Mamici de Martie-Aprilie 2008 !!(152)
Raspunsuri - Pagina 2
Ali_bia spune:
Multumim Naty pentru capitol
Gecko bine ai revenit cu tot cu bebe Patick
FELICITARI BITZA PENTRU ANTONIA!! RECUPERARE USOARA SI BEBIC SANATOS SI MANCACIOS!!
Tuchita bine ai venit!!!
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina40+Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR-Maine e ziua cea mare
natynic spune:
Tu ce faci, Ali?
HAI-DE A-LI!!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Ali_bia spune:
LA MULTE LUNI SI MULTI ANI PENTRU: Matei de Luny , Sean de Violeta si Iulian de Mussara
_
Alina40+Alexandra-Ioana
Pozele mele
Ali_bia spune:
quote:
Originally posted by natynic
Tu ce faci, Ali?
HAI-DE A-LI!!
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Ce sa fac ma pregatesc
Fac mancareeeee ca sa aiba randunoiul si Bianca si pe urma cred ca stau si numar orele, ca la noapte nu cred ca voi putea dormi....
_
Alina40+Alexandra-Ioana
Pozele mele
natynic spune:
Tuchita, vroiam sa te intreb cateva chestii, avand in vedere ca ne sunt nascuti copiii in aceeasi zi. Se bastian:
-urmareste cu privirea?
-tine capul? (asa parea, intr-o poza)
-se uita la tine?
-mai are reflexe arhaice?
(ca sunt obsedata de dezvoltarea neuro-psihomotorie a Iuliei...)
Sa ma ierte fetele pt discutia medicala, daca Tuchita isi activeaza PM promit sa-i scriu acolo.
Naty
Iulia mea
gbutucica spune:
ASA, sa inteleg ca anascut Bitza????
am fost la medic , avem 5,250 kg, si 58 cm, laptele eeste bun si mi-a spus medicu sa nu-mi fac grigi ca Andrei a luat foarte bine in greutate.
citesc din urma ca iar is codasa si revin
pupuri multe
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
underqueen spune:
dimineatza am avut putin show cu tudor, in sensul ca a facut diaree si a si vomitat...am sunat doctorita si am intrerupt antibioticul...acum e linistit, dar stau cu stres sa nu vomite iar, ca dimineata a dat laptic si pe gura si pe nas...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE TUDOR
POZE BOTEZ
natynic spune:
Maria, parca Eritromicina lua, nu? Eritro e unul din cele mai bune antibiotice dar reactiile adverse sunt pe masura...Lasa, stai calma ca-i trece...
Naty
Iulia mea
underqueen spune:
da, Naty, eritromicina i-am dat...a zis doctorita ca la antibiograma a iesit ca merge bine biseptolul pe infectia lui...si ca daca revin simptomele sa incercam cu biseptol, care nu e asa agresiv in efecte secundare.
apropo, stii cumva daca exista vreun tabel cu cat lapte praf ar trebui sa manance bebe pe zi , in functie de varsta? ca eu nu-mi dau seama daca mananca cat trebuie, desi ia in greutate, cam 100 gr. in doua zile.
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE TUDOR
POZE BOTEZ
tuchita spune:
iaca m-am intors si eu de la shopping, far rochie dar macar cu o pereche de pantaloni ca sa renunt la blugii de gravida!
Gecko bine ai revenit! ma bucur ca nu te-a papat ratonul!si pentru ca esti de pe la Cluj stii vorba aia cu "sutienu' Jolidonu' face tzatza ca betonu'"? poate de acolo ai norocul!
Nicoleta care-i treaba cu corpii cetonici/ cate cruci ai ? ca una poate avea oricine dimineata pe nemancate! si important e glicozuria daca ai glicozurie!
[b} Naty multumim de aprecieri! Bag de seama ca vrei sa faci un harem pentru Iulia! Sebastian e liber ( desi Ilinca zice ca e Sebi al ei!) dar nu stiu sigur daca doi varsatori fac casa buna!
In privinta intrebarilor tale iti trimit un PM. am incercat sa mi-l activez si eu dar nu stiu daca am reusit! Ma descurc mai greu la inceput!
Ali_Bia Hai ca nu mai e mult!
underqueen [/b] copilul ia superbine in greutate!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)