Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

quote:
Originally posted by Ank83

quote:
Originally posted by Anne_Ma

Din decembrie incep si eu sa lucrez la proiectul bb 2. M-am hotarat! Daca trece mai mult timp nu cred ca mai fac altul.

Ank Raul 17.10.2007
si 6+
Poze Raulito

Si sper sa fie baiat. Vreau si un baietel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Alina, cum a iesit treaba cu proiectul?

Mergi la inceput

BB, eu am alaptat si nu pot sa te ajut, ca e altfel... (cu mesele + laptic), dar am o info ceva in cap ca daca primeste bb lapte praf trebuie cu timpul inlocuit (clar, nu toate mesele) sau nu stiu ce distanta intre papica si laptic, din nu stiu ce motiv... te-am lamurit, nu?
o sa caut si-ti scriu cum gasesc, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Merge super naspa la mine internetul....ma enerveaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Adina, m-ai prins. Tocmai frunzaream forumul. Nu merge bine, dar am obtinut amanare pana maine dimineata. N-am reusit sa lucrez azi decat putin si Maria ca un facut nu a vrut sa doarma, voia doar sa stea cu mine. M-o fi simtit ca sunt agitata. Am avut o pauza de o ora cand a scos-o sotul meu la plimbare, dar nu m-a ajutat foarte mult.
Dar nu ma culc pana nu termin!

Ank, la multi ani pentru flacau!!
Cum te simti? Mai ai pofta de haine si lucruri dragute?

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

da... chiar azi am fost si mi-am luat o "specie" de pantofi rosii si maine musai sa imi iau si galbeni... ca ma topeam prin magazin dupa ei si imi terminasem banii.

Ank Raul 17.10.2007
si 6+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

CAP. 51

Mergi la inceput

Astea da pofte, Ank! Ah, si La Multi Ani!, asta-i o mini-aniversara importanta! Chiar merita mami pantofi noi!

Alina, atunci spor la treaba, nu pierde vremea pe forum! ;-) Eu sunt si eu cma terminata, ca Floris doarme tare prost si mai nou ziua imi cam refuza sanul :-((( nu stiu de ce am impresia ca ma repet, oi fi mai scris?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara!!
am fost noi la dr. de unde am plecat la fel cum ne-am dus;nu am reusit sa ma fac inteleasa si du pa ce m-a intrebat de 100 de ori daca a facut febra, de90 de ori cand i-am facut vaccinul si de 80 ori cat timp are..am lasat-o incurcata...am lasat dupa el si l-am salutat frumos la plecare
esec totalmacar ca fata mea acum la 23,30 a mancat 130mle un progres fara maraieli ,plansete
citesc din urma si revin

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput