Inseminare (25)
Raspunsuri - Pagina 14
elly_me spune:
aaa - am uitat sa va spun
Cred ca maine va fi Z1- si voi incepe stimularea cu closti (Z2-Z6) & estrofem (Z6-Z11).
In Z11 monitorizare.
Nu imi pun mari sperante ca se va intampla si la mine vreo minune luna aceasta.
Luna viitoare ii voi sugera dr. sa-mi dea si mie stimulare cu Gonal.

Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
Idaira spune:
elly_me pai nici n-ai inceput si gandesti negativ??!!! Si daca acum e luna ta norocoasa?! Ai mai facut trat cu Closty?? O cunostinta de-a mea a facut trat cu Closty si acum e gravida cu gemeni in luna 5,asa ca...
Nu fi tristuta ,trebuie sa fie bine!!!!!!
Cautind o bucatica de viata
LunaNueva spune:
Child
si pupici. Lasa ca o sa parcheze barza si pe strada noastra in curtea fiecaruia in curand!
Elly si mari lolutza, ia vedeti ca pun batul pe voi, asa de la departare. Ce-i cu pesimismul asta? Eu am cea mai mare incredere ca se va lasa cu bebici! ![]()
Florela, sa fie cu noroc!
Felix, sa-ti creasca foliculii mari si endometrul bun! Ai inceput azi, nu?
Idaira, tu prin ce faza te aflii? De asteptare? Iti tin pumnii!
Am inteles ca beneficiati cu totii de un weekend extra lung in Romania asa ca bucurati-va de el din plin! 
Gianina34 spune:
Cata tristete la subiectul nostru!
Nu ne ridica nimeni moralul mai serios ( adica sa ne tina macar o zi
)?
Ce-i cu depresia asta? Este asa frumos afara. Haideti sa ne plimbam prin parc, sa mirosim floricele si sa zambim. Copilutii vin DOAR la mamici vesele si optimiste asa ca trebuie sa luam masuri.
Capul sus fetelor!
va pup pe toate si va imbratisez,
gianina
Idaira spune:
quote:
Originally posted by LunaNueva
Idaira, tu prin ce faza te aflii? De asteptare? Iti tin pumnii!
"Equality may perhaps be a right, but no power on earth can ever turn it into a fact."
-Honore de Balzac
OF,draga mea..asteptarea asta imi termina neuronii.Multumesc pt pumnii strinsi!!!!!!!!!!!
Cautind o bucatica de viata
mari_lolutza spune:
Fetelor, iata-ma ajunsa si la fiv. De ce mi-a fost frica, n-am scapat. Azi am fost la echo si dupa 7 injectii cu gonal,n-am obtinut nici cel mai mic folicul.Va doresc din inima ca,intr-o buna zi, D-zeu sa va faca cea mai mare bucurie a vietii voastre. O sa va citesc in continuare si ramin alaturi de voi. Va pup pe toate, fara nici un fel de exceptie.
florela30 spune:
buna, fetelor. nu ma asteptam ca azi sa gasesc asa de mult pesimism pe aici. imi pare rau ptr fetele carora nu le-a reusit inseminarea.doamne, cat e de greu sa iti faci atat de multe sperante in fiecare luna, dupa astepti cu sufletul la gura sa vezi daca ti s-a intamplat si tie minunea si...vine dezamagirea
. si incepi sa-ti infrangi toate sentimentele pesimiste si reiei lupta.
TREBUIE SA REUSIM FETELOR. TOTUL E SA NU ABANDONAM 
Child ,o sa fie bine intr-o zi. doar ca trebuie sa luptam noi mai mult.
Elly si mari lolutza,va tin pumnii sa reusiti de data asta.
elly_me spune:
Mari_L- imi pare ff rau
Cred ca si la mine se va intampla la fel- nu imi pun prea mari sperante in stimulare- dar voi face stimularea.
Iadira- Luna- Flore - Gianina eu mi-am cam pierdut speranta ca voi avea bb.![]()
![]()
![]()
Parca timpul trece si se intampla nimik- imi este ff greu sa ma "remontez"- dar voi incerca.
Urmatoarele 3 luni voi face stimulare si dupa aceea cred ca voi renunta la orice tratament.
Parca traiesc degeaba- nu este zi sa nu ma gandesc la bb - o sa incerc sa nu ma mai gandesc - viata merge mai departe cu sau fara bb.
Trebuie doar sa ma obisnuiesc cu aceasta idee- daca DD nu vrea sa fim parinti- asta este.
Pacat - nu i-ar lipsi nimik copilului meu- ar avea tot ce nu am avut eu.
Oricum saptamana viitoare voi fi matusica - si o voi rasfata pe nepotica.
Deja i-am luat o groaza de haine, jucarele ...- si ma duc sa-i mai iau.
Cred ca va fi cea mai rasfatata fetita - cel putin eu o voi rasfata ff mult.
Abia astept.

Elly
elly_me spune:
Anaconda- ce mai faci??
Esti Ok- bb este pozitionat bine??
Leonardo- nu mai faci nicio inseminare?
Ai renuntat?

Elly
mari_lolutza spune:
ELLYME, eu, dupa 4 injectii cu gonal f am raspuns la tratament, dar dupa 7 injectii, n-am mai raspuns deloc. Probabil ca trebuia sa iau o pauza. Oricum voi lua acum pauza, ca o sa treaca un timp pina incep fiv. Te pup si sa ai noroc.