Acusi mamici de mai-iunie 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ati vazut poza asta a lui bb Gabitzu al Inei? Cat e de dulceeeeeeee!!!!! M-a ucis

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

quote:
Originally posted by monik16

iulia83 pe cea de la eco o cheama Deaconu, iar pe gineco Radulescu...

33+ Sara-Maria

da, intr-adevar, Deaconu se zice ca e cea mai buna. la ea merg si eu. dar Radulescu nu mi-a placut ca am fost odata la ea si practic m-a dat afara din cabinet ca se grabea si asta nu mi-a placut. oricum n-am o parere buna.

Poze Iulia 32+ http://bd.lilypie.com/BA7sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Da, asta e o chestie buna, ca nu ai ciclu atata timp, ca se pune si perioada de sarcia :) Daca nu pui la socoteala cam 6 saptamani de lohii.

Ce or face fetele noastre la Hard Rock? Astept sa vina sa ne faca informarea

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

ce-s alea lohii?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

gabitza, bestiala poza cu Gabitzu

Dordia, sa ne traiesti si tu si bebe al tau mic si scumpic!!! Bine v-ati gasit, sa va bucurati unul de altul, sa fie bine si fericire la voi in casa, sa aveti parte numai de bucurii!

socrate, si pe mine m-ai lovit la coarda sensibila cu randurile tale, m-am inmuiat toata... Of, Doamne, ce de emotii la odiseea asta a noastra!

Si cand ma gandesc ca eu voi fi printre ultimele care vor naste... Fetelor, ma asteptati si pe mine pana ne mutam mai tarziu la scutece, da?

Felicia 30+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

E un fel de scurgere ca la ciclu, dar mult mai diluata, prin care se elimina toate resturile de placenta din uter. Dureaza cateva saptamani dupa nastere.
Asa ca pauza de dupa aceea este binevenita

Hai ca am cautat si o definitie mai exacta:

Lohiile reprezinta o scurgere vaginala formata din mucus, sange si tesut, care continua dupa nastere pana la sase saptamani. De obicei de un rosu deschis, la fel de abundenta, sau mai puternica, comparativ cu menstra, in primele cateva zile dupa nastere, care apoi gradual se reduce), care provin din locul unde placenta era fixata de peretele uterului. Cu aproximatie, in prima saptamana lohiile vor fi de un rosu deschis; gradual, devin roz si apoi alb-galbui si pot dura pana la sase saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by iulia83

quote:
Originally posted by gabitzam

Da, asta e o chestie buna, ca nu ai ciclu atata timp, ca se pune si perioada de sarcia :) Daca nu pui la socoteala cam 6 saptamani de lohii.

Ce or face fetele noastre la Hard Rock? Astept sa vina sa ne faca informarea

ce-s alea lohii?????

Este ceea ce elimini dupa nastere (sange, resturi...etc) , indiferent daca ai nascut pe cale naturala sau prin cezariana.

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 3 saptamani!

Alina 35+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Va dati seama ce bunatati mananca fetele acum la Hard Rock?? Pai e frumos asa???

Ina E un dulce baietelul tau- pare asa fericit si linistit!!

MissParker Eu cred ca suntem un grup unit si vom ramane aici, la mamici de mai iunie 2008 pana la ultima nastere! Apoi ne mutam toate la scutece..! Hai ca nici tu nu mai ai asa mult! Sa vezi ce repede trec ultimele saptamani...

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 3 saptamani!

Alina 35+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

fetelor...tocmai azi nu a vrut uratu'asta de net sa nu mearga la mine...de fapt nu a mers DC-ul...

BINE ATI VENIT PE LUME PUIUTI DE GETUZA SI DORDIA!!

TOT BINELE DIN LUME VA DORIM, VA ASTEPTAM CU DRAG ALATURI DE NOI!

BINE A VENIT ACASA CU MINUNEA TA INA 78 !

Simonacip, sorry ca dr. ta te-a pus pe drumuri...si ti-a provocat si neplaceri cu uleiul ala scarbos....si nu si-a dus treaba la bun sfarsit....offf nu mai vreau sa aud de doctori...5 ani de acum incolo. Lasa ca bb vine el cand trebuie sa vina...ii e mai bine acolo la caldurica...stiu ca nu mai ai rabdare....nici eu..., dar mult a fost putinel a mai ramas!

Iulia83...m-a distrat tare faza cu papanasii, gand la gand cu bucurie....sunt si in Craiova papanasi, dar cei de la OK imi plac mie mai mult.... Si eu fac ceza...ca sunt micuta la bazin...tu de ce faci ceza, asa vrei? si mie mi-e teama cu anestezia pt. ca eu sunt alergica la anumite substante..., dar sper sa nu fiu chiar la toate

Monik16.....e fetelor..voi sunteti mai tinerele...eu am terminat liceul acum 10 ani..., dar nu se pune...

MissParker....m-ai lasat paf cu poezioara....multam de dedicatie...cred ca de la incantatia ta mi se trage...acum fac ordine zilnic....si sterg...si frec ...o sa fac gaura in faianta...

Of.....si cate unii sunt la restaurant....la intalneli...asteptam imagini

Alexandra 38+
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Si eu ma intreb ce-or face burticile noastre la Hard Rock.

Imi pare tare rau ca n-am putut ajunge, tati s-a intors din delegatie acum o ora si era sleit de oboseala. Si mie mi-e greu sa ma aventurez de la capatul Colentinei pana in Drumul Taberei.
DAr abia astept sa ne intalnim cu bebeii in parc.

Am vazut si eu poza cu bebe de Ina, e super!!!

Alina 37+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by aimee79

fetelor...tocmai azi nu a vrut uratu'asta de net sa nu mearga la mine...de fapt nu a mers DC-ul...

BINE ATI VENIT PE LUME PUIUTI DE GETUZA SI DORDIA!!

TOT BINELE DIN LUME VA DORIM, VA ASTEPTAM CU DRAG ALATURI DE NOI!

BINE A VENIT ACASA CU MINUNEA TA INA 78 !

Simonacip, sorry ca dr. ta te-a pus pe drumuri...si ti-a provocat si neplaceri cu uleiul ala scarbos....si nu si-a dus treaba la bun sfarsit....offf nu mai vreau sa aud de doctori...5 ani de acum incolo. Lasa ca bb vine el cand trebuie sa vina...ii e mai bine acolo la caldurica...stiu ca nu mai ai rabdare....nici eu..., dar mult a fost putinel a mai ramas!

Iulia83...m-a distrat tare faza cu papanasii, gand la gand cu bucurie....sunt si in Craiova papanasi, dar cei de la OK imi plac mie mai mult.... Si eu fac ceza...ca sunt micuta la bazin...tu de ce faci ceza, asa vrei? si mie mi-e teama cu anestezia pt. ca eu sunt alergica la anumite substante..., dar sper sa nu fiu chiar la toate

Monik16.....e fetelor..voi sunteti mai tinerele...eu am terminat liceul acum 10 ani..., dar nu se pune...

MissParker....m-ai lasat paf cu poezioara....multam de dedicatie...cred ca de la incantatia ta mi se trage...acum fac ordine zilnic....si sterg...si frec ...o sa fac gaura in faianta...

Of.....si cate unii sunt la restaurant....la intalneli...asteptam imagini

Alexandra 38+
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79

Nu stiu care e mai tinerea ca si eu sunt nascuta in '79 si tot acum 10 ani am terminat liceul...

33+ Sara-Maria

Mergi la inceput