Mamici de Noiembrie-Decembrie (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

E asa de nedreapta viata asta, de uneori o urasc!

eram trista pentru Mariak, iar acum m-am intristat si mai tare. Mira_Cristina, ca si in cazul Mariei, am ramas fara cuvinte...si din tot sufletul imi pare rau ca tocmai de ziua ta ai asemenea vesti neplacute.

Iti doresc din suflet putere sa treci peste aceste clipe urate si sa ai parte cat de curand de un nou ingeras in viata ta!

6+
http://www.3dpregnancy.com/calendar/6-weeks-pregnant.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Imi spuneti daca vi s-a intamplat pana acum sa aveti intepaturi cand stati pe scaun, in zona fundului,cam parca pe intestinul gros, si nu prea poti sa stai pe sezut si mai bine iti faci de drum prin birou?

Kitacu fulgulet +6S si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

miria cristina, nu am vrut sa accept din prima ideea.Daca este sa fie asa, atunci imi pare nespus de rau pt cele intamplate.Iti doresc sa treci peste si sa auzim cat de curand de o noua sarcina.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Mira_Cristina, imi pare rau, sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste asta!
Mav, medicul meu lucreaza la cabinet doar L, Mi si V.Ma chemase peste 2 sapt, adica a II a zi de Paste, nu si-a dat seama si apoi a zis sa merg in vinrea mare ca sa stau linistita.Cand am facut programare la asistenta, s-a dus la el si i-a amintit ca ea vineri pleaca din tara, adica un fel de "va descurcati singur?" si atunci el mi-a zis sa ma duc miercuri.O sa fac HCG luni si miercuri, eu sunt sigura ca bebe e bine si ca o sa-l vad miercuri si poate o sa-i aud si inimioara.

Ramo 5+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Ramo, sigur o sa ii auzi inimioara; eu mi-am facut eco exact cand implineam 6 saptamani fix;
Off ce zi grea.......cu vesti rele;

Miria, pleassse, nu ne lasa asa, da-ne mai multe amanunte;Suntem alaturi de tine; Ai carat ceva greu, te-ai suparat cumva caci ceva rau s-a intamplat ca sa declanseze aceasta tragedie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

quote:
Originally posted by kita

Imi spuneti daca vi s-a intamplat pana acum sa aveti intepaturi cand stati pe scaun, in zona fundului,cam parca pe intestinul gros, si nu prea poti sa stai pe sezut si mai bine iti faci de drum prin birou?

kita, eu nu am avut astfel de dureri....poate te ajuta altcineva.

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

I_fotache eu fac echografia asta la 12sapt si 2 zile.vad ca e diferenta intre cabinete la pret, destul de mare. a mea 185 si a ta 150.

maryb stiu ca asteptarea e grea, dar or sa treaca foarte repede zilele acestea si o sa te poti bucura de bebeul tau!

Miria cristina imi pare tare rau pentru pierderea ta!

ginye 10+

Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze

Bebe sapt9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns windwild spune:

eu am intrat pt prima data de 2 zile. Mi-e deja frica. Am citit doar evsti proaste. Imi vine sa plang.
Mi-e atat de frica. Cum stiudaca bb e bine, de unde sa stiu daca totul va fi bine? Eu cica nu pot avea copii si uite ca totusi exista si miracole. Acum am 8 sapt. Ce trebuie sa fac?
Mi se pare atat de greu, incat ma doare. Am un nod mereu in gat si azi am fost fara pic de valaga.
Doamne...nu as suporta.... si oricum, cu tot riscul asta *iminenta de avort* nu stiu ce sa mai fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

ginye, pana acum ziceam ca nu trec zilele mai repede, iar acum cand ma gandesc ca mai am doar 4 zile....am mari emotii, vreau sa primesc numai vesti bune....si Dumnezeu ma va ajuta. Oricum luni sper sa-mi faceti galerie de incurajare.

diana, luni la ora 13 am programarea la eco.

maryb 11+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns windwild spune:

am o intrebare.... voi cui ati spus ca sunteti insarcinate? mie mi-e atat de frica sa spun....Daca se va termina mai repede decat a inceput?

Mergi la inceput