GRADINITA 268

GRADINITA 268 | Autor: IonescuOana

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor va rog frumos sa-mi spuna si mie cineva daca are informatii despre gradinita 268 din spatele Postei Puisor.
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kalid spune:

Pot doar sa iti spun cum era acum 4 ani... cand a fost fii-mea acolo.

E ok per ansamblu, au sali pt. diverse activitati (gimnastica, calculator, karate), dar erau f. multi in grupa (cam 40!!). Cica se desfiintase o gradi din Cotroceni (castigase unul casa) si au fost nevoiti sa ia si copiii de la acea gradi. Eu de aia am retras-o si am mutat-o la o gradi cu program scurt (8-12), dar unde erau doar 24 de copii in grupa. Acum s-o mai fi remediat situatia, nu stiu cum o mai fi...

kalid si copiii : alex (4 ani) si ioana (9 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

multumesc kalid

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinush spune:

buna, cand au inceput inscrierile la aceasta gradinita? ca mie mi-a zis directoarea sa vin dupa 1 iunie cu dosarul pt inscriere ... sper sa nu -mi fi luat vreo mare tzeapa :-(

[url=http://pg.photos.yahoo.com/ph/anairinag/album?.dir=7fdere2]David la mare[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

ma rog, perioada legala pt. inscrieri este incepand cu 15 aprilie. Acum stii cum e, difera in fiecare loc in parte...mai vorbeste cu directoarea ca sa fii mai sigura.

Mergi la inceput