Romanii din Marea Britanie (17)
Raspunsuri - Pagina 20
MissJJ spune:
buna fetelor,sunt florin sotul madalinei,aseara la ora 20;01 mada a nascut o fetita de 4.170 kg si 60 cm natural,ma scuzati ca nu va dau mai multte detalii dar nu prea am timp o sa va spuna ea mai multe cand ajunge acasa azi.multumim
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
8 Days Overdue...will this be the day?...
motanik spune:
Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaa, felicitari, sa va traiasca, ce ma bucur!
Ce lungana si grasunica, de-asta a stat ea mai mult, a vrut sa iasa mai maricica, bravo mami, sa fie sanatoasa si norocoasa, sa va umple viata de bucurii!
Abia astept s-o vad, cred ca tot o frumoasa ca Ari e!
Flo, pup-o de la noi, felicitari si tie si multumim ca ne-ai dat de veste!
--------------------
Andra
asiza spune:
Bravo, Mada, felicitari din suflet!
Motanik, te pup...n-am mai citit nimic din urma, am intrat doar sa o felicit pe Mada, sper ca tu esti bine....
Fetelor, va pup pe toate...noi ne-am intors pe plaiuri mioritice unde vom si ramane deocamdata! Take care
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
DarkBendis spune:
Felicitari, well done, Mada, sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!
Dark Bendis
13+
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
a_deju spune:
felicitari mada, sa va traiasca!!!
bun venit pe lume amira!!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
MissJJ spune:
Buna fetele!
Multumim mult.
Azi am ajuns acasa eu am nascut natural suta la suta fara nimic pt durere ca nu a fost timp tptutl bine si frumos numai ca bebitza a avut o manutza langa capusor si cand a iesit corpul s-a rupt mucshiul din interior de la vagin si drept urm,are a trebuit o ora si jumate sa ma coasa a durat si a durut mai tare decat nasterea in sine.
Vroiam sa va dau mai multe detalii si poze dar Ari si Flo au racit si se pare ca iau si eu si Ari deja a inceput cu vomatul nu stiu cum va fi la nopate revin zilele astea cand speram sa fie mai bine.
------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya
Gabriela B. spune:
Bravo Mada, sa fie intr-un ceas bun! Asa mindrete de fata...lunga si grasunica...normal ca a fost greu!
Iti urez sanatate multa (si tie si intregii familii), putere, si...la cit mai putine nopti nedormite...
Cum de au reusit ai tai sa se imbolnaveasca acum...of...Ai grija ...de tine, de ei...de bebelusa...
Hai sa te auzim cu vesti bune.
Gabriela
MissJJ spune:
Buna fetele!
Uff apuc si eu sa intru pe aici. Sorry pt incoerenta si etc da incerc sa scriu la toata lumea si sa ma ocup si de fete si de Flo si de casa si de mama stiti si voi cum e.
Am trecut cu bine de prima seara, well cat de bine se poate cu Ari bolnava a vomat de doua ori asta noapte destul de urat chinuit sters calmat schimbat cautat haine etc bebitza a fost cuminte s-a trezit o sg data la schimbat si papat a dormit apoi pana dim la 6 cand s-a trezit si Ari si eu m-am trezit si am venit jos cu fetele si Flo s-a dus inapoi la nani ca e si bolnav si eu am sa mai recuperez acuma dupa amiaza cu putin somnic.
va pun pozele sa le vedeti nu sunt toate am reusit numai cateva sa pun de ieri inainte de veni acasa de la spital.
Revin mai incolo si cu detalii despre experienta noastra.
------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya
a_deju spune:
mada, sanatate multa alor tai, sa treaca repede!!! tare scumpica e amira! s-o stapaniti sanatosi pupici!!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Gabriela B. spune:
Madalina...am vazut pozele. Mai, tu ai o minune de bebita...Nici Ari nu e de colo...
Sa iti traiasca amindoua, sa va aduca numai bucurii si impliniri.
Ai grija si de tine. Nu uita ca o mama stresata isi poateb pierde laptele, etc...So...mama ta, daca e acolo, sa te ajute, si...grozav ar fi daca ar face-o asa cum vrei tu, nu cum crede dinsa ca e bine (eu personal aceasta problema o am cu ajutorul alor mei...stiu ca sunt bine intentionati dar...ma termina nervos!)
Sanatate intregii familii!
Gabriela