Romanii din Marea Britanie (17)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Gabi, ideal ar fi fost sa vii mai din timp in UK si sa-i pui copilului profesor daca vrei musai Grammar dar si atunci trebuie sa ai un plan B, ca la 10-11 pe loc e cam naspa. Ti-am trimis un pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Sper sa ne angajam amandoi si abia peste cativa ani, visez la o casa si la aducerea parintilor. Slava Domnului deocamdata e totul ok, dar pe termen lung as fi vrut sa-i am aproape de mine. Din cauza asta intrebam despre ce inseamana sa-i aduc si pe ei: e dificil ca acte?,pot cere si ei cetatenia?, sunt suportabile cheltuielile pentru o familie daca lucram amandoi?, ei ar beneficea de sistemul de sanatate sau ar trebui sa ma adresez doar la clinici private? si alte intrebari de genul asta.

Xela ma scuzi ca-ti spun, dar eu cred ca tu visezi cu ochii deschisi. Zici ca veniti in 3 si va angajati amindoi. Si cu copilul cine sta? Un childminder/cresa costa in jur de 4 lire pe ora. Ori 10 ore 40 de lire pe zi. Nu stiu ce meserie ai, s-ar putea sa fie high skill si sa cistigi 80 lire pe zi, atunci mai ca merita.
Cit despre parinti, eu cred ca o sa-i tineti in spate cite zile or avea, nu vad de ce le-ar da cineva gratuitate la NHS si cetatenie, cita vreme n-au muncit macar o zi in UK. Dar mai stii, eu nu am studiat legea, asa ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu un avocat, odata ce te stabilesti aici. Sint tot felul de portite pe care numai un om al legii le stie. Mult succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Am intrat rapid sa va zic ca nu e nimic nou la noi bebe tot nu vrea sa vina mai asteptam poate totusi weekendul asta ca deja nu mai pot nu mai am rabadre nu mai am chef de nimic nici de stat in casa nici de iesit nu mai am nici ce activitati sa mai fac ca deja le-am cam epuizat deci disperrrr... si astept sa nasc.
Weekend placut si tin la curent.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
2 Days Overdue and still no signs of baby...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela B. spune:

Of...Mada_mxm...e greu asa, cu bebe la purtator, da stai sa vezi ce te asteapta dupa!!!
Oare Arianna Raisa va fi geloasa? (eu, cind sa nascut sora mea...mai sa-i scot ochii, de ciuda, ca toata lumea numai asta spunea..."ce ochisori minunati...etc"
Cred ca e greu...esti oricum fericita ca nu sunt calduri mari la voi...Acum 2 zile am vorbit cu o prietena in Romania care este cam ca tine...gata sa nasca...si moare de cald...este terminata de caldura...deci vezi...te poti considera norocoasa!
Hai numai bine si in curins sa te auzim cu vesti!
Weekend placut tuturor.

Mergi la inceput

Gabriela ms.
Da e bine ca nu e cald a fost cald cand eram insarcinata cu Ari era si august atunci.
Noi tot doi in unu nici o schimbare aseara nu prea am reusit sa dorm si acuma mor de somn sper sa fie bine miercuri am programare la moasa pt un sweep daca pana atunci nu se intampla nimic.
Mai revin eu.

4 Days Overdue...my hope is lost at sea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

salut fetele! primiti cu colindu'? :)) va citesc cam de-un capitol jumate, si avand in vedere ca am intrat si noi pe ultima suta inaintea mutarii la uk, m-am gandit c-ar fi frumos sa dau binete dinainte :)))
pe scurt, epopeea noastra: in aprilie am depus pt highly skilled, pe 10 iunie am primit cardurile si felicitarile de rigoare (pt toti trei- eu, sot si una bucata baiet de 1 an juma') iar in cam 3 sapt, pe 23 iulie mai exact, intidem panzele catre milton keynes. vreo 2-3 saptamani pana ne-om gasi ceva de inchiriat o sa stam la cumnata-mea, si apoi incepe nebunia cautarii de job...
cam asta ar fi, asa, la foc rapid :) sfaturi? sugestii? reclamatii? orice informatie ne prinde bine, asa ca..shoot :)
pupici de la marea noastra cea neagra, pana una-alta :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

Letitia, nu e nici o suparare, asta si incerc sa aflu... daca visez sau nu cu ochii deschisi
Si eu si sotul suntem high skill si nu ma gandesc sa stau acasa cu bebe.
Iar in 2-3 ani mai vrem un bebe.

Cand am inceput sa ne gandim la treaba cu mutatul, aveam o multime de intrebari, dar citind posturile anterioare am gasit raspuns la multe, doar despre parinti nu am gasit nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela B. spune:

Deea, voi fi eu prima care iti doreste "good luck" si iti ureaza "bine ai venit", desi...nici eu nu sunt inca in uk.
De bune si rele...si eu incerc sa le aflu...sunt sigura ca sunt din amindoua, din belsug. De fapt, de aici din NZ...UK pare locul care iti poate oferi orice...si farte bune, si foarte rele...Dar noi sa fim pozitivi.
Ce repede ai primit viza...este excelent...(pentru mine asta e o veste foarte buna)
So...numai bine!

Gabriela

Mergi la inceput

Buna fetele!

Intru rapid sa raportez de ieri am contractii la 7 minute dar destul de slabe nu am reusit deloc sa dorm asta noapte ca bebitza a fost fa agitata oricum nu se intetesc contractiile vad ca tot asa sunt azi la 3 jumate merg la moasa speram pana diseara poate poate se hotaraste si bebitza sa vina, sa ne cunoasca.
Sper azi sa imi faca separarea de membrane moasa sa nu ma amane pt alta zi ca deja nu mai suport.
Revin eu daca mai sunt schimbari daca nu intru dupa ce vin de la control.

6 Days Overdue...baby enjoys torturing mummy...already

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

mada, haida :) si daca e sa fie azi, apai sa fie o nastere usoara si rapida, sa compenseze cu cat ai asteptat pana acu' :) asteptam vesti!!!!

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput