Romanii din Marea Britanie (17)
Raspunsuri - Pagina 16
MissJJ spune:
Letitia uff stiu cum e si la noi vara trecuta cand au venit ai mei prima oara la noi in vizita au stat trei sapt si am zis cas trei luni plus mai era si unul dintre fratii lui Flo cu sotia si fetita si ziceai ca e casa de nebuni la noi.
Cand au plecat toti nu ne venea sa credem ce bine e.
Si cu mama e tare nasol pt ca ea numai cum vrea ea face parerea ta e 0/4 mai ales ca ea la ea acasa daca faci asa ceva e in stare sa te stranga de gat dar aici le muta cum vrea ea si nu e de mine da sa vezi saracul Flo cum cauta ceva ca disperatul dim sau mai stiu eu ce cand se grabeste si ea le-a mutat pe toate dupa mofturile ei. Ma enerveaza ca nu respecta deloc propietatea altuia, ca pana una alta esti la mine in casa nu la tine.
Ea mereu acasa mi-a scos ochii ca is in casa ei sa joc dupa regulile ei si cand am sa fiu la mine acasa fac regulile mele si cand a fost si vara trecuta i-ma zis mai tii minte ce tot ziceai sau te faci ca ai uitat? vai ce s-a suparat ca ce ca ea pleaca cu primul avion si tam tam si circ si normal ca a doua zi era tot aici.
De aia am si zis sunt persoane norocoase care au parinti care le respecta deciziile si cu care te poti intelege da eu nu sunt un caz din asta la mama mereu ce am facut eu nu a fost bine si mereu copilul altuia era mai bun mereu eu sunt proasta si altii destepti si etc. Eu pt ca nu am terminat 10 facultati si nu i-am luat locul lui gordon brown si nu am resedinta la buckingham nu e bun pana atunci is cea mai proasta si cea mai nerealizata fiinta de pe planeta in ochii ei, nu conteaza ce vreau eu nu a contat niciodata ce ma face pe mine fericita.
Asta e avem nevoie pt Ari ca altfel nici prin gand nu imi trecea sa vina sa stea o luna cu noi. Abia a trecut o saptmana si deja si Flo saracul turbeaza si el nu e cu ea toata ziua ca mine.
Si culmea ea s-a oferit sa ma ajute si pun pariu ca dupa imi scoate ochii asa a facut mereu.
Na asta-i situatia.
Azi am instalat si patutzul de bebe la noi in camera l-a vazut Ari si m-am temut ca va reactiona urat dar nu a fost totally cool with it, i-a dat tarcoale i-am zis ca e pt bebe si a fost ok cu raspunsul meu a mers la ea in camera si s-a aruncat pe patul ei ca ne pregateam de nani de pranz si-a luat piglet-ul si a zis ca e happy.
Deci all good so far.
In rest nimic vesti contractii am dar rare dar deja le am de ceva timp dar nu vor sa vina mai asa la vreo 5 minute sa stiu ca pot merge la spital. Mai asteptam...
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 5 Zile
DarkBendis spune:
Ufff... exact de ce aveam nevoie...am racit un pic. Curge un pic nasu', doare un pic gatul si mai si tusesc nitel. Nu tare - da' tusesc din cand in cand. Altceva nimic, nu febra, nu frisoane. Raceala - cadou de la consortu' ca e om generos. Acu ma tot gandesc ce sa fac... in mod normal eu incerc sa nu iau nici un fel de medicamente, foarte rar ma imbolnavesc si de obicei las sa treaca de la sine... acum parca nu as mai face la fel. Poate stiti voi cumva... Lensip sau Beecham's (prafuri care se dizolva in apa cu paracetamol, lamaie si miere) pot lua? Sau mai bine nu? Altceva "over the counter" pot lua... sau mai bine mai fac o vizita la medic ca tot nu l-am vazut de marti incoace?
Multumesc frumos
Dark Bendis
11+
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
motanik spune:
Nu, nu, ia doar ceai cu miere si lamaie, daca e musai iei si paracetamol, altfel nimic, nici o pastila.
--------------------
Andra
MissJJ spune:
Dark Bendis numai paracetamol simplu nu din ala extra ca ala are cafeina, miere lamaie si ceai si multa rabdare ca o sa treaca mai greu da trece. Eu am intrebat la farmacie si nici strepsils a zis ca nu e bun ca are nu stiu ce anestezic in el si nu e indicat si mai bine frec lamaie cu miere si iau asa cu linguritza si bag ceaiuri la greu.
Singurul lucru pt gat care il poti lua este Faringoseptul din ro daca ai cine sa iti trimita, ala e permis in sarcina.
Insanatosire grabnica si eu am fost de multe ori racita si sarcina trecuta si sarcina asta e nasol tare da trece cu putina rabadare si perseverenta.
AMR 4 Zile
DarkBendis spune:
Sar'mana, asa o sa fac
Stau cuminte si beau ceiut cu lamaie si miere (chit ca mierea nu-mi place)... o sa treaca si raceala.
Inca o data, multumesc frumos si week-end frumos sa aveti
Dark Bendis
11+
MissJJ spune:
Dark Bendis cu placere. Si speram sa treaca repede. Nici eu nu suport mierea normal, nu imi place deloc da na daca asta e buna o inghit, aaa si ca mi-am adus aminte pt gat mai poti face gargara cu apa cu sare daca suporti si nu ti se face greata de la gust. E f buna pt gat da trebuie sa suporti asa sarat in gura.
AMR 4 Zile
DarkBendis spune:
Mersic, Mada... deja ma simt mai bine, nu mai tusesc deloc... sper sa fi trecut partea mai "neplacuta".
Dark Bendis
11+
motanik spune:
Buna fetelor, ce faceti?
Mada, asteptam vesti de la tine! Sau de la Flo!
Andra, te simti mai bine acum? Si eu am lungit-o cu o raceala vreo 2 luni la un moment dat, am dat cu ceaiuri cu miere si lamaie la greu si pana la urma a trecut. Sper ca esti ok.
Eu sunt in ultima saptamana la job si gata, abia astept sa incep concediul, am picioarele umflate si obosesc din ce in ce mai repede si mai tare asa ca o sa profit de zilele libere sa ma odihnesc mai mult. Desi am si o curatenie generala in plan si eu.
Numai bine tuturor!
--------------------
Andra
DarkBendis spune:
Buna seara!
Multumesc frumos de ganduri bune, Andra, a trecut raceala aproape de tot (doar cu ceai!) un pic mai curge nasul si atata tot.
Ultima saptamana de servici... oooo! Nu mai e mult! Eu deja visez ... si mai am 5 luni de "asteptat". Si pana atunci... cate mai sunt de facut! Chiar, voi cand v-ati apucat de pregatiri ... mai serioase? Adica amenajat camera, cumparaturi "mari"?
Las ca trece si saptamana asta... inca 3 zile... si poti sa te odihnesti un picut
Mada, tu cum mai esti? Any news?
Dark Bendis
11+
Gabriela B. spune:
Buna dimineata tuturor,
Fetelor care aveti copii de scoala in UK, va rog mult ajutati-ma cu o problema: fiica mea va avea in curind 11 ani, si, am inteles ca la virsta asta este un examen (eleven plus)gen...treapta 1 in Romania, in functie de care esti sau nu admis la un grammar school. Am cautat mult si bine pe net sa vad un curriculum, programa analitica sau cum s-o numi din uk, pentru copii de 10-11 ani...ca sa pot si eu compara cu ce fac ei aici la scoala, la virsta asta...sa stiu ce sa fac cu cupilu in privinta examenului asta (pe care noi, parintii, tare am vrea sa-l ia, sa mearga la o scoala buna, zicem noi)
Sau unde as putea gasi, cumpara online, manuale pentru virsta asta...
Tot caut da...fara spor...
Multam fain si o zi buna, insorita (ca la noi ploua torential de 2 zile, cica suntm in mijlocul nu-s carui ciclon)
Gabi