Minunatele Scorpiute (56)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mira, nu mai plange dar cand o duc imi zice sa nu o las singura
pe toti ma bucur ca va distrati...ce fain auzi sa mearga cu mecanicul...

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Mira plaja mai dupa jumatatea lunii iunie;
Nina distractie placuta,
Monica gradinareasa micasi pe mama ei;
Esme sarcina usoara;
Ana te astept cu vorbele tale mestesugite la fel si pe tine Pisicuto;

intregul fara exceptii.

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

minunate Da insa numai si numai de folositi Power plate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

si eu hop dupa o absenta mare.pastele l-am petrecut acasa ca la noi la mare a rupt de ploaie.iar de 1 mai nu am plecat nicaieri ca razvan a fost cu burta:diaree,dureri de burta.asa ca am cam stat cu el si de aia nu am mai intrat.acum suntem ok.
nina, da am ramas singurei si e prima oara cand pleaca sotul si suntem certati.asa m-a suparat ca nici nu am vrut sa-l vad.dar ne descurcam bine singurei mai ales ca timpul tine cu noi si ajungem pe la 7 acasa si la 9 deja trebuie sa fie in pat.mi-a facut mama papica duminica si mai fac eu maine o tura si dupa aia face soacra-mea sau o chem iar pe mama.acum cat suntem singuri.eu am intrat in forta cu lucrul ca am tras chiulul cu sarbatorile.
in rest nimic nou, va pup pe toate.

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

ziua buna la scorpiutzele dragi

Nina, daca inca mai esti pe receptie noi va dorim drum bun si sa aveti grija de voi pe acolo. Va pupam cu drag.

Esme, sarcina usoara cat a mai ramas.

Noi suntem bine acum, Renata e bine si ea. De ieri e si ea pe baricade la cresa...Speram ca nu doar pentru 3-4 zile.

Acum va pup ca am mie de lucruri de facut azi.... o zi minunata sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti fetelor...

Ninocika,e super atunci...ad ce vorbesc cu mustaciosul meu si te anunt io...
Mira,da seim....iaca mobilul meu: 0722253155...eu as opta pentru sambata,dar daca nu se poate vedem de duminica...Abia astept sa vaz cum s-or intelege furia mea roza cu Sellin si Daria...hihihihi....si,evident,cu Cristinuca.Ele nu au apucat sa stea macar un minut la troci ca fetele roze....
Monica,sar'na.Bay,vroiam sa intreb:cum va afectat uraganul ala?Ca am vazut la stiri ca o fost furtuna mare si pe la voi.Sunteti in regula?
Dodolica,saru-mana maxim de urari!Bay,dar ce vesti super minunate scri tu despre Bgdanici...uau...deci deja jucati fotbal in casa?!Super!Ma bucur mult de tot pentru voi si pentru bucuria lui de a face trasnai si prostioare ca orice copilas de varsta lui...Bravo!
Esme...pupici,pupici,pupici...Tiiiiii,ce de vesti frumoase si de la voi doua....superb!Ce ma bucur ca sunteti in grafic si sanatoase.Cred ca abia astepti s-o vezi pe Lori...sincer,sa nu razi de mine,eu abia astept sa vad pozici cu mandrulita!Hihihihi....si tot sincer,abia astept sa urmezi tu la rand cu plangeri despre fobia roz....hihihihi...ca sa facem gasca cat mai mare:Nina,eu,Monica,Elena,Mira...si restul scorpiutelor cu furii roze la casa omului....Te pup.
Nina 2...bine ca Renata mica e ok acum.Sa inteleg ca s-a obisnuit la cresa?
Adriana...lasa ca va impacati voi...sti tu ca certurile sunt sarea si piperul intr-o casnicie si ce dulce e pe urma impacarea...important e sa fiti sanatosi toti.Spor la munci si pupam Razvanelu'.

No,gagix...sa aveti o zi excelenta si mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna ziua minunatelor;
eu mi-s cea mai tare din parcare am reusit sa racesc... cum?!Secret sa nu-mi fure careva reteta.Prin urmare nu-s decat "putin" lata si "fierbinte"dar fara 89 inaite.

Uitati si ce spun astrele azi:

Este timpul pentru decizie si actiune, enrgiile pozitie conlucreaza in favoarea ta. Astazi te preocupa rezolvarea diversor probleme legate deafaceri.
Incerci sa controezi evenimentele si sa nu te lasi manipulata de ele. Primesti sfaturi importante legate de domeniul financiar de la un prieten de incredere. In dupa-amiaza aceasta te concentrezi asupra celui pe care il iubesti.

Altul

Nu trebuie sa fii surprinsa daca astazi te vei simti putin cam ciudat in mijlocul persoanelor cu care vei interactiona. In viata ta se petrec unele schimbari in acest moment si este normal sa fii putin derutata, pentru ca te afli intr-o perioada de adaptare. Nu trebuie sa te grabesti, ci sa iti urmezi propriul ritm. Foarte curand te vei obisnui cu aceste transformari si cu persoanele din jurul tau. Te vei simti in largul tau si iti va fi mai usor sa faci fata unor situatii care acum ti se par complicate.

* Dragoste: Partenerul de cuplu s-ar putea sa se simta neglijat din cauza ca tu iti concentrezi atentia asupra altor lucruri si incerci sa castigi simpatia unor persoane cu autoritate. Incearca sa nu amesteci problemele de serviciu cu cele sentimentale si sa nu uiti sa fii mai afectuoasa cu persoana iubita.

* Cariera: In plan profesional incerci sa te apropii mai mult de unele persoane influente si sa renunti la unele formalitati care te impiedica sa iti atingi obiectivele. Ai grija totusi sa nu depasesti limita si incearca sa nu pari prea insistenta sau nepoliticoasa.

quote:
Originally posted by Ana68
Dodolica,saru-mana maxim de urari!Bay,dar ce vesti super minunate scri tu despre Bgdanici...uau...deci deja jucati fotbal in casa?!Super!Ma bucur mult de tot pentru voi si pentru bucuria lui de a face trasnai si prostioare ca orice copilas de varsta lui...Bravo!

Da Ana sunt super vestile sper sa ne ajute DD si-ntr-un an doi sa ajungem copilasii de o vasta cu noi

intregul .

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

quote:
Originally posted by Luna75

minunate Da insa numai si numai de folositi Power plate

Cu rabdare si perseverenta limita e cerul

Luna, cum scriam si la subiectul cu pricina, mai bine nu!!! cercetez in domeniu si nu e deloc placut sa suferi efectele negative ale apraturii de gen power plate. Dar e dreptul tau sa alegi ce vrei doar vreau sa cred ca esti bine informata. Te pup.

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Buna Fetelor,
Ma bucur sa va vad pe toate....
Pt ca Nina e plecata o sa va deschid eu subiecte noi... asa ca poftiti la povesti la capitotul 56

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput