Clubul nurorilor (83)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

bravo, ma bucur ca sunteti multumiti de ea
e rosie ca focul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Salutare
Mai greu, dar am reusit sa intru si sa mai citesc cate ceva.
kitzy Diana e o minune de fata. E asa dulce....ca iti vine sa o mananci.
Aly ma bucurca te-ai acomodat cu noul fus orar. Distractie placuta la NY si dacapoti sa ne pui si niste poze...Era sa uit... cu intarziere si din partea mea.
Briza sa stapaniti sanatosi masina si sa nu aveti parte de incidente cu ea.

Am pus si eu ceva pozenoi la semnatura.

Andreea 34+ si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Ce frumoase sunt pozele cu Bibi!! Si am vazut , in sf si poze cu mami-burtica .
Nico, e grena. Nu stiu cum sa pun pozele, ca pe fliker cica mi-a expirat contul si trebuie sa platesc. Uite e asa
http://images.google.ro/images?um=1&hl=ro&q=kia+ceed+mars+red&btnG=C%C4%83utare+Imagini

Exact asa cum sunt primele 3 poze.
Nu stiu cum sa pun linkul mai mic, sper sa nu "labartez" pagina

briza_marii

Mergi la inceput

neata fetelor!
briza- e culoarea care imi place
andreea-frumoase poze si burtica!
fetelor azi fac cinste pt ca implinesc 2 ani de la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata si de la noi!
Dau un cafei pt somnoroase

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Nicoleta,multi,multi ani fericiti impreuna ,sa aveti parte de tot binele din lume!
Briza,sa stapaniti sanatosi masinutza,e f. frumoasa!
Am vazut pozicile cu bubulinele si cu graviduta noastra,suuuper dragute !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Nico multi, multi ani pplini de iubire si de intelegere, va doresc.

Mersi pt urari si ma bucur ca va place culoarea la masinuta mea. Ai mei au cam ras de mine, cau zis ca eu sunt "ca tiganu:fie cum o fi, rosie sa fie" . Dacia a fost alba, si tot timpul eu ma uitam dupa masini rosii sau verzi (verde inchis), si am zis ca atunci cand o sa imi cump masina asa o sa fie. Si cum la Kiuta verdele era f inchis, batea cam spre negru, am ales grena

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Nico sa traiti multi ani fericiti impreuna!

Andreea din pacate va trebui sa mai asteptati cu pozele, pentru ca aici nu pot sa le descarc, pentru ca nu-mi recunoaste calculatorul aparatul si n-am cd de instalare la mine, nici drepturi de administrator pe calc.

Excursia a fost ok, foarte obositoare, multe ore de condus, n-am apucat sa fac tot ce voiam, dar asta e. Mi-am propus sa revin cu huzbandul in NY pentru aniversarea mea de 40 de ani. Sa vedem ce va fi pana atunci.

fetele si fug la munca.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

neata fetelor!
multumesc de urari, sa va dea DD si voua multi ani fericiti si sanatosi petrecuti alaturi de sotii vostri!
aly- de ce tocmai 40?
briza- si mie imi place rosu grena (bordo), verdele ficus, argintiul si albastru indigo la masini
camy-cum merge cu facultatea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Nico nu stiu de unde a aparut numarul ala, asa i-a venit la huzband la un moment dat, pe vremea cand eram doar iubitzei, ca atunci cand implineste el 40 de ani, indiferent daca vom mai fi sau nu impreuna, ar vrea sa primeasca de la mine un vin de Porto si sa ne intalnim sa-l bem impreuna. Poate de acolo am zis si eu 40 (si mi se pare mai realist, poate pana atunci o sa ne permita bugetul, ca pana una-alta, nu-mi permit sa-mi fac concediul la NY).

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput