Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Neata !!!!!

adina - am observat eu ca esti retinuta in ceea ce priveste premergatorul .. adica nu vrei sa mai dai nastere la discutii in contradictoriu. Eu sunt total de acord cu tine ... si pe-aici premergatorul e "interzis".

Eu consider ca nu trebuie sa ne fie frica de ceea ce spunem, gandim ... fiecare are parerea lui si deci trebuie sa ne acceptam asa cum suntem. Ramane la aprecierea celor care ne asculta sa dea dovada de inteligenta si sa accepte ca parerile sunt impartite. In fine, am filozofat prea mult in dimineata asta .

Ce mai face bb floris?

Jasmine, ramonella, pufu, la apel ... pe unde umblati, ce mai fac puiutii vostri???

Petronela si Silvia

Da, dar stii care-i problema? De obicei sunt cam pe fuga si incerc sa scriu scurt, repede, si poate pare cam dur ce si cum scriu, adica definitiv: asa e cum spun eu!!! Intelegi? Deci am grija, daca nu am timp sa explic, sa nu zic prea multe, ca fuga nu-i un sfatuitir bun si se ajunge la neintelegeri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by Victo
pt mamicile care alapteaza..ieri de curiozitate, m-am pus si l-am cantarit pe fi-miu sa vad cat mai suge.caci acum cu papica completarea consta in principal in san, mai are doar 2 mese completare biberon, la 13 si inainte de culcare.
asa..si il cantaresc ..dupa 10 min de supt mancase 160 ml..iar dupa alte 15! mancase doar inca 20 ml..deci, concluzia mea..bine, mi-o formasem mai de mult..nu are rost sa stai cu copilul atarnat de san.isi ia cat ii trebuie in primele 10-15 minute.

Iote ca ma bag si io ca musca-n lapte
Laptele de mama nu are aceeasi compozitie de la inceput pana la sfarsitul alaptatului. La inceput e mai apos si vine mai repede, la sfarsit e mai gras si vine mai greu. De aia puiul tau papa 160 ml in 10 min (lapte apos) si apoi in 15 min inca 20 ml (lapte gras si hranitor). Asa ca stai cu puiul la san sa pape ce-i bun!
Bine ca vrea, ca Alexia mea nu mai vrea san decat dimineata, si atunci cu cantec...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

Bianca, s-ar putea ca acum sa nu pape tocmai din cauza antibioticului...
Sanatate!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slimatei

tocmai voi fetelor...care imi sunteti asa de dragi stiti ca mesajul asta m-a ferit tare caci am fost singura care am avut ceva de comentat si nimeni nu a mai spus nimic pana acum (pana la mine (nimeni nu s-a mai suparat pana acum de parerile voastre)si asta pt. ca ma trezisem eu intr-o pasa proasta in ziua aceea ..stiti de depresia mea...

...dar poate si de data asta interpretez tot eu gresit..va rog sa ma scuzati dar se pare ca sunt numai un obstacol si fete. nu merita sa nu va ziceti parerile din cauza mea .. parerile sunt impartite

si sunt de acord cu petro trebuie sa spunem ceea ce gandim iar ceilalti daca nu vor sa accepte ..e doar problema lor...
pana la urma eu nustiu de unde v-ati luat pt. ca sunt sigura ca nu sunteti singurele care se feresc sa mai spuna doar ca voi ati avut curajul sa o spuneti... dat daca toate astea se intampla din cauza mea... va implor sa ma scuzati..stiti ca atunci eram bolnava nu numai fizic dar imi voi vedea de treaba mea...

pt. fetele au nevoie de voi si de parerile voastre ...

eu nu aduc nici o contributie...
asa ca va rog eu mult sa nu lasati sa devina ceva superficial pt. ca de asta am consider eu forum util daca ar fi doar ia o cafea sau mai stiu eu ce ce sens ar avea?ù

acum nustiu ce ati inteles din mesajul meu dar sper sa fi inteles ceea ce trebuie... reflectati va rog

va o zi buna!

Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Stefi, dar eu nu ma referisem la "discutia" recenta unde a fost vorba de tine etc., ca eu nici nu vorbisem ceva, eu ma gandeam mai mult la olita
Asa ca stai tu linistita, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by adinag

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Neata !!!!!

adina - am observat eu ca esti retinuta in ceea ce priveste premergatorul .. adica nu vrei sa mai dai nastere la discutii in contradictoriu. Eu sunt total de acord cu tine ... si pe-aici premergatorul e "interzis".

Eu consider ca nu trebuie sa ne fie frica de ceea ce spunem, gandim ... fiecare are parerea lui si deci trebuie sa ne acceptam asa cum suntem. Ramane la aprecierea celor care ne asculta sa dea dovada de inteligenta si sa accepte ca parerile sunt impartite. In fine, am filozofat prea mult in dimineata asta .

Ce mai face bb floris?

Jasmine, ramonella, pufu, la apel ... pe unde umblati, ce mai fac puiutii vostri???

Petronela si Silvia

Da, dar stii care-i problema? De obicei sunt cam pe fuga si incerc sa scriu scurt, repede, si poate pare cam dur ce si cum scriu, adica definitiv: asa e cum spun eu!!! Intelegi? Deci am grija, daca nu am timp sa explic, sa nu zic prea multe, ca fuga nu-i un sfatuitir bun si se ajunge la neintelegeri.

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Tu fata! Sfaturile tale le pretuiesc tare mult, chiar daca nu-ti zic intotdeauna sau chiar daca sunt pentru altcineva, le "fur" si eu.
Daca as sta sa analizez tonul mesajului si nu continutul, as fi cam "tuta", nu crezi?

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by popbianca

sa traiasca La Multi Ani ! fericiti si sanatosi alaturi de mamicile lor puiutii de:
Ank83- Raul care implineste 6 luni!!(jumatate de an.......ce trece timpul, eu un in toata regula care va proteja surioara,fratiorul?!)

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Ank Raul 17.10.2007
si 6+
Poze Raulito

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Victo

pt mamicile care alapteaza..ieri de curiozitate, m-am pus si l-am cantarit pe fi-miu sa vad cat mai suge.caci acum cu papica completarea consta in principal in san, mai are doar 2 mese completare biberon, la 13 si inainte de culcare.
asa..si il cantaresc ..dupa 10 min de supt mancase 160 ml..iar dupa alte 15! mancase doar inca 20 ml..deci, concluzia mea..bine, mi-o formasem mai de mult..nu are rost sa stai cu copilul atarnat de san.isi ia cat ii trebuie in primele 10-15 minute.

bianca..cam, asa-i..mai nu mai stau locului copilasii astia..al meu se impinge in cap asa, pe spate..si asa inainteaza si se suceste el..problema mare e ca la noi e f aglomerat si nu am cum si unde sa il las pe jos., avem f multe lucruri, obiecte de mobilier..ufffff..stam inca cu socrii, apart nostru se face..ca melcul..

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Probabil depinde si de copil, Floris nici nu vrea atarnat de san, eu ma chinui sa-l tin macar 10 minute ca n-are rabdare si papa tare putin :-(((
Jasmina era prelungirea sanului meu! :-)) Dar numai pana a inceput sa se tarasca etc., ca dupa, avea treaba de explorat, etc., nu mai avea ea atata timp de mami :-)))

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anka.san

Sigur Roxxy cum sa nu .... si am mai pregatit piure de fructe pentru bebelusii mari si laptic pentru cei mititei
Vrea cineva?

Eu zic Roxxy ca n-ar fi problema daca ii dai completare laptic dupa fiecare masa atat cat vrea el. Dar noi n-am trecut inca la diversificare asa ca e doar o parere neavizata

quote:
Originally posted by Roxxy80

As vrea si eu niste suc natural, daca se poate () si o bucatica mica de tort.

LA MULTI ANI!!! SA-TI TRAIASCA PUIUL!!!

quote:
Originally posted by anka.san

Neata !!!

Andrei sta in mijlocul insulei sale de jucarii si din cand in cand mai gangureste si imi mai zambeste. S-a trezit pe la 7 langa mami si tati si se uita putin mirat:"ce i-a apucat si p-astia de-mi canta asa de dimineatava MULTI ANI TRAIASCA .....".

Mami a facut bunatati si le imparte cu darnicie prietenilor.
Asa ca dragele mele poftiti ca facem cinste.

Mii de multumiri pentru urari pentru: bianca, adyanna, iuli-ana, ancadragoman si cristina

o portie mare de tort o pastrez pentru ANK (ca i se face pofta ) - La multi ani pentru Raul - ce baiat mare ai ....

O cola pentru BB si Adina si cine mai pofteste ....
Un suc natural proaspat facut in casa pentru Cami.....
O cafeluta pentru Stefania...

Si va rugam sa intelegeti ca VREM SA FACETI PACE
Toata lumea trebuie sa se simta libera sa-si spuna parerea cand are ceva de zis.

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Anka-san, La Multi Ani! lu Andrei si multumim, ai avut mult de pregatit, sigur te-ai sculat cu noaptea-n cap!

Eu nu prea urez La multi ani, ca mi-e frica sa nu uit pe nimeni nu intru in fiecare zi, si oricum doresc tuturor copilasilor numai bine! Deci sa nu mi-o luati in nume de rau, eu nici la al meu nu "sarbatoresc" ziua... :-)

Mergi la inceput

Lala, imi pare rau ca ai asa probleme!

Din cate scrii tu insa mi se pare ca papa destul de mult! 150 + cereale + 30 + 50 sunt deja 230 numai noaptea, din aia 90 or mai fi ramas macar 50 si uite, ai deja aproape 300 numai noaptea. Ziua cum e?

Cu baiatul mare imi pare asa, rau, stiu cum e! Multa multa sanatate... Iar cu man-ul... ce sa zic! Trimite-l pe el in butoi! :-))

A propos, Miha, ce criza de personalitate are Robert?

Mergi la inceput

Aralia, hai ca m-ai facut sa rad de una singura cu "tu fata" si "tuta"! Zau ca nu-i nimeni tuta pe-aici! SI eu oricum imi spun parerea, na!

Gata, s-a trezit cavalerul si incepe iarasi treaba!

Mergi la inceput