Am plecat
Raspunsuri - Pagina 4
violeta69 spune:
quote:
Originally posted by Dahriana
Poate am fost exagerata scriind neimplicata sufleteste.
Bun....am vrut sa zic ca nu-l iubesc(e normal,nu)? Tin la el si ne intelegem bine.Ma respecta,ma rasfata.
Sentimente mari de iubire nu pot spune ca am...asta e.
Atractie fizica,da,este,f multa.
..Dahri...
tot e ceva decat nimic!
ai inceput sa vezi si partea practica a lucrurilor...da' asta din pacate nu prea tine loc de iubire...
asa ca,asteptam deznodamatu'
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Happy_in_TO spune:
Sa imi fie cu iertare dar situatia asta eu o numesc prostitutie pentru un loc caldut!
AVoogt spune:
Sa imi fie cu iertare dar situatia asta eu o numesc prostitutie pentru un loc caldut!
Happy_in_TO... ai mers cam departe, mult prea departe !
Dahariana a spus ca tine la el si se inteleg bine , ca este atrasa de el ... si mult, deci eu nu vad unde este partea cu P.... cum ai spus tu. Totusi citeste pana la capat ce spune si apoi ...concluzia
AVoogt
anyella spune:
quote:
Atractie fizica,da,este,f multa.
..Dahri...
Cu un mic p.s. ca asta ai astupat gura curiosilor .Cred ca vor fi dezbateri telenuvelistice (habar nu am daca am scris cuvintul corect) pe tema aceasta dar...cainii latra caravana trece,nu?
Aniela
Dahriana spune:
Prostitutie pt un loc caldut ?? Am mai auzit-o si pe asta
Am scris f clar ca exista intelere intre noi,nu e nici o prostitutie.
Dar ...inca mi se pare anormal sa se poarte cineva asa frumos cu mine,sa fie egalitate intr'o relatie.
Raman uimita de tot ce face si nu mi-am schimbat cu nimic parerea buna despre el de cand locuim impreuna.Si daca s'a schimbat putin,e in bine..Am aflat si mai multe lucruri bune despre el.Dar mi se pare ciudat sa nu tipe la mine,sa nu fiu servitoare pt el,sa nu fie neatent cu mine..parca lipseste ceva...bataile,certurile,injuraturile..sper cu timpul sa vad si mai clar lucrurile si sa nu fac vreo prostie sa dau cu piciorul.
..Dahri...
espiritu spune:
presimt ca asta va fi mai ceva ca "Tanar si nelinistit" ca numar de episoade....
eu deja mi-am facut popcorn.
Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
Ce face omul la plictiseala
Morgano spune:
Haideti mai, cu riscul sa musc si eu avertisment, sunt de acord partial (nu cu exprimarea)cu Happy
Adicatelea de atata abuz nu se saturase pana nu a aparut dl. cu locsorul caldut de cazare si atractia sexuala. Ce sentimente sa mai pui daca nu e musai?
Daca pleca de acasa din cauza abuzului, era o femeie tare, asa e doar una slaba care tine neaparat sa depinda de cineva pentru a merge inainte....ma rog sau inapoi
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
AVoogt spune:
--------------------------------------------------------------------------------
presimt ca asta va fi mai ceva ca "Tanar si nelinistit" ca numar de episoade....eu deja mi-am facut popcorn.
Foarte tare
--------------------------------------------------------------------------------
Dar mi se pare ciudat sa nu tipe la mine,sa nu fiu servitoare pt el,sa nu fie neatent cu mine..parca lipseste ceva...bataile,certurile,injuraturile..sper cu timpul sa vad si mai clar lucrurile si sa nu fac vreo prostie sa dau cu piciorul.
Nu inteleg ce nu iti este clar, este ceva ce iti doresti de la el si ...lipseste?!? ...iti este dor de viata alaturi de celalalt, de certuri, jigniri, batai...tu pe post de servitoare si nu-ti dai seama? Eu nu te mai inteleg, zau asa...
AVoogt
Morgano spune:
Espritu, eu zic sa-ti iei si niste beri langa popcorn ca vin vremuri grele p'acilea.
AVoogt, sigur ca e ciudat sa nu o ia in freza oral si fizic.... da' poate se rezolva si asta.
Acuma serios, din pacate, multe din femeile abuzate pe care le cunosc, au ales (ce ghinion, sau nu?!) barbati chiar mai rai decat primii.
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)