FIV 175
Raspunsuri - Pagina 9
Blanche25 spune:
Madutz, Mirela 1 FELICITARI MAMICILOR!!!! SARCINI CAT MAI USOARE SI BEBEI SANATOSI!
maria215ro spune:
Fetelor, azi sunt z9 de la ET si tare ma roade sa fac un test.Voi ce credeti,este prea devreme?
gabita78 spune:
Maria, eu zic sa mai astepti un pic.
Ce simptome ai? Eu sunt in ziua 6 de la ET si in afara de sani durerosi la atingere nu simt nimic si sunt speriata ca nu mai am embrionasii in burtica.
Tu cum te simti?
maria215ro spune:
Gabita,de aceeasi teama sufar si eu.Mai am asa uneori niste intepaturi, in rest nimic.Eu zic sa nu ne facem probleme prea mari, ai vazut ca au fost fete care nici ele nu au avut simptome si a fost ok.Poate ne raspund ele mai bine.
carmanuia spune:
Buna fetelor,
Eu sunt noua pe aici dar tot cu aceeasi problema: aspiranta la titlul da graviduta. Pe scurt povestea mea este urmatoarea: am facut 3 IAS la Giulesti cu prof Marinescu si apoi un fiv cu dr Dracea. Acum sunt in tratament pentru al doilea fiv, a 5-a zi de diphereline.
Felicitari fetelor care au reusit si tin pumnii celor care sunt in asteptare si celor care sunt in focuri.
Va pupic pe toate!
bolojica
gabita78 spune:
Maria, si pe mine ma inteapa cateodata ba in burta , ba in spate dar mi-e frica sa nu fie autosogestie.
Din ce-am citit eu in urma , fetele care au reusit au avut simptome de hiperstimulare, dar eu nu am avut nimic nici atunci si nici acum.
FACA-SE VOIA DOMNULUI!
catalina2307 spune:
Gabita , Maria mie mi s-a pozitivat testul la 6 zile de la ET + 5 (punctie) inseamna cam 11 zile. Probabil s-a pozitivat asa repede si pt ca sunt doi si cantitatea de BHcg este mai ridicata.
Fete dragi stiu ca este dificil dar nu incercati sa gasiti simptome pt ca nu exista. Stiu ca nu o sa va opriti dar pastrati-va energia pentru ceea ce urmeaza. Pt. ca in urmatoarele 9 luni o sa aveti un stres zilnic si mai mare. Oare mai e acolo? Oare e normal sa nu se auda inimioara? Oare are dimensiuni normale? Oare pata vazuta pe tampon este rosie , maronie sau bej? Este ceva in neregula cu bebe sau este de la utrogestan? Va spun din proprie experienta.
Doamne da sa fie bine si sa ne pastram bebeii 9 luni acolo unde trebuie sa stea iar apoi sa ne bucuram de ei. Eu sunt sigura ca bebeii sunt in burtica la voi acolo unde le este locul.
claudia_prea spune:
Fetelor eu sunt plecata in provincie si nu am acces la net, maine ma intorc acasa si de luni ma duc la birou.
Nu am timp sa citesc acum, dar voi recupera.
Legat de simptome, eu am exact o saptamana astazi de la ET, si uneori ma dor sanii dar nu tare, de ieri am ceva intepaturi prin burta, iar saptamana asta n-am suportat mirosul de forneti si am mancat castraveti murati goi (ceea ce nu fac de obicei). Sper ca toate astea sa fie semne, dar nu ma bazez pe ele. Legat de test cred ca mai devreme de ziua 11-12 de la ET n-ar trebui sa incercati, in cazul ET cu blastocist se pozitiveaza testul mai repede dar in rest, nu cred.
Va doresc multa rabdare, si va pup pe toate.
cristinici spune:
Madutz, Mirela , felicitari , sa veti parte de BB sanatosi.
Andrada, cum te simti?
Kitta ma bucur ca ai revenit.
Avalon ne-ai lipsit.
Kora te asteptam cu vesti bune.
Zouzou te-ai hotarat unde mergi data viitoare?
cristinici