Acusi mamici de mai-iunie 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 2
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Andree27
Azi am intrat in saptamana 33,iuii ce repede trece timpul !!!Inca un pic si ajunge barza si pe la CLuj!!
Cleo oare e prea devreme sa ii dai un sms Gtetutzei sa vezi ce si cum?Dar nu stiu de ce sunt sigura ca deja il are pe bebe Bogdanel in brate!!
Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric
AMR: 7 saptamani!!!
i-am dat un sms aseara, pe la 10 30. Cand o putea...cred ca mi-o rapsunde. Mi-e cam jena sa o strezez. Dar ma mananca dejetele
38 soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 2 sapt
mihaser spune:
Andreea si io tot 33!
Vazusi ca ajunse tati cu bine!
Elenuca pup si tie!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Andree27 spune:
Mihaser si tu tot azi????Ce fain!!!!!
Cleo te cred ca te manca degetele ca si pe mine m-ar manca!!Dar ma gandesc ca sigur e treaza la ora asta daca e la spital ca acolo se trezesc ala care fac curatenie si iti dau si tie trezirea de pe la 6 ca sa faca curatenie!!!Oricum sunt sigura ca e bine si deja il are pe Bogdanel!!!
Poze
elenuca spune:
Scoatem majoretele penru toate feteleeeeee fara numar !!!!!
Dordia
Getuta
Simona
hai barzoo mai cu talent te rugam...
Elenuca 32 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 8 Saptamani !!!
Andree27 spune:
Fetelor,a ajuns tati!!!IuuupiiiiiiE aici la magazin la 2 minute de noi!S-a dus dupa jeleurile mele!!!!Iupiiii
Va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de mine!!!Un la fiecare!!!!
Poze
mihaser spune:
eu de sambata am 33 de sapt...o sa vina barza in Tm si apoi la Cluj...acum e la Arad!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Andree27 spune:
quote:
Originally posted by mihaser
eu de sambata am 33 de sapt...o sa vina barza in Tm si apoi la Cluj...acum e la Arad!
Bebe 2
Sa nu vina inca,ca e prea devreme!Sa mai stea bebe un pic la caldurica!!!
A ajuns tati!!E jos in fata blocului ,acuma urca!!iuupiiii!!!!!!
Va multumesc de mii de ori pt sustinere!!!
MA duc sa-l astept!!!Revin mai tarziu!!
Va pup!!!!
Poze
elenuca spune:
quote:
Originally posted by Andree27
Fetelor,a ajuns tati!!!IuuupiiiiiiE aici la magazin la 2 minute de noi!S-a dus dupa jeleurile mele!!!!Iupiiii
Va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de mine!!!Un la fiecare!!!!
Poze
mmmm, jeleuri, yamy... n-am mai mancat de pe vremea lui Ceasca, cred ca trebuie sa merg din nou la cumparaturi azi, dar plec doar cu banii de jeleuri.[:D
ma duc sa-mi pun un castron de cereale cu lapte ca au inceput soriceii prin burtica...brb
Elenuca 32 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 8 Saptamani !!!
mi_bebelina spune:
Neatza fetelor!
Iaca si eu m-am trezit, am baut un ceai.....dar tot n-am scapat de ........mai stau un pic sa imi treaca starea asta de rau, mai bag un ceai si ma bag iar in pat..........de 2 zile stau in pat si deja nu mai pot, ma doare fundul de atata stat......offffffff, ma amagesc ca mai e putin.
Simonica, Dordia, Getutza - fiti tari si ajutati barza sa vina!. Ce emotii am pentru voi, abia astept vesti. Presimt ca cel putin 2 din voi vor avea bebicii in brate cand ma voi trezi eu pe la 12.
Andreea27, a venit tati? sunt bune jeleurile?
Fetelor, cum se simt contractiile? Eu am uneori dureri ca la CM(dar zicea cineva ca nu sunt alea contractiile), dar cel mai des simt ca ma apasa jos in col bebelina. Cum e pana la urma?Eu cum simt cel mai mic discomfort iau No-spa. Vreau sa tin bebelina cat mai mult la caldurica......ma sperie incubatorul, avem abia 34s+4z
cleo78 spune:
sa nascut pui de getutza81. 3.300kg, nota 9. La ora 5 45!!!!
A avut o noapte grea, travaliul a durat ceva, tinand cont ca a plecat aseara la spital, dar bb e bine, si acum incearca sa isi revina.
O mai sun eu deseara.
38 soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 2 sapt