Inseminare (25)
Raspunsuri - Pagina 16
magdita spune:
Buna fetele
,
Anaconda
, asteptam vesti bune azi de la eco!
Mari

, imi pare fff rau ca nu ai mai raspuns la stimularea cu gonal f. Este foarte ciudat cum la cealalta stimulare cu gonal ai avut foliculi, iar acum nimic. F ciudat. Asta inseamna ca organismul nostru reactioneaza diferit de la luna la luna, nu neaparat de la tratament la tratament. Iti urez multa, multa bafta in continuare si sa iti ajute Bunul Dumnezeu sa reusesti !
Florela
, sper din tot sufletul sa vii cu vesti bune II
Simt ca ai sanse mari![]()
Elly
, bafta multa luna asta ! Nu mai fii pesimista, gandeste pozitiv, n-ai de unde sa stii, poate asta e luna norocoasa ! Iti urez productie buna !
Idaira
, iti tin pumnii, sa vii cu II !
Feli, imi pare rau pentru ghinionul tau de luna asta, sa speram ca scapi de chisturi si ca,dupa pauza necesara de refacere a organismului, vei reusi cu alt tratament de stimulare ! Doamne ajuta
Va pup pe toate si sper sa veniti cu vesti bune 

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
elly_me spune:
magdita- saru'mana pt suport

Anaconda- cum te simti?
Esti ok? BB este pozitionat bine?

Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
child spune:
Salut fetele!
Ce mai faceti?
Eu sunt ziua 5 si azi ma duc la monitorizare. Eu fac monitorizare zilele 5-9-12. Iau clostilbegyt 2/zi, zilele 2-6, apoi zilele 9-11 Ovestin si ziua 12 Pregnyl.
Luna asta, chiar daca voi face ultima inseminare, sunt foarte optimista.
Si voi la fel, nu-i asa? 

eu
anaconda2 spune:
Buna fetelor ! Am venit de la dr meu . S-a vazut (deocamdata) doar sacul gestational , avem 4 sapt si 4 zile , si 6,7 mm ....
Martea viitoare merg iar , sa auzim si inimioara....
Va pup , si sa aveti o zi buna ! Fiti pline de speranta !!
http://ana_conda.pho.to/albums/untitled_gallery/index.htm
http://bd.lilypie.com/zGFHp3.png
gabri-ela spune:
Fetelor eu declar astazi Z1
Maine sun la Giuly sa ma programez pt monitorizare
Elly tu astazi pe la ce ora ai sunat pt programare? Ai prins greu?
Stii daca d-na dr Cocei este de servici in week-endul viitor? Stiu parca ca odata la doua saptamani este de garda....
Bafta multa tuturor fetelor!!!! si pupici multi

felix76 spune:
Neata fete,
Da, fiecare organism reactioneaza in felul lui la stimulare. Daca data trecuta am produs un folicul care s-a spart singur in z 11 si am reusit sa fac inseminarea, luna asta, foliculo-chisturile mele nu s-au spart nici dupa 10000 UI de pregnyl asa ca m-am ales cu chisturi si n-am mai facut inseminarea. Voi merge vineri sa vad ce s-a mai intamplat cu balaurii din burta mea.
Intre timp mi-am luat gemoderivat de mladite de zmeur si de coacaz negru, poate reusesc sa scap de ele.
Mari, tu ai n-ai raspuns la gonal f, mi-e groaza, dupa cate ca dai o caruta de bani pe el sa mai reactionezi si aiurea... Gonal f ma asteapta si pe mine, off...
Gabi, imi pare rau pentru z1, sper sa ai noroc luna asta...
Anaconda, vesti bune! Sa fiti sanatosi si tu si bebe din burtica ta!
Child, ce e ovestinul asta? Ajuta la cresterea foliculilor cumva?
Pup si sa auzim numai de bine,
Felix
elly_me spune:
Anaconda- mult succes si sapt. viitoare
Sanatate multa lui bb.
Felix- ai grija cu chisturile- o prietena de-a mea a facut chisturi in urma stimularii si a operat-o luna trecuta (a taiat-o saracutza pt ca erau prea mari chisturile si nu se resorbeau cu AC si nici la laparo nu se puteau elimina).
Acum i-a dat trat 3 luni cu Diphereline pt inhibare (i-a spus ca nu are voie sa ramana 3 luni gravi) - si dupa aceea trebuie sa faca pauza inca 3 luni.
Nu stiu de ce - saraca se chinuie de 5 ani sa aiba bb.
Gabriela- eu am sunat ieri la Giul. si am nimerit din prima- am sunat la 13.03- 316.12.77 (trebuie sa suni intre 13.00-14.00)
Child- succes la monitorizare
Magdita- saru'mana pt incurajari

Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
felix76 spune:
Elly, din cate raspunsuri am primit la subiectul deschis de mine despre chisturi am vazut ca nu e chiar asa grav sa ti se dezvolte pe stimulare. Majoritatea fetelor care au avut asa ceva, cu naturiste, au reusit sa scape de ele. Sunt convinsa ca nici la mine nu vor ramane, m-am apucat deja de naturiste...
Nu inteleg insa, de ce prietenei tale, daca a ajuns sa faca laparo, nu i le-a inlaturat atunci...Dipheriline eu stiu ca se da in general daca ai endometrioza sau pentru inhibare la FIV. Prietena ta are endometrioza? La ce Dr este?
Felix
Dado spune:
Buna la toata lumea !
Sunt un membru destul de vechi pe acest forum, insa nu am scris prea des. De cateva luni ma tot documentez cu privire la FIV pentru ca se pare ca are fi o sansa de a avea un copil. Sotul meu are necrospermie moderata (A+B+C = 10 %). Credeti ca am avea vreo sansa cu inseminare artificiala? Sunt prea putini? Pentru FIV va mai dura destul de mult sa strangem bani... Asa ca daca am avea o sansa cu IA am fi cei mai fericiti ! Ne-am putea indeplini visul mult mai repede !
Va multumesc din suflet ca existati !
child spune:
felix uite ce am gasit de Ovestin
OVESTIN, compr.vag. | estriolum.
Indicatii:
Atrofia tractului urogenital inferior legata de deficitul estrogenic.
Mie doctorita nu mi-a spus de ce sa-l iau, dar eu am incredere in profesionalismul ei. Adevarul este ca la primele stimulari am avut si foliculi si endometru foarte bun (1 cm). Poate de asta!
Ieri am avut o stare de optimism pe care nu am mai avut-o de mult si la monitorizare s-a vazut: 4 foliculi pe fiecare ovar, foliculi cam de 7-8 mm. Ceea ce cred eu ca este foarte bine, avand in vedere ca la stimularile trecute am avut mai putini. Cred ca starea mea de optimism a influentat productia. Trebuie sa imi mentin optimismul!
Si voi sa faceti la fel 

eu