Strumfi de iulie-august 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 4
cafera spune:
Multumesc, luna!
Mai fetelor, Ilinca nu bea apa. Am incercat toate metodele. Sunt disperata.
cristina26 spune:
Cafera multumim draga mea. In legatura cu papusa de Ilinca eu cred ca ar fi posibil sa ii iasa dintisorii, acest lucru uneori le produce o sare de iritabilitate. Cu statul pe olita, nici eu nu ii dau jucarii sa stea pe olita (de fapt eu nici nu am olita, ma gandeam ca am sa ii cumpar una cand implineste 2 ani, barbatul meu nici nu vrea sa auda sa o pun pe olita acum). Pupici la printesele tale frumoase
Nikole multumim de complimentele aduse Igridutei. Imi pare tare rau ca Albastrel face febra si tuseste. Ingrid si ea este bolnava de 5 zile, prima zi a avut febra de 41C am vrut sa merg cu ea la spital la urgenta dar barbatul meu o zis ca nu e necesar. Acum ne chinuei o tusa urata, sper sa treaca curand. Sanatate la fumosul de Kevin. Daca ai timp sa ne mai pui ceva proze cu Kevin, te rugam. Te-ai acomodat cu munca?
Lorinaoo1 multumim mult de compliment. Imi pare rau ca Lorina a fost bolnavioara si ea. Eu cred ca se va simti bine curand si va fi veselia melipsitoare din nou. Ii un pic greu sa fii vesel cand nu te simti prea bine.
Xerxe2005 imi pare rau ca trebuie sa dezaprob punctul de vedere al sotului tau. Eu cred ca asta este apogeul pentru bebelusi sa fie dependenti de mame, (sau persoana care ii ingrijeste). Este sanatosa si normala reatia puisorului tau. Ingrid este exact la fel.
alina.a multumim mult de complimente. Daca nu gasesti costum de baie in Arad, eu sincer cred ca vei gasi fara nici o problema la unguri cand mergeti. Frumoasa foc Elisa m-am reindragostit de ea cand am vazut cat de furmos rade.
Vivela La multi ani!
Nonna76 sanatate si refacere rapida nepoatei si surorii tale. Tare frumoasa este sora ta. Nici eu nu sparg gheata, in ultimi doi ani tot gravida am fost, chiar ma gandeam ca vara asta o sa ma pot imbraca si eu in haine de femeie care nu este gravida.
Luna1 ce frumos vorbeste Adelise 2 limbi deja. Draga mica, cred ca te topesti cand o auzi cum te striga.
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0%20br%20/" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
Alinutzaa spune:
Cafera nici piciul meu nu bea apa orice i-as face. Mai am putin si stau in cap si el mai mult de 2-3 guri de apa nu bea. I-am luat canita cu cioc,nimic. Roade la ciocul ala ca la morcov si apa tot nu bea desi stie ca prin ciocul ala curge apa/lapte. I-am dat cu lingurita. Degeaba. Mai mult se distreaza - sufla, scuipa, stropeste, orice numai nu bea. Asa ca daca aveti idei despre cum sa faci un bebe sa bea apa...le astept si eu cu mare interes.
Xerxe2005 nu pot sa fiu de acord cu sotul tau. Copiilor pe la varsta asta le apare teama de separare, care va dispare dupa un anisor dupa cate stiu eu. Dupa parerea mea comportamentul puisorului tau este absolut normal.
Piciului i-a mai aparut un dintisoooorrrrr de data asta sus. Are acum sapte - patru sus si trei jos. Si cred ca se pregateste si al patrulea de jos ca e intr-o maraiala continua si uneori nici nu ma lasa sa il ating sa ii fac masaj in partea de jos.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
Ioana75 spune:
Buna seara!
Gabi, la multi ani!!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de bucurii, cadouri si flori.
Nikole, sanatate.
Lavi, Iulia, Anto.
Am mai slabit un pic, am 66 kg. Sint foarte bucuroasa, am dat 6 kg din ianuarie; mai am 1 kg pentru a atinge targetul initial, si 4 dupa modificarea de acum o luna.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
brazuca25 spune:
Fetelor si eu am problema cu bautul apei ca fiica-mea de mult nu vrea sa bea apa. Ajunsesem sa ii dau cu seringa, am luat mai multe cani cu cioc pe care nu le-a vrut, biberon nu, lingurita sufla in ea... asa ca am luat o sticla de suc pt copii cu un dop din care se suge....nu stiu cum se numeste, am baut eu sucul ca nu ii dau ei suc din ala artificial, dar ca sa invete cum se face cu dopul, i-am pus sticla la gurita asa cu sucul ala dulce in ea si a inceput sa suga imediat. Asa ca am pus apa in sticla si bea fata apa...nu cantitati mari dar decat deloc eu sunt multumita. La masa tin sticla langa noi si cand vrea sa bea incepe sa ii traga pumni...asa ca ii dau 2-3 gurite sau cat vrea ea si apoi mananca in continuare.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
cafera spune:
Va pup!
Cristina, toate convingerile mele legate de olita sunt din perioada Alexiei. Nici Ilinca nu are olita momentan. Dar ce e sigur, cand o sa fie cazul, si ei o sa-i iau tot o olita obisnuita, fara melodii si alte zorzoane.
mi_a spune:
Ma chinui de cateva ore sa scriu si eu ceva si abia acum am reusit.
Incep cu pozele pe care le-am vazut: Luna, Alinutzaa, Brazuca, Mamii, Cafera, Lia, Cristina26, Ioana, aveti niste strumfisori deliciosi! Nu ma mai satur privindu-i!Sper ca n-am uitat pe nimeni, ca tare rau mi-ar parea. Chiar daca nu scriu prea des, incerc sa ma uit la toate fotografiile fiindca ma binedispun.
Cristina26 si Ddanagh, multiumim pentru laude si aprecieri.
Oana (ghinetz) mersi pentru raspuns , chiar daca o fac putin mai tarziu.Nici eu nu am inceput inca mancarurile "sofisticate", mai astept vreo luna ,cred, dar ma dotez cu retete pana atunci.
Nici Mihai nu se omoara cu bautul apei, ii place mai mult sa rontaie tetina si nu cred ca depaseste 40-50 ml pe zi. Pentru ca a trecut de 8 luni, i-am dat pentru prima oara putin suc de portocala, dar nu i-a placut. In schimb, a fost incantat sa molfaie o felie de portocala din mana mea.Curatata de pielite, desigur.
Iaurt Danone nu mananc nici eu, lui nu-i dau nici atat si nici n-am de gand . Ii fac eu o data la 2 zile din lapte integral si ii place foarte mult. Eu il combin cu putine cereale la masa de seara. Inca nu i-am amestecat cu fructe.
Eles, cred ca cel mai bine ar fi sa mergi la dr, e singurul care te va linisti. Multa sanatate lui Denis.
la toata lumea si mai vorbim.
http://picasaweb.google.ro/emihaitza
Mihai si mami
cafera spune:
Multumesc fetele de raspunsurile privind bebeii si apa. Imi pare rau ca mai sunteti si altii in aceeasi situatie ca noi. Eu sunt fffffffff necajita.
brazuca25 spune:
mi_a multumim de complimente.
cafera sa stii ca eu de mult ma stresez cu problema cu apa ca Deni de la 4 luni nu a mai vrut sa bea nimic din biberon si de atunci a inceput show-ul. Am vorbit cu pediatra mea si mi-a spus ca in mod normal isi asigura cantitatea de lichide din lapte si alimentatie (legume si fructe) si ca daca i-ar fi sete ar bea. Nu stiu cat e de adevarat, dar eu ma gandesc cu groaza ca vin caldurile si ea nu o sa bea mai mult de 4-5 guri de apa pe zi.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
cafera spune:
brazuca25, ce sa zic...Daca o mai alaptam, nu ma stresam. Pe Alexia, am alaptat-o pana la un an si abia dupa am inceput sa-i dau apa. Dar Ilinca, nu stiu cat se hidrateaza numai din laptic praf si celelalte alimente. Stiu ca daca i-ar fi sete, ar tipa, dar, vorba ta, vine caldura si ce ma fac?