Inseminare (25)
Raspunsuri - Pagina 19
eis spune:
am facut prima IUI azi la 12 dupa ce am fost stimulata cu clostilbegyt 5 zile cu cate 2tb/zi apoi marti seara am luat pregnyl 5000ui.imediat dupa iui am avut crampe si dr mi-a zis ca este bine deoarece chiar acum se produce ovulatia.am plecat iar durerile erau din ce in ce mai mari.aveam stari de greata,voma ,trannspiratii reci...am sunat-o pe dr si mi-a zis sa iau injectabil no-spa si piafen.dupa astea mi-a trecut dar nu de tot.dupa iui am sangerat si acum seara mai este putin.sper ca pana maine sa treca si sper sa fie de bine.
florela30 spune:
buna, eis. nu te ingrijora. la fel am patit si eu la cea de-a doua stimulare. am avut crampe, frisoane si am sangerat.am facut no spa injectabil si pana a doua zi nu mai aveam nimic.
iaura 21, imi pare rau ca nu a fost sa fie. am si eu niste emotii in asteptarea rezultatului. nu stiu cum o sa reactionez daca nici inseminarea asta nu reuseste. pupici ptr toate fetele
anamy spune:
IAURA21 imi pare rau pentru nereusita si te inteleg prin ce treci ,la fel a fost si la mine,am fost fffffff dezamagita,dar incearca o stimulare cu gonal ca nu se stie niciodata.poate de data asta o sa reusesti,nu te lasa in orice caz.
capul sus si mai departe.succes.
EIS aceleasi dureri am avut la prima IVI si dr meu mi-a dat antibiotic pt ca facusem si febra.nu te speria ca si eu am crezut ca mor asa rau mi-a fost dar a trecut.am auzit de la o fata ca la fel a patit si a si ramas gravi deci nu iti pierde speranta.la a 2 a IVI nu am mai avut nimic.dar nu mi-au reusit nici una din ele,am facut stimulare cu clomifen o tableta pe zi si pregnyl dar nu a fost sa fie.
eu trebuie sa imi verific trompele ca se pare ca acolo e problema.
la toate fetele succes.sa auzim numai de reusite.
magdita spune:
quote:
Originally posted by iaura21
magditamersi pt incurajari
elly poop si pe tine
da am trompele permeabile, am facut toate analizele aferente infertilitatii mai putin laparoscopia, nu am semne de endometrioza
am facut pe natural deoarece aveam foliculi buni 17-20 mm si endometru gros 9-11mm deci...dar probabil acum imi da dr,gonal...sa vad dak am puterea sa ma duc luna asta
tu cum mai stai? in asteptare? cate IA ai facut?
http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png
Iti urez multa, multa bafta, orice decizie ai lua !

Eu deocamdata nu mai fac IA, pentru ca nu mai pot pleca de la serviciu. Nu stiu daca va aduceti aminte de mine, dar eu sunt cea care a facut prima IA luna trecuta si am raspuns fff greu la stimulare, fiind nevoita sa stau 12 zile in Bucuresti, invoita de la serviciu.

Daca si a doua oara reactionez la fel, .........

Mai incercam natural o luna, doua si vedem dupa-aia cum reusim sa facem IA nr.2
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!Doamne ajuta tuturor

magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;0;30/st/20080426/l/27/k/1860/ttc.png
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
iaura21 spune:
buna dragutelor si ms. pt incurajari 
azi ma duc la dr. pt a-mi da trat. urmator,sper ca nu ma si consulta in a2a zi de cm ca nu-l las...
eu nu renunt asa usor vroiam doar sa iau o pauza de 1 luna deci fara stimulare , desi nu faceam nici la IA ,doar pregnilul ,nu stiu ce rost evea (dak nu stimulam) sa-l fac
anamypup fata mai putin curajoasa, sper pana la urma sa faci hsg, vei vedea ca nu a avut rost sa te stesezi ,succes luni
sa inteleg ca tu ai facut inseminare inravaginala nu intauterina? why![]()
florelasper ca la tine sa fie bine 
http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png
magdita spune:
Florela
, Eis
, bafta multa, sa veniti cu II
Iaura
, pregnyl se da pentru maturarea ovocitelor si spargerea foliculilor. Bafta azi la
. Sa vii cu vesti bune !
Feli, asteptam vesti bune de la tine azi ! Sa fi disparut ambele chisturi, iar foliculul de 20mm sa se fi spart.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;0;30/st/20080426/l/27/k/1860/ttc.png
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
eis spune:
acum sunt putin ingrijorata deoarece cu trei zile inainte de IUI aveam endometru cam subtire.dr a zis ca va creste pana la IUI.oare s-a mai ingrosat?mi-a dat sa iau utrogestan cate 2seara si 2dimineata ,elevit,magne b6,acid folic si no spa la nevoie.acum trebiue sa astept doua saptamani pana se vede rezultatul.nu cred ca voi mai putea face o alta IUI .cum vrea DD
anamy spune:
buna IAURA21 am facut inseminare intrauterina,dar voi incerca mai departe dupa hsg cu inseminare cu stimulare mai puternica pt ca la clomifen nu am raspuns asa bine,cu o tableta doar.
tu ce ai mai facut?noutati?
succes fetelor!!!
pupici
felix76 spune:
Fetele dragutele,
Intru sa va dau vesti buuuuneeeee! Am plecat de la Tutu sarind intr-un calcai! S-au spart foliculo-chisturile mele sau ce-or fi fost. Fetele, am ramas masca, pe langa cei doi balauri mari de 28 respectiv 38 mm, pe 4 mai mi-a spus ca mi-a mai crescut inca unul care atunci avea 20 mm si, se pare ca mi-au mai crescut inca doi. A vazut in toatal 5 care s-au spart toti. deci n-a fost in zadar, daca n-am reusit sa fac sex cu seringa am avut grija se prestez cu sotu! Din 5 s-o prine macar unul...
Iaura, imi pare foarte rau, uite Anaconda a reusit dintr-a treia inseminare dar a facut stimularea cu gonal f. Apropos de gonal, eu l-am intrebat azi pe dr-ul meu daca e compensat a zis ca DA, mi-a data scrisoare medicala pt medicul de familie...
Irinucabobe, ai reusit sa iti faca programare dragonul Ramona? Sper ca nu te-a repezit ca-i arat eu ei! Eu ti-am scris si la paciente optimiste ca ma gandesc ca o sa devii una drintre noi...
Eis, ce inseamna endometru mic? Nu ti-a dat cifre? Mie mi-a spus ca e mic cand aveam 5,5, normal este ca la inseminare sa aibe peste 9 mm dar s-au vazut sarcini obtinute si pe endometre mai mici...
Elly, io iar am o nelemurire: cum pisici iti da juma de pastila de closty cand tu nu produci foliculi de obicei?! Uite, desi eu produc si fara stimulare, mi-a dat sa iau cate doua odata adica 100 mg. Tu iei numa 25 mg????? Zau ca nu inteleg nimic!
Pipici la fetici, azi sunt asa de fericita de ce mi-a spus doctorul!!! Sa vedeti cand voi vedea doua liniute, cred ca voi plesni de fericire!
Felix
coletutza spune:
buna, ce medicatie vi s-a recomandat dupa inseminare??
se poate sa nu ti se prescrie nimic, in afara de traditionalul acid folic?
multumesc mult de raspunsuri