casnicia mea.incotro?
sunt noua pe aici,dar simt nevoia sa discut cu cineva.
am doua fetite superbe.prima de 12 ani,iar cea mica de 5 luni.
pe zi ce trece casnicia mea se duce ce sa fac?
sotul meu e de profesie musafir pleaca dimineata vine seara si nici macar atunci cu vb buna.
nu mai comunicam aproape deloc,iar datorita faptului ca are o alta relatie,imi vine greu sa ma mai uit la el.
unde mai pui ca respectiva il suna si acasa.
ce sa fac?eu m-am gandit la divort.asta dupa ce am stat serios de vb. cu el.iar el rade.
Raspunsuri
Gabi_K spune:
adica sotul are o relatie si tu il mai lasi sa intre in casa??? Trimite-l la respectiva sa rada de ea... porcul de om
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi
andraduska spune:
Anna, tu vb serios? Sotul tau te inseala si tu accepti? Casnicia ta s-a dus demult. De ce accepti asa ceva?
AVoogt spune:
Este clar ca cea mai buna solutie este divortul, nu are nici un fel de respect pentru tine tu cum poti sa suporti asa ceva ? Tu incerci sa vb cu el si rade de tine ...
AVoogt
Androix spune:
Rade pentru ca esti vulnerabila si proabil dependenta financiar de el, avand in vedere varsta micutei.
Sincer, in locul tau as schimba incuietorile la usa dupa un anunt din scurt. Asta daca e casa ta sau a voastra. Daca e a lui as pleca in lume cu copii cu tot. La mama, la o prietena la oricine m-ar putea sprijini.
Andreea mama de Filip si Georgia
marina.s spune:
Banui ca nu numai tu suferi ci si fetita care la 12 ani realizeza ce se intampla in casa.Degeaba lungesti suferinta ca tot la divort se ajunge.
Pupici pt tine si fetite
marina
pitzinuca spune:
pe mine ma scuzati, am mari dubii ca postul asta e de-adevaratelea.
adica nu faptul ca are alta relatie e nasol, ci faptul ca nu vine cu vorba buna acasa, ca daca ar veni, multe s-ar intampla...
sau poate autoarea nu s-a exprimat cum trebe. poate doar crede ca are sotul o relatie...
b
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
dulcetica spune:
Ana e casnica.Unde sa plece?Cu ce bani? Ana eu sper ca momentan stai cu bebelusul ,dar ai avut un servici,nu?Chiar asa casnica,el stie ca n-ai venituri si mizeaza pe faptul ca n-ai de ales,dar totusi e profund nesimtit.L-ai amenintat cu divortul?Acum iei indemnizatia de crestere a copilului?Fa si tu un calcul cit ar insemna impreuna cu ce ai lua pensie alimentara si daca te descurci lasa-l.Macar separa-te de el un pic pina te decizi total.Ar avea cine sa te ajute cu copilul sa te duci la servici?Ar fi bine si pentru psihicul tau daca ai face-o.
anna77 spune:
ca sa va raspund...casa nu e a noastra locuim cu chirie.mama sta tot in bucuresti.tot ea m-a ajutat sa o cresc si pe cea mare;eu acum sunt la a doua casatorie.si sunt convinsa ca m-ar ajuta.nici nu se pune problema.
acum ramane de vazut...el zice ca o sa fie ok si ca o sa se rezolve problema infidelitatii.
asta pentru ca i-am adus la cunostinta intentiile mele.
el tine enorm la fete nu am ce comenta dar nu am liniste sufleteasca.
pentru mine conteaza foarte mult.nu ma pot concentra la nimic.