Sezatoarea canadiana (89)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Cristina draga, dai tu rar pe aici, dar si cind dai ne lasi vorbind vreo saptamina dupa. Pe mine nu ai putea sa ma servesti ca, conform statisticilor, la mine la St Hubert nu e nici un roman. Dar numai in gasca mea suntem vreo 40 pe putin. ( ii numar in curind ca vine ziua soatei si vin cu totii) asa ca nu stiu de unde le vine statistica asta.

Tu te-ai hotarit pina la urma unde ai vrea sa mergi in vacanta? Haide-ti cu noi la Punta Cana de pe 14 iunie. (cam pe cind naste Doloress)

Eu nu pot sa cred ca mai ninge inca.C-o fi mai racoare , tot ce e posibil, dar ninsoare?
Lalelele mi-au iesit ff putine anul asta in comparatie cu suta de anul trecut. Daca mai da si vreo ninsoare se duc si putinele alea iesite.

Carmen, chiar ca e barosan Marc, dar cind o incepe sa mearga ca lumea va pierde repede din greutate.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Buna dimineatza dragi canadience
In primul rand - pt Try, Mqqm si Monicutza - LA MULTZI ANI! cu sanatate, noroc si fericire!

Si apoi doresc sa va urez tuturor celor care sarbatoresc Pastile:
"Fie ca Sfânta Sarbatoare a Învierii Domnului sa va aduca tuturor încredere, lumina, iubire, speranta, clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari!"

Lorelai

http://community.webshots.com/user/UndevaCandva

"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Nu am mai intrat de ffff de mult pe forum... De fapt dupa ultimul meu mesaj din cap trecut am mai scris si la Discutzii Generale la cele doua subiecte cu "cainii vagabonzi" si apoi am "dezertat"...
Kristin, Ina, Magda, Doloress - va doresc sarcina usoara in continuare!
Ina - ce fac ce doi "Pufosei" (cel din burtica si Pufosica mica) :-) Cum mai e Rachel?
Kristin - "le bebe" vrea si el in vacantza ca si tine? ce mai face Ysmine? cum rezistatzi voiniceste pe "baricade" cu atatea activitatzi? :-)
Magda - tu esti "pe ultima suta de metrii" inainte de marea intalnire cu Vivian-Olivia :-) Sa-tzi ajute bunul Dumnezeu sa fie bine, sa vina usor si repede pe lume printzesuca :-)
Nelia - imi pare bine ca atzi reusit sa rezo probl cu bursa si vacantza. Stiu ca itzi va fii f greu cu atatea cursuri - da' tu esti o mare curajoasa in tot ce intreprinzi si sunt convinsa ca oa ajungi cu bine sa le termini si sa dai examene Ce fac puiutzii?
Cristina (cge) - - ce mai face Ancutza? cum se simte? dar Victoras? Asteapta vacantza - imi imaginez :-) Felicitari pt casa - sa o stapanitzi sanatosi multzi ani fericitzi!
Oana - cred ca frumoasa Antonia de-abia asteapta vacantza si ea :-) sa putetzi s-o rasfatazi cu totzii :-)
Doina - ce mai face Cristi? Dar Roxana? V-atzi mutat deja la casa noua?
Try, Denisa & Carmen77 - am vazut pozele - ffff frumoase! dar si mai frumosi copiii :-) sa va traiasca sanatosi!

Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Intrebare, inainte sa ma dezmat iara: ati fost careva la chestiile alea pentru cauze nobile unde iti iei bilete exorbitante care includ in pret si donatia pt o cina si mai e acolo ceva "licitatie tacuta" (aka silent auction)? Am luat ieri doua bilete a 100 fiecare, la ce sa ma stept? Mai trebuie sa ma desfasor si pe la licitatie?
_

quote:
Originally posted by Denisam

Cat are cavalerul tau si ce stie sa faca pe linga casa omului,ca dc e bun de enterteinment pt kids mei, il tzin pe vara,dc il mai dai:))

Cavaleru' face 7 ani in august , stie sa aduca jucaria inapoi daca i-o arunci, alunga pasari si veverite, stie "sit", "down", "rollover", "speak", "paw" si inca cateva, e bilingv cu romana la unele comenzi, nu face pipi si kk in casa si distreaza copiii de nu se poate. Alalaltu', baietu, face 17 tot in august si nu face nimic util pe langa casa omului.

Asta da surpriza, da' eu caut dusmani sa-i atrag in capcana asta!

Barbatu-meu are o vorba: in tzara asta orice se vinde, trebe numa' sa gasesti clientul potrivit! You're my hero!!!

Mersi de urari! )

mikiion, aia care s-au dat francezi nu conteaza . Jokin' io nici macar un quebecos nu cunosc, decat daca nu v-ati declarat voi de-aici careva, asa ceva in secret.

Pai Dana, asta e censusul din 2006, stii cand ne amenintau ca ne baga la inchisoare daca nu completam si trimitem hartiile alea? Cred ca statistica vine de la intrebarea aia de pe formular ca de ce etnie sunt parintii. Cine stie ce or fi scris prietenii tai acolo, ooooo...

In Euroapa as vrea eu sa mergem, copila e oricum inca la scoala cand plecati voi. Cat stati? Ai rezervat? Distractie maxima, mi-e tare dor de Punta Cana! Ca si de voi, de altfel.

Azi a trebuit sa ma dau tare folositoare c-am avut de impresionat, c-am mers la office si n-am intrat pana acum, da' tre' sa ma plang si io...

Sefu' asta al meu se tot plange de o vreme ca nu mai gaseste dom'le oameni care sa vorbeasca engleza. Dup-aia citesc pe-aci ca pe unii le obliga la job sa foloseasca computere cu sisteme in franceza. Noh, io am atins apogeu' azi. Angaja sefu pi-una, care nu numa ca nu vorbeste engleza kosher, da' veni frate din Jermania, si laptopu' ei vorbeste numai vista nemntzeasca. Mamammia si tulai ma ca ma pusera mare mahar acolo s-o aclimatizez pe aia, si-apoi nu vreti sa stiti cum aratam eu cand am ajuns acasa. Si nici ce gandiri mi-au trecut prin creshtet cat eram pe-acolo, ca io nu numa' ca nu vorbesc nemtzeste, da' nu vorbesc nici vista, pierduta in oz eram. Si iara: tzara asta e chiar prea toleranta!

V-as mai spune-o si aia in care i-am trimis email acu doo zile in romana la ownerul companiei, si-i ziceam acolo sa-si faca dush rapid ca apar intr-o juma de ora (il cheama pe ala ca pe al meu plod, si eu credeam ca-i reply astuia din urma la email). Dar mai las si pe maine ceva de zis. Doar ca azi am dat cu nasul de el pe-acolo si m-a intrebat omu' ce am vrut sa-i zic in limba aia ne-inteleasa.

Sa stiti ca eu citesc tot, doar ca nu ma bag la povesti care ma depasesc

monicutza, La multi ani!!! Asa a reiesit de pe aici, ca sarbatoresti. Pai tu esti la job? Deja?

Simonna, Cricor voi pe unde umblati? Simonna, sa stii ca jobul celalalt era mai bun, ca mai intrai si tu si mai ziceai ceva...

Mai vin, ca maine lucrez de-acas.

Acuma constat ce mult am fumat in mesajul asta. Tre' sa le reduc...

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Ce mai fac eu... in afara de faptul ca NU "tai frunze la caini" (frunzele de-abia acum apar, caini "ai nimanui" nu sunt :-))?
Iaca citesc articole de tipul:
http://www.thelocal.se/11226/20080420/
si totodata ma intristeaza si ma ingrijoreaza f mult faptul ca zona noastra Arvinge-Kista incepe sa aibe (de fapt incepuse de anul trecut) probleme din ce in ce mai mari cu gasti de pustime (12-18 ani) din cartierul vecin Rinkeby (si nu numai) :-( Lumea "buna" incepe sa se mute de-aici (multe fam cauta deja apt/case "in alta parte") :-( De ex avem din ce in ce mai multe "opere de arta" grafitti pe peretzii cladirilor, pe banci in parcuri, etc - municipalitatea face tot posibilul sa curetze si sa re-vopseasca imediat ce aceste mizgalituri apar... Dock-ul de lemn de la lacusor a fost vandalizat (rupte balustrazile si aruncate in apa, distrus micutzul kiosk unde ne asezam sa admiram ratzele) si re-facut deja de 3 ori in mai putzin de un an! Ultima data kiosk-ul a fost chiar incendiat :-(
Cineva imi spunea ca aceste lucruri se datoreaza mai multor factori: NU exista suficienta politzie (chiar de curand li s-au taiat fondurile pt ca NU sunt bani si politzisti stau in birouri scriind hartii), NU exista nici o institutzie care sa se ocupe de timpul liber al tinerilor, si "the last but not the least" emigrantzii NU se simt nici cum acasa aici si privesc Suedia strict ca pe o "tzara de tranzitzie" (ceva de genul - statzie intre doua trenuri) spre a pleca mai departe (toata lumea viseaza America!) si ca pe o "vaca de muls". Nimeni NU mai vrea sa lucreze - pt ca oricum tot primesc ajutoare sociale in prostie (ca au multzi copii, ca sunt azilantzi politici, ca... "whatever - whatever")
In Suedia sunt foarte mari discutzii apropo de "generozitatea" cu, care au fost primitzi sute de mii de azilantzi politici (Irak, Afganistan, Somalia, Etiopia, Eritrea, etc) care habar NU au sa scrie si sa citeasca nici macar in propria limba... Nu au absolut nici o meserie, nu vor sa faca nimic... altceva decat copii :-( (ca primesc bani - multzi bani pt asta!). Acum - pt ca deja se gandesc sa "stranga surubul" si sa nu mai accepte chiar atat de multzi emigrantzi - au inceput sa fie criticatzi ca sunt "rai" si ca nu-si mai respecta imaginea de "constiintza a lumii"! Doamne ce imbecili au putut sa fie sa ajunga aici! Oare unde va ajunge tzara asta? De unde sa fie bani daca nimeni nu vrea sa munceasca si nu sunt nici interesatzi sa invetze! Eu zic ca sunt de o prostie fenomenala! Se autodistrug singuri doar ca sa arate lumii ca ei sunt super-primitori si super-tolerantzi!
Colac peste pupaza - 2 mamici din zona mi-au spus de doua jafuri in 2 apt din blocuri vecine in mai putzin de 1 sapt! Ultimul jaf s-a petrecut (intr-un bloc aflat la 3 min de noi) acum 2 zile pe cand o alta mamica a mers sa-si ia copilul de la scoala :-(
Sunt trista, furioasa, ingrijorata... Nu ca am avea noi cine stie ce (banala mobila Ikea, un toaster, un blander, un tembelizor si un DVD player) - da' tot ceea ce avem e obtzinut muncind-muncind-muncind... si sincer chiar ca nu-mi vine nici sa mai plec in vacantza :-( pt o micutza sapt...
Si cand ma gandesc ce frumos e tot spatziul verde din imprejurimi, lacusorul, paduricea... Acum nu-mi mai vine sa batui singura (sau numai eu cu pruncutza) prin padure si pe la lac...
E stressant acest sentiment de nesigurantza, acest sentiment de neputintza fatza de situatzia in sine si de faptul ca "nu se face nimic"... Aici nu ai "gardieni publici"/"politzie comunitara" care sa patruleze prin zona - pt ca nu e in acord cu filozofia lor de viatza... Odata in plus nu pot sa spun decat ca sunt niste mari idiotzi care-si vor distruge tzara prin aceasta tolerantza si "ochi inchisi & bratze deschise"...
Na - ca mi-am varsat naduful...
Sa mai zicetzi careva ca e bine in Europa! Da - numai in reclame! Ca de-adevaratelea in viatza de zii cu zii... NU! Europa a ajuns o mare cloaca de tot fel de viituri fara capatai care nu fac decat sa distruga. Globalizarea, Eu unita, etc - toate aceste imbecilitatzi fara judecata - vor distruge ceea ce a insemnat odata Europa!
Va tzuck si va urez o sapt faina!

Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

mQQm, eu m-am oferit cu cateva pagini mai in urma sa iau un kid pe langa mine, insa eu sunt in Montreal, din cate stiu tu esti in Ontario, dar daca iti convine locatia, cu mare placere. Uite, acum ai de ales, am vazut ca s-a oferit si Denisam. Din cate am inteles tu vrei sa il lasi de tot? Adica si noaptea sa doarma?
In rest vacante placute sa aveti pe unde mergeti si un LA MULTI ANI cu intarziere sarbatoritelor, Try, mQQm si Monicutza.
Eu as vrea sa duc baiatul in vara la fotbal si innot, deci astea sunt activitatile principale la campul meu de jour. Poate tenis de camp in loc de fotbal, sa vedem. Avem aici aproape si un teren de golf, dar nu si-a manifestat dorinta al meu baiat de a merge acolo.
Carmencita,
bebe Cristian 1 an si Alex 12 ani.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Mqqm am ras de am pocnit la faza cu seful tau, inchipuie-ti daca mai stia si romaneste! You made my day!

Lorelaim imi pare rau sa aud de criminalitatea crescanda, ma gandeam ca in Suedia totusi nu vin asa mult imigranti, avand in vedere limba. Dar daca sunt asa permisivi, normal ca vin. Inca mai crede lumea in visul american? Haha, la sora-mea din 18 cat erau acuma 2 ani au mai ramas 9 omuleti in departament, dau pe capete afara. Si nici nu anunta. Au dat un tip cu cancer si cu doi copii, care depindea ca de aer de asigurarea lor medicala. Fara nici un preaviz, post desfiintat, la revedere. Din ce in ce, lumea nu mai poate plati casele, raman pe drumuri, eu din ce aud de la ea, situatia nu e deloc roza.

Magdone nici eu nu gatesc "serios" de Paste, ca nu am pentru cine, daca sunt la regim si asa nu am voie sa mananc orice. Numai friptura de miel, ca fara asta nu e Paste si oua rosii si gata. Dar mi-am luat azi liber sa le pigulesc pe toate ca imi ia o zi intreaga sa fac doua mancaruri mai nou.

Mikiion merci de raspuns, ma mai linistesc cand aud lucruri bune de Royal Victoria. De aceea am si mers acolo, ca eu stau in Lasalle deci e ceva distanta, dar am auzit ca se comporta tare frumos cu tine, si intr-adevar cat am avut de-a face cu ei nu am ce sa le reprosez, pe langa spitalul din Lasalle unde m-am dus la urgente cu sangerari si dupa o ora nu ne bagase nimeni in seama, nici nu aveam macar un numar de ordine, nu se mai stia care era primul ajuns. Si tanti de la triaj isi sorbea cafeaua linistita si statea de vorba, abia isi incepea ziua, cand era unul cu picior rupt care plangea saracul de durere, om in toata firea. Asa ca am zis gata, mergem la Royal Victoria, acolo nici nu am avut timp sa ma dezmeticesc ca eram deja inauntru la consultatii, femeile gravide cu sangerari avand prioritate.
Merci de linkurile pentru cosmetice, cred ca am sa incerc din toate, pe rand.

Pupici, un inceput de week-end cat mai frumos! Deja vremea tine cu noi!

Doloress 33+ Patrick

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Neata, mesdames!
Ati vazut ca s-a schimbat progonoza??? Avea dreptate bunica, dom'le, cum sint Floriile asa-i si Pastele! Astia de la jobu' asta, cum habar n-au cu cine au de-a face, m-au tratat de cam cretinuta de cred in chestii de-astea babesti, eu le tot zic ca verific chestiile babesti de ani de zile si tot se potrivesc, da' tot nu ma cred...

mQQm, aveai dreptate cu jobu', era mai bun. din f. multe puncte de vedere, unul, f. important, era ca nu ma plictiseam. Ma enervam, ma agitam, ma frustram, injuram, da' nu ma plictiseam, dom'le! Aici ma plictisesc de mor, sacii lor de plastic ma omoara, aceeasi polietilena pe care imprimi aceleasi culori... Drept ca-i linga casa, ca nu mai fug de turbata pe-aici, ca una, ca alta, da' 8 ore pe zi imi tot vine sa-mi iau cimpii de plictisita ce sint! Si m-as duce la scoli da' ma uit la economia americana cum o ia la vale si n-am deloc incredere in economia canadeza...
Mai, as lua eu si catelul si "purcelul" dumneavoastra, ca tare-mi placura amindoi, da' stam rau tare la capitolu' spatiu locativ... Amu' am un motiv in plus sa ma oftic! Da', pe bune, noi de cind l-am vazut pe acela blanos si guduros nu mai avem alt model in cap, amu' specia canina se imparte in "ca Rex" si "bleah, asta nu-i de-ala!"

Doloress, da o tura pe la linkul de la semnatura mea, da' incepe sa citesti de la pagina unu, cind avea fo patru ani, o sa-ti faci o idee f. buna depre ce le poate "chelea" si capul baietilor nascuti in zodia gemenilor...

Si noi vrem in Cubania la vara, adica nu-s daca e cel mai potrivit moment, da' pe mine amu' fo luna m-a depresat si sa ma intorc de la semi-primavara torintoniana la zapada montrealeza, daca ma duc iarna in insule cred ca ma parasuteaza direct din avion la primul spital de de-astia cu capu' de pe teritoriu canadez...

Nu-s daca mai am raspunsuri de dat si n-am zis nimic important, numa' m-am plins! Ce sa fac? Ca de flori in fata casei v-am spus, de plod ca-i frumos si dashtept de ce tare seamana cu ma-sa iar v-am spus... ah, stiu, stati asa, leusteanu', creste, dom'le, creste, e incredibil ce bine-a supravietuit si cita ciorba cu leustean o sa mincam anu' asta, crez ca si in prajitura o sa pun leustean...

Donia, cred ca tu mi-ai dat reteta aia de praji cu iaurt si fructe, nu-ti imaginezi ce succes monumental am cu ea, iti fac si tie cind vii la Montreal...

Caramba la job, cre' ca si singele o ia la relanti prin sistemul meu vascular... Asa-s de academica azi, incredibil! :))

Pupici la copiii grasuni, m-am uitat si eu la poze, Carmen, complet cool!
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi ,sa aveti parte de
multa caldura in suflet si in casa,bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca.
PASTE FERICIT!!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

www.dropshots.com/mikiion#date/2008-04-26/23:23:40" target="_blank">Paste Fericit!

din partea lui Marc.

Mihaela

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput