Buna!Am si eu o "problema"nepotica mea implineste 10 ani si nu prea stiu ce cadou a-si putea sa-i iau
.Eu am un baietel care are 3ani asa ca nu prea ma pricep la cadouri pt fetite mai ales asa maricele.Poate este cineva care are o fetita de varsta apropiata si mi-ar putea da cateva sugestii.Multumesc
........PUIUMIC MAMIK DE ANDUTZ MARE(3ani jumate')
Draga mea,fetita mea tocmai implineste 11 ani luna viitoare si-ti pot spune ce o atrag pe ea:o pereche de role,o papusa Barbie,un set de rachete de badmington sau tennis,o bicicleta,depinde cati bani ai disponibili .Fiica-mii ii place de asemenea sa primeasca cate o bluzita cocheta,o fustita moderna...
Un cadou bun ar fi si un set de farduri pentru copii,un gloss,chestii de micuta cocheta .Fi-mii chiar i-am cumparat un ruj ff apropiat de culoarea naturala a buzelor sale si e in culmea fericirii .
.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down!
Brian Adams-Heaven
Sa nu uit,Picia mea s-a mai bucurat si cd a primit nishte chestii de igiena speciale pentru ea precum gel de dush cu desenele Barbie pe a,balaj,sampon la fel,un mic deo cu bila de dat la subbrat(sa vezi ce se dushuieste in fiecare dimineata de atunci ),un mic parfumel.
.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down!
Brian Adams-Heaven
o carte pt fete, daca are mobil cu cartela reincarcabila, atunci poti trimite unitati, "chestii" de scoala- rechizite.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi