MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (26)
Raspunsuri - Pagina 11
andreicorina spune:
Buna dimineata
Cafea,ceai ,suc natural cine doreste??
La multi ani celor care isi srbeaza ziua numelui azi!Multa sanatate si multe bucurii!

La multi ani Anais Iasmina,sa cresti mare si frumoasa ,si sanatoasa si sa fii devreme acasa!Raluk sa te bucuri de fata ta si sa-ti traiasca!
Va doresc o zi frumoasa si cu vreme buna!Si multa,multa energie!
Sanatate multa la bolnaviori!
bidonsky spune:
Buna dimineata fetelor.ms pt cafea.In sfarsit am terminat si eu cu treburile.cu eco,consultatii si actele.
Ieri am schimbat prefixul 30 saptamani.
AMR 10 SAPTAMANI .Si bebe meu miscaa,de parca ar vrea sa iasa acum.Da nu,e prea devreme.La eco mi-au zis ca e totul bine si se dezvolta normal.acum m-au mai linistit.Si la noi a iesit soarelee.ce ma bucur asa mai ies si eu in parc.
Va doresc o zi frumoasa si plina de bucurii.
CORINA 30 SAPT CU ANDREI
slimatei spune:
buna dimineata ..multumim corina de cafelutza..eu sunt racita bocna... am intrat un pic sa va salut si sa-mi beau cafeaua(ceiutul cu lamaie cu voi
)
sa nu ma bateti ca am citit fugitiv si daca uit ceva
iertare.. as vrea sa ma bag din nou la somnic caci ma simt tare molesita... acum facem aerosol in 2![]()
corina despre procura care-ti trebie, ti-as sugera sa vii la ambasada totusi..chiar daca e mult ..poti lua un avion..ieri am vazut mamici care au venit din Sicilia ,tot asa cu copilasii mici dupa ei..e greu dar..cand nu ai ce face....trebuie sa-ti faci programare daca vrei uite adresa care mi-au trimis-o mie
Sezione Consolare
dell'Ambasciata di Romania
Via del Serafico 69/75
00142 ROMA
Si riceve per appuntamento
Tel. 06 51531155
Fax 06 51531151
E-mail: consulara@roembit.org
Web: http://roma.mae.ro/
stiu ca e greu dar cred ca in loc sa te complici mai tare...
multumesc tuturor de augurii pt stefania
mimi felicitari pt. primii pasi lui ale
corina
ma bucur ca te-ai mai linistit sarcina usoara in continuare si un
-ic la burtic
petro noi suntem aici cum rezolvi cu net-ul te asteptam
silviei
si cavaler eduard ..multa sanatate sper ca e mai bine
pupam
giulietele care de altfel imi cer scuze 
ca nu am intrat sa le felicit
nu va suparati sper sa nu fie prea tarziu....
si vroiam sa ma bucur ca ati devenit active
dar mai mult si mai mult , asa ce ma bucur ca a revenit dana(dana7mi)...imi imaginam ca esti ocupata , de asta nici nu am insistat sa te strig la apel
mi-am mai zis petro ca nu te suparasesi pe noi esti doar ocupata probabil... va
si un pupic special lui ale... stii ce imi imaginam eu ca tu ai inceput sa-ti faci lipsita prezenta tocmai in timpul acelor discutii si de asta credeam ca esti suparata..si nu as fi vrut...
ma bucur ca ai obtinut (cat de cat) ceea ce ai vrut(cu munca) si-i urez multa sanatate lui ale sunt curioasa cam cat a crescut ..cred ca s-a facut un cavaler...
oi,oi,neuron bolnav..uitai sa urez
lui sonia multa sanate si sa fie iubita(de parinti deocamdata
) si fericita alturi de parinti si fratior..
acum va pup si ma bag din nou in patutz la somnic sa imi mai revin..asa ce ma dor toate costele..oare m-a batut cineva cu parul
aseara si eu nu stiu?![]()
sper ca nu am uitat ceva..daca da, sper ca ma iertati
a nuuu cum as fi putut sa uit
felicitari pt. prima lunita
celei mai mici pruncute ,dintre noi anais iasminasa cresti mare cuminte si papacioasa ...si bineinteles frumoasa cum esti
multi pupici
sa aveto o zi buna fetelor
acum chiar ca ma retrag
Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
Berarpiri spune:
Azi ne-am trezit si noi devreme,ca azi noapte a facut Ambra febra.Am sunat-o pe dc,sa vina sa o consulte,acum o asteptam.Nu mi se pare racita Ambra,dar imi va zice pediatra mai sigur ce are.
LA MULTI ANI ANAIS!
BIDONSKY ma ulbucur ca e bine bb tau.vei vedea ca vor trece si saptamanile care au mai ramas si iti vei vedea si tu puiutul.
,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
STEFANIA insanatosire grabnica!
Acum a plecat pediatra.A zis ca are doar rosu in gat,si s-ar putea sa aiba febra pt. 3 zile.Sunt f.nervoasa,ca stiu de la cine a luat ,,raceala'',si m-am saturat de oameni prosti si inconstienti.A venit cineva in vizita cand eram la Milano,si avea baietelul racit.Ieri m-a sunat persoana respectiva sa-mi zica ca are baietelul febra.Eu ma intreb daca stia ca e bolnav baietelul dc nu a stat acasa,ca era clar ca se imbolnavea si Ambra.In fine....sper sa ii treaca cat mai repede la sufletelul meu.
,,In tot raul e si umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Roxali spune:
La multi ani Anais
sa cresti mare ,frumoasa si desteapta!
Daraban e bine ca te scolesti.
Mami da ce bine arati si baiatul e frumusel foc.
Printesei i-a dat si al doilea dintisor si santem un adevarat iepuras.Sper sa reusim sa plecam vin-samb-dum la mare ca tot e sarbatoare.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Roxali spune:
Berarpiri
mamica suparata...oricum va trebui sa-si formeze anticorpi...nici nu stiu cum de nu s-a imbolnavit nici a mea....are timp
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
katiapam spune:
salutare
Raluk-auguri tie si micutei Anais,sa creasca mare si sanatoasa 
Berarpiri-sanatate Ambrei,sa se faca bine repede 
Bidonsky-ma bucur ca creste bine puiutul tau 
Roxali-felicitari pt al doilea dintisor 
Slimatei-ai stat mult la ambasada?
Andreicorina-din pacate tragem toti ponoasele,iar sint contra romanilor toti si din cauza lor suferim toti ![]()
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
slimatei spune:
mai intram printre reprize ![]()
multumesc mult sau la fel...
andreea
sa treaca supararea..poate ca daca as fi in locul tau as fi avut aceeasi reactie...sincer nustiu ce sa-ti spun dar sunt sigura ca-ti va trece repede![]()
felicitari sonia pt. cei de-al doilea iepuras
ai vazut ali ca n'a venit cu mana goala...![]()
apropo asta'i sapt mare pt cei ortodoxi si vine
noi de'amu ca l-am consumat...![]()
ioana ce sa-ti spun mult tare n-a trebuit sastau pt ca a luat doar certificatul facut si l-au facut chiar repede (adika nu ma asteptam chiar asa devreme)noi l'am depus pe 16.04.... si deja pe 22.04 era gata(ne-au sunat ei sa ne anunte ca avem appuntament la ora 9.00 da' noi am ajuns la 12.00
am plecat si un pic mai tarziu de acasa desi de obicei faceam cam jumatate de ora pana acolo...de data asta cu ploaie si bineinteles accidentele de rigoare pe vreme de asta..a fost un trafic de numa' numa ..si am ajuns la 12.00 cum spuneam
ajunsi in max 5 min l-am luat si puteam sa si plecam toata istoria pt. 5 min...
numai ca a mai durat o ora sa completam un ditamai teancu de hartoage declaratii si numai stiu ce..ca sotul le-a completat eu am stat la fasciatoio cu bimba si de data asta am nimerit si un copilas care era pe acolo tare dragiutz..tipa intr-una..m'a facut un pachet de nervi..numai spun ca copilasul meu era f. incantat cand a vazut atatia copii datile trecute mergeam unul la altul si ne mangaiam si suraneam..si nici nu mi-am dat seama cand trecea timpul..dar de data asta..un sg copilas a enervat pe toti..of ce mai inseamna...pe deoparte e frumos dar pe de-alta daca la unu i se trezeste...toti sufera..asa ca de data asta am avut parte de capul calendar...tacea unul icepea altul..si tot asa...unde mai pui ca si fata mea care ea nu plange niciodata a devenit nervoasa si plangea intr-una... cred ca a fost si de la vreme..de erau copii agitati...sau probabil ca au fost treziti cu noapte'n cap..mama ei de treaba..dar ce tb sa facem ca n-avem incotro...
haideti ca v-am lasat compiti..
aveti ce citi numai cumparati reviste
dana(daraban) asa-i ca'i frumos...?
si mie imi lipseste scoala..da na' sunt mamica acum...e pe primul plan...cand oi putea sa am incredere in altcineva poate ma voi indura..deocamdata e prea mica sa o las cu altcineva(dupa mine)
slimatei spune:
stati stati ca deatata beutura
(ceai de lamaie ..se vede ca au pus astia ceva in el) recitind mesajul (deh..trecusem la alt am uitat sa spun pt. ce am completat hartoagele... pt. pasaport si au zis ca ne suna ei peste o luna, cum a durat asa de repede certif. ma astept sa dureze si asta mai repede...mai stii...?
habar n-am..a si printre altele cred ca sunteti obisnuite cu mancatul literelor sau adaugarea lor.. ca-mi aluneca dej'tele pe tastatura caci vreau sa spun tat deodata![]()
acum va las si
o seara placuta!