Acusi mamici de mai-iunie 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Ce faceti fetelor, dormiti??

Eu azi am eco la 16.40. Abia astept!

Fetelor, ajutati-ma cu un sfat, please!! Luni e ziua sotului meu si pana acum nu i-am luat cadou..nu stiu ce sa-i iau...sunt in lipsa totala de idei... Plus ca are de toate..Vreau sa merg azi sa-i caut ceva, dar nu stiu ce... Help!!!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 3 saptamani!

Alina 35+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Imediat capitol nou.

Capitolul 60

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Doamne, Andreea!!!!!!!! Cum in masina, fetitza???? Mi se face pielea de gaina.
Daca mi-e teama de ceva, de asta mi-e teama!!
Si ti-a dat detalii, cum s-a descurcat? Cu traficul din Bucuresti, cred ca avem nevoie de detalii...

Laurita 36, , Mircea
AMR: 4 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna fetelor!asteptati si voi ca mine marea zi?Am observat din ceea ce ati scris ca nu prea dormiti?!eu pot dormi doar ca ma trezesc cam din 2 in 2 ore ptr WC in rest e ok!e normal?sau ar trebui sa nu pot dormi nici eu?v-am pupat

melinda34+, Amelia Gabriela

bran melinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

quote:
Originally posted by mihaser

Salut!

Mai ce fete cumintele ati fost...n-ati mai umplut un capitol peste noapte

Iulia am vazut poze cu graviduta pe cai putere...si io am avut pasiuni din astea in tinerete!
E frumoasa semnatura, insa rozul se vede foarte greu pe fondul asta bleu.

Eu ieri am primit niste hainute prin curier de la Quelle ptr bebelina si sunt asa dragute...mor dupa ele!
Acum asteptam sa mai vina un pachet ca astia asa fac iti trimit o comanda in 3 ani si in 3 pachete...Sper sa apuc sa i le dau lu` bebeluna! (se nu mi le trimita cand o avea 3 luni)

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

neatza fetele. eu m-am trezit pe la 8.30 si am hoinarit putin ca am avut ceva treaba. acum va citesc. ma gandeam ca deja o sa terminati capitolul si iar raman in urma, dar se pare ca a fost o seara linistita plina de mamici somnoroase.
da chiar. am primit si eu odata un catalog de la Quelle dar n-am facut comanda de frica sa nu fie teapa. sunt calitative? ca hainutele am vazut ca sunt frumusele. se merita oare? nu mai am catalogul, de unde pot face rost de un altul? miha stii ceva? o sa schimb semnatura in alta culoare dar mai pe seara ca nu prea am timp acum.

Poze Iulia 32 viitoare mamica de

Mergi la inceput