Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (153)
Raspunsuri - Pagina 6
carminabulina spune:
Buna dragi si proaspete mamici si in gravidutelor in asteptare !!!
In jur de ora 13 a nascut si Ursuleata pe Vladut, cu 3,350 gr. si 50 cm.
Ultima oara cand am vorbit cu ea incepea sa-i treaca efectul anesteziei si o data cu ea au inceput si durerile. Sper sa fie suportabile, eu nu stiu cum e ca am nascut natural si m-a durut de numa'. Asa ca eu cred ca nu exista nastere fara durere, in timpul sau dupa...din pacate.
P.S- am aruncat un ochi pe pagina de inceput si am vazut ca m-atri trecut la "prietene dragi": va multumesc frumos!!!!
Dupa cum vedeti eu sunt insarcinata cu o fetita, Irina, si astept sa nasc in august. Nu m-am mai inscris la nici o odisee de frica si acum cred ca e deja tarziu sa o mai fac.
Va pup pe toate, va doresc nasteri usoare celor care mai au de nascut si c;ipe minunate alaturi de bebelusii vostri .
Mami de Mihnea (15 mai 2006) si
cu fratioara lui Mihnea
gbutucica spune:
Gecko am vazut si io , dar chiar ca esti scarcioaba, oricum ai un copil frumos , sa-ti traiasca!!!!
Mihos , bine ai venit , recuperare rapida si felicitari sa -ti traiasca micuta Alexandra( un nume extraordinar, pt mine).
A si ca sa te timti bine VARUNA iote asa cu intarziere
Naty!!!!!!! mai poci???????? ai avut o garda lunga si grea. poate te ajuta
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
numeioana spune:
Carmina, felicitari pt fetita!! Sarcina usoara si asteptam sa ne anunti si tu ca ai nascut... In august sa fie, bine?!
Mihos, sa fie sanatoasa Alexandra si sa va umple sufletele de bucurie!! Cat despre problemele alea...trebuie sa ai rabdare, ca o sa fii ca noua! Asa ma plangeam si eu si uite, dupa 6 saptamani ma simt si eu excelent... Deci ai de asteptat, dar nu in van...
Avem si noi cu ce ne mandri!!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
GianiD spune:
Buna fetele,
Chiar daca nu mi-ati prea simtit prezenta, am citit tot timpul ceea ce ati scris pe forum si o sa o fac in continuare. Am invatat multe de la voi. Dar, cum spuneam intr-un mesaj anterior...sunt inginer si....am ochi inteligenti, dar nu pot sa ma exprim
Am intrat sa va anunt....ca sunt fericita de BB Alexandru Mihai, 3,450 kg, 55 cm, APGAR 9, nascut in 11 Aprilie 2008, ora 6:45, nastere 100% naturala, la 39 saptamani fix.
Giani, fericita mamica de BB Alex Mihai
http://bd.lilypie.com/NmHEp2.png
Simo27 spune:
Felicitari MAMI ptr HONEY!!!Sa va traiasca si sa va bucure viata!!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
kitzy spune:
Am sosit mai devreme de la medic, da n-am avut timp sa intru ca am avut de lucru pe la bucatarie.
Deci: monitorizarea a iesit super bine, la ecograf, dr a facut ochii mari, a zis ca nu respira ( nu va speriati!!!!) ii batea inima, dar nu mima respiratia, si-a zis ca in general cand se intampla asa, se pregateste de nastere si inimioara asa de frumos se vedea cum ii bate
Si plus cand i-am zis ca e cam agitata, a zis ca si asta-i un semn, asa ca ne pregatim incet incet, poate pe saptamana viitoare isi face aparitia si printesa mea.
39+ cu Diana
AMR max 1 saptamana !!!
Simo27 spune:
ALINA,Sa va traiasca si sa va bucurati de VLADUT!!!FELICITARI!!!
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
GIANID,felicitari ptr BB ALEX MIHAI!!!!
POZE
floriio spune:
Felicitari Ursuleata! Bine ai venit pe lume bebe Vladut! Mama ce zi agitata!Mai suntem foarte putine .
Pentru cele care inca mai suntem sa scoatem majoretele. Hai, la treaba fetelor!
Floriio in 38+ cu ANDREI RADU
http://community.webshots.com/user/floriio
randunici spune:
Aoleoooo, ma deshelati mai fetelor...hai sa o iau inapoi, pag cu pag, sa va trec pe lista. FELICITARI!!!!
-Ursu
-Mihos
-GianiD
-Carmina pt...august si nepotica
Iar Iuliutza tocmai a produs iar o bomba biologica