Clubul nurorilor (83)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Am pus pozici noi la semnatura de la 8 saptamani!!!

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Salutare.
Kitzy ce haioasa e asa fara par . Asa era si sora mea cea mica, la botez nu avea popa ce sa ii taie . E clar ca e frumoasa..cuminte e??!! Cf zicalei si frumoasa si cuminte si devreme acasa!
Eu sunt chiauna. M-a tras curentul, si ma doare o ureche, si nu am chef de munca, as sta in pat...Abia astept weekendul

briza_marii

Mergi la inceput

Brizutzo nu pot sa ma laud ca-i cuminte, s-a invatat in brate si daca e treaza si-o las undeva, pune sirena in functiune
Multumim de complimente, pana la botez cred ca-i pica tot parul ca saraca a avut par, dar incepe sa-i cada si o sa-i creasca altul intr-un final.
Nasol ca te-a tras curentul, pune-ti niste vata in urechea afectata sa tina cald si o sa vezi ca o sa te simti mai bine.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Am aparut si eu.... Nu prea nam vesti. Deocamdata suntem bine, bebelina vad ca nu se grabeste sa iasa. Asaca mai asteptam putin.Oricum, abia am intrat in sapt 38. asa ca mai avem timp. Eu ma bucur ca am terminat cu examanele. Am reusit sa dau si restanta din anul 2. Sper sa o si iau. Cand m-a vazut profu cu ditamai burtoiu...s-a uitat lung la mine si a inteles de ce nu am mers cu o zi inainte la Sibiu sa dau restanta cu toti colegii din anii terminali. Am dat aici cu cei din anul 1, printre care si sora mea.
Noi suntemBine, Bianca a trecut in pat deb mare, patutul l-am strans deocamdata, pana vine bebelina mica.
Kitzy am vazut pozele. Ce dulce e Diana...Asa imi place cum zambeste...Iti vine sa o mananci. Si tu parca nici nu ai nascut.
Va las ca pt azi mi-am propus sa rastorn iara casa cu ...in sus. Daca nu fac curatenie generala saptamanal parca nu ma simt bine. Sper sa nu imi iau iarasi portia de "certuri" cand vine sotul acasa. Ca iar m-a apucat harnicia. Ma mir ca nu s-a obisnuit inca. De vreo luna asta fac. Curat fiecare coltisor din casa. Mama a ras de mine si mi-a spus ca iau luciul de la gresie si faianta iar parcetul il tocescde la atata curatat. E...am si eu apucaturi de gravida, asa ca sa ma inteleaga. Ca dupa ce nasc...o sa faca sotu curat si mama si cine o mai vrea.
noricile

Andreea 38+ Denisa Ioana si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata fetelor!
andreea- stai mai cumintica cu frecatul prin casa, nah ca sunt de partea sotului si a mamei tale
de Sun mai sti ceva?

Mergi la inceput

Avem pozici noi de ieri din parcul din spatele blocului!

Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata!

Mergi la inceput

Neata!
Noi acuma am venit din parc, am fost de dimineata buna pe racoare si acuma ne-am retras acasa.

Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Hello.
M-am intors si eu de prin tari straine.

E bine acasa, dar nu prea mai am vreme de forum. La serviciu e mult de munca, acasa ma ia sotzul in primire, am ramas in urma cu multe si e de lucru si pe acasa si tot asa.

N-am avut timp sa va citesc din urma, am vazut doar ca Andreea se pregateste de intalnirea cu bebelina si si-a luat examenele, bravo.

Am si cateva poze de pe-acolo, daca vreti sa vedeti.

fetele, ne mai auzim.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Kitzy ce frumos e la tine in spatele blocului, cu verdeata si leagane...Vreau si euuuuuuuuu!
Andreiut ce fata mare ai, deja a trecut la pat. Iar tu mai stai locului, ca pe caldura asta sa nu ti se faca rau!

Aly am vazut pozicile. Woaw..cred ca te simti f mic cand treci pe langa "zgarie -norii" aia...iar de cascada ce sa mai zic! Mia placut f mult si camera ta, cred ca nu iti lipsea nimic acolo. Oricum, welcome back la tine acasica!

briza_marii

Mergi la inceput