eu cum e cu trimisul inapoi! hai, du-te, ca vedem noi ce facem...

Hai Aliiiii!!!!!!!!

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

serry, idem DELPHIN!! FUGI!
MAMI.P, pup rotunjoara scumpa!!
hai Ali, hai Criss!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Deea, care-i treaba cu firele? Ca stiam ca Zoze a avut probleme cu sangerari...dar ce e cu firele? Spune-mi te rog si mie!

Sper sa fie bine Zozelina... E fff ciudat ca nu mai intra... Oare ce-o fi cu ea?

Unde sunt pozele papaciosului?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty, nu i-am dat nimic nou lui!..nu stiu..am papat ananas eu, dar nu cred sa fie de la el.

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Cum arata bbitele? Cat de mari sunt? Sunt gen cosulete?

Am vazut pozele cu Honey...erau jos in pagina... Ce grasuna si papacioasa e. Casca gurita si vrea tzitzi

poze

Mergi la inceput